Šta je novo?

AIK Banka

Ovaj je sa Gugla, na osnovu URL parametara. Kontam da je onda slala mejlove i tako dobila vaučere. Međutim, u međuvremenu, bukvalno jutros, ukinuli su slanje mejla čak i za Ananas. Sada svaka promocija ima svoj zaseban link, tj. svaka se realizuje automatski, pa najverovatnije od danas više nema kombinovanja. Bilo je lepo dok je trajalo.

Ovaj je sa Gugla, na osnovu URL parametara. Kontam da je onda slala mejlove i tako dobila vaučere. Međutim, u međuvremenu, bukvalno jutros, ukinuli su slanje mejla čak i za Ananas. Sada svaka promocija ima svoj zaseban link, tj. svaka se realizuje automatski, pa najverovatnije od danas više nema kombinovanja. Bilo je lepo dok je trajalo.
Da, slala je mailove. Za divno cudo, odmah sutradan je dobila vaucere, dok sam ja sa Ananasa dobio posle sedam dana i pisanja podrsci.

Banka je našla nove partnere za otvaranje računa, još u avgustu, ali tek sad vidim.

Gigatron (otvarate preko linka na stranici):

Maxi (otvarate preko linka u vašoj aplikaciji, ne preko ovog koji šaljem):

Možda ima još, pišite ako naletite. Konačno su počeli da prate odakle se račun otvara, pa se i pogodnosti dobijaju automatski. Zato i napominjem da za Maxi ne otvarate preko linka koji sam poslao, nego da direktno uđete preko vaše aplikacije. Povezana stvar, unapredili su proces za Shoppster, pa je ista priča, sve sad ide automatski.

Shoppster (otvarate preko linka na stranici):

Za Ananas iz nekog razloga nisu, tu je i dalje stari princip, sa prijavom preko mejla:

Sve vreme su mogli da prate zapravo, pisao sam o tome, a zašto dosad nisu to uzimali u obzir, samo oni znaju. Ostaje pitanje da li Ananas i dalje može da se kombinuje sa bilo kojom drugom promocijom, ali možemo samo da nagađamo dok neko ne proba. Logično bi mi bilo da ne može, jer i tu vide kako je otvoreno, ali dosad im logika nije bila jača strana, tako da je sve moguće. Za ostale promocije je sada jasno da nema kombinovanja, može se odabrati tačno jedna od njih, pošto ide automatski.

Ovo je najnovija kampanja.

Da li se kod Gigatrona, Maxija i Fashion&friends može javiti na mail da dodele vaučer novim korisnicima? Kao što smo radili za ananas i shoppster 😀

OK, razumem da nekima nije potreban još jedan tekući račun jer podrazumeva mesečne troškove. Međutim, zar ti nije u interesu da na taj novac koji imaš na tekućem računu ide kamata za štednju koja nije baš zanemarljiva?
Znači novac stoji na računu i može bilo kada da se povuče i ide kamata za štednju
Koliko je kamata i da li treba na štedni račun ili kako ide

Da li se kod Gigatrona, Maxija i Fashion&friends može javiti na mail da dodele vaučer novim korisnicima? Kao što smo radili za ananas i shoppster 😀
Pa ako može proći slanjem mejla onda može proći i nama koji smo otvorili radi ananas i shoppstera

Znači novac stoji na računu i može bilo kada da se povuče i ide kamata za štednju
Koliko je kamata i da li treba na štedni račun ili kako ide
Promotivna kamatna stopa je 5% u prvih 12 meseci. Bez prenosa zarade maksimalno je držati 200k, uz prenos zarade i veći paket 1.2M dinara.
Prosto se prebaci sa glavnog na štedni račun, uz mesečni pripis kamate. Novac je uvek dostupan, da se vrati sa jednog na drugi račun.

• Like
Reagovanja: G17
" godine i banka će ti SMS porukom " verovatno bi odbili i rekli da se čujemo sa bankom

Prosto se prebaci sa glavnog na štedni račun, uz mesečni pripis kamate. Novac je uvek dostupan, da se vrati sa jednog na drugi račun.
Ali ne mogu da koristim karticu nego bih morao da prebacujem kad bih hteo da plaćam na glavni račun znači?

Ovo je najnovija kampanja.
Hvala na linku! Pomenuo je ovo neko u temi o Ananasu, ali nije ostavio link, pa nismo znali šta je tačno.

Nažalost, ne, a ukinuli su prijave preko mejla i za Ananas i Shoppster, tako da se sada može odabrati tačno jedna promocija.

verovatno bi odbili i rekli da se čujemo sa bankom
Ma da, oni su samo preneli vest, a sve ide preko same banke.

Loš je bio prvi naslov, jer se zapravo može dobiti i 10k, ne samo 5k. To su ispravili, evo novog linka:

• Like
Reagovanja: s5p
Pa kako su onda izdavali tj slali namam preko mejla? Mogli su verovatno i da provere preko čega smo kreirali račun tj kako
Sad kad bi zatvorili ne znam koliko treba da prodje da bi se opet učestvovalo u kampanji, ja sam uzeo najveći paket ima lepe pogodnosti ko putuje avionom

Hvala na linku! Pomenuo je ovo neko u temi o Ananasu, ali nije ostavio link, pa nismo znali šta je tačno.

Nažalost, ne, a ukinuli su prijave preko mejla i za Ananas i Shoppster, tako da se sada može odabrati tačno jedna promocija.

Loš je bio prvi naslov, jer se zapravo može dobiti i 10k, ne samo 5k. To su ispravili, evo novog linka:
Koliko vidim ima dole i neka kontakt forma

Pa kako su onda izdavali tj slali namam preko mejla?
Procedure se menjaju.

Mogli su verovatno i da provere preko čega smo kreirali račun tj kako
I to je istina, pisao sam više puta o tome. Zašto nisu to radili nego su nam verovali na reč, samo oni znaju.

Sad kad bi zatvorili ne znam koliko treba da prodje da bi se opet učestvovalo u kampanji
Isto se pitam, pominjao sam.

ja sam uzeo najveći paket ima lepe pogodnosti ko putuje avionom
Na šta misliš? Valjda Aik nema dodatne pogodnosti tog tipa.

Koliko vidim ima dole i neka kontakt forma
Za ostavljanje komentara, hahah. Mogu da se komentarišu sve objave sa sajta, pa i ova.

• Like
Dobija se zlatna kartica, to stoji, ali ona ne nudi ništa konkretno, samo one klasične Mastercardove promocije koje važe sa sve nestandardne kartice, poput jeftinijih ulaznica na neka mesta i slično. Sve je navedeno ovde. Možda ti je ostalo negde u glavi da su promotivno zlatne kartice imale neke besplatne pristupe aerodromskim salonima u Beogradu, Sarajevu i Beču, ali to je odavno prošlo, trajalo je od 1. aprila 2025. do 31. marta 2026. I to možeš naći na prethodnom linku, a konkretna stranica o aerodromskim pogodnostima je ovde.

• Like
Ima i "Putno zdravstveno osiguranje." ali ne znam kako funkcioniše i da li se plaća dodatno i šta i kako

Aha, mešaš debitnu i kreditnu. Debitnu dobijaju svi uz paket Supreme. Kreditna se posebno ugovara i ima svoje uslove i pogodnosti. Svaka banka daje više uz kreditne kartice, pa i Aik.

• Like
Moj otac je penzioner i naravno da ne može da dobije kreditnu karticu i samim tim ne može ni da ima ovaj benefit besplatnog osiguranja iako ima ovaj najveći paket računa. Kreditna kartica mu naravno nije potrebna ni za šta drugo u životu ali je stvarno mnogo glupo što su vezali ovu pogodnost samo za kreditnu karticu.

• Like
Da li ovo dobro vidim da AIK ne daje ni jednu kreditnu karticu u okviru paketa? Čak ni za ovaj najskuplji čije je odžvanje 790din nema kreditne kartice?

Mogućnost dobijanja kredine kartice zavisi od kreditne sposobnosti klijenta, ni u jednoj banci se ne dobijaju na izvol'te. Svako može da aplicira, naravno, ali jasno je kome ne može biti odobrena (najmanje nezaposlenima), dok od detaljnije politike banke zavisi kome tačno može. Ipak, kome bude odobrena, World (Super kartica) besplatna je na paketima Advance i Supreme, dok je Gold takođe besplatna na paketu Supreme. Standard suštinski ni nema smisla uzimati, dok je Platinum elitna i skupa, ali i ona ima svoje korisnike.

Nazad
Vrh Dno