Nebedab
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.03.2018
- Poena
- 70
Ako ste sa VIP statusom(kupovali igre) na GMG, dobijate kupon koji skida 100% sa cene igre.
Spisak igara koje daju:
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Overlord II
Hospital Tycoon
Last Inua
Operation Flashpoint: Red River
Uncanny Valley
Overlord
Damnation
Ja dobio Operation Flashpoint:Red River!Hvala Slobo!!!![]()
Imas na G2G stalno za oko 5$. Sve provereno. 7x uzeo do sad
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Da da. Ti milioncici sto ti kazes *mjau**mjau**mjau*. Ako nisu mogli da potrose dosta onda je to tipa preko 300 - 400. Meni da kucnem u drvo niko nike za sadJa uzimao, doduse za malo vise para uzeo vise od 10 komada ali su mi 2 ili 3 povratili naloge. Tek dobra fora je bila sto je dosta tih naloga imalo milione onih novcica, klinci mesec dana nisu mogli da potrose.
Sada razmisljam da se otarasim tih sa social cluba i predjem na steam.
Ali, kad sam uzeo gta4- na steam, opet me je teralo dalje, nikako nisam mogao online da podesim, trazilo mi je live nalog, otvorim, povezem i opet nece...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Steam launcher, epic launcher, origin launcher, uplay launcher, battlenet launcher. Ništa ovo nije dobro za korisnike. Steam je ujedno socijalni hub. Moram sve te launchere imati upaljene ako me neko hoce kontaktirati. Ako neko sa steam liste prijatelja nema igru, opet si u komunikaciji sa njim. Ova podjela na gomilu platformi definitivno pravi cirkus od communitya.
Kako moze biti dobro za nas. Besplatne igre stare pola decenije su mi zadnja stvar od prioriteta.
To je trenutna situacija. Sta kada ih bude 10-30 ? Razlika steama i ostalih je ta sto steam ima igre raznih izdavaca i developera dok ostali launcheri samo svoje igre. Ja te ostale launchere moram instalirati radi jedne, eventualno dvije igre. A gdje su ostali F2P naslovi koji zahtjevaju jedan od nabrojanih lančera plus njihov. Ja trenutno "moram" imati:PC nije zatvoreni ekosistem kao konzole da moze samo jedan store da dominira, to je i njegova car, pogotovo onome ko hoce da ugrabi deo svog kolaca.
Ah da, kad smo vec kod ove teme (Epic Store), pre par godina je Tim kukao na sav glas kako je MS Store ekskluzivnost najgora moguca stvar na svetu koja moze da se zadesi Win platformi, a vidi ga sad, pod stare dane poceo Gejb filozofiju i promenio plocu i nista sem parica ga ne interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari