Šta je novo?

AIK Banka

Koliko ja znam kamata ide samo na 200k bez primanja zarade, tako da svejedno da li je otvoren Start, Advance ili Supreme.
Da bi kamata mogla i na veci iznos, uz pakete Advance i Supreme, mora da se prebaci i prijem zarade.

Inace, jos uvek mi nije stigla Dina za Aik Start, pin stigao ima skoro dve nedelje...🙄
Da, uz prijem zarade bez greške radi do 1.2M ~5k mesečno za više pakete.
Meni još uvek nije stigla Master, evo skoro 4 meseca od otvaranja računa 😀

Koliko ja znam kamata ide samo na 200k bez primanja zarade, tako da svejedno da li je otvoren Start, Advance ili Supreme.
Da bi kamata mogla i na veci iznos, uz pakete Advance i Supreme, mora da se prebaci i prijem zarade.

Inace, jos uvek mi nije stigla Dina za Aik Start, pin stigao ima skoro dve nedelje...🙄
Koja je razlika između start , advance i supreme računa?

Meni naplaćuju 400 RSD, a više bi mi odgovarao paket od 150 RSD.

@Nea
Evo na ovom linku imas detaljno uporedjene racune, pa pogledaj. 🙂

Meni najvise odgovara, kada mi ne naplacuju nista...😜😀

• Like
Reagovanja: Nea
Više ne važe linkovi, a i kamate su snizili. Mislio sam da će akcija da traje barem do septembra.
Jeste bez veze, ali eto, u suštini su ukinuli personalizovanu štednju, pa otud više linkovi ni ne rade.

Da li važi ako ubuduće primam platu na tom računu?
Naravno. Sve je definisano ugovorom. Za svaki pojedinačni mesec se gleda da li si primio platu.

Meni naplaćuju 400 RSD, a više bi mi odgovarao paket od 150 RSD.
Pa što si otvorila Advance?

Najverovatnije je migracijom starog Start paketa potpala pod Advance, pošto ima MasterCard.

Nazad
Vrh Dno