Banka je našla nove partnere za otvaranje računa, još u avgustu, ali tek sad vidim.
Gigatron (otvarate preko linka na stranici):
Otvori online AikBank račun do 31. 10. 2026. putem linka na Gigatron stranici i banka ti SMS-om šalje digitalni vaučer od 5.000 RSD za tvoju sledeću kupovinu u tehnike.
gigatron.rs
Maxi (otvarate preko linka u vašoj aplikaciji,
ne preko ovog koji šaljem):
Otvorite račun online u AikBank do 30.9.2026. i ostvarite brojne benefite.
www.aikbank.rs
Možda ima još, pišite ako naletite. Konačno su počeli da prate odakle se račun otvara, pa se i pogodnosti dobijaju automatski. Zato i napominjem da za Maxi ne otvarate preko linka koji sam poslao, nego da direktno uđete preko vaše aplikacije. Povezana stvar, unapredili su proces za Shoppster, pa je ista priča, sve sad ide automatski.
Shoppster (otvarate preko linka na stranici):
AikBank
www.shoppster.rs
Za Ananas iz nekog razloga nisu, tu je i dalje stari princip, sa prijavom preko mejla:
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!
ananas.rs
Sve vreme su mogli da prate zapravo, pisao sam o tome, a zašto dosad nisu to uzimali u obzir, samo oni znaju. Ostaje pitanje da li Ananas i dalje može da se kombinuje sa bilo kojom drugom promocijom, ali možemo samo da nagađamo dok neko ne proba. Logično bi mi bilo da ne može, jer i tu vide kako je otvoreno, ali dosad im logika nije bila jača strana, tako da je sve moguće. Za ostale promocije je sada jasno da nema kombinovanja, može se odabrati tačno jedna od njih, pošto ide automatski.