uz manje trzavice, poput toga da se prilikom brze navigacije ne učitaju podaci (value cannot be null, znači u brzini se nešto ne prosledi kako treba)
Ovo ipak nije manja trzavica. Ispostavlja se da, makar od klijenata iz moje okoline, apsolutno nikome ne rade poruke kako treba. Obaveštenja o transakcijama stižu bez problema, ali ih je skoro nemoguće pročitati iz same aplikacije zbog navedene greške. A i kada se uspe, poruke se ne označavaju kao pročitane, teško ih je arhivirati, itd. Dakle tu je loša situacija.
kome je palo na pamet da taj deo nazove "imenik primalaca"?! 🤯
Nije neobično što su primaoci, jer taj termin koriste i druge banke, uglavnom za sve one kojima je slat nekad novac (ne samo sačuvane šablone), ali mahom je to spisak/lista, ne imenik.
što se prikaza kartica utiče, mogli su da se potrude. ja imam Master Card iz doba AIK banke (zeleni logo, ne AIK bank) i Dina iz sadašnjeg doba (plavi logo, AIK bank). sve kartice su prikazane prema aktuelnom dizajnu, što može da zbuni
Sa ovim se slažem, ali opet, isto je kod drugih banaka. Ista situacija je u mobilnim novčanicima. Uvek se prikazuje aktuelan dizajn, iako u teoriji imaju mogućnost da prikažu drugu sliku za svakog klijenta (neke strane banke to koriste jer imaju personalizovane kartice), ali eto, u praksi idu na najlakše: jedan za sve. Pisao sam u nekoj drugoj temi kako to ponekad zbuni rođaka, jer mu je isto MC stara svetla, i na to je navikao, pa onda ovu novu teget u digitalnom novčaniku nekad pomeša sa Yettelovom kreditnom, koja je iste boje.
Ne znam samo sto su flat dizajn ikonice zameniii za ovu sa odsjajem, kad im je sve sada u flat fazonu.
Isto mi je ikonica bez veze, ali nije baš da nema odsjaja (doduše, manjeg, ali ipak nije sve ravno) i na drugim elementima interfejsa, pa i na samoj debitnoj Mastercard.
jedno pitanje, kada se promeni pin, da li moram ici do bankomata ili moze i placanje na pos terminalu za kartice?
Nije eksplicitno definisano, ali nema razloga što ne bi moglo. Tako je i kod drugih, tj. ista je procedura kao i za nove kartice, a za nove potvrđeno može i POS terminal.