Druze , nema sta da pregovaras sa njima. Idi do banke, reci im da zelis da zatvoris racun (razlog: ne koristim ga), i to je to.Sve sto zboris je verovatno istina, ali kontam da ce neko pametniji da mi da sve benefite i bez da "varam" sistem, nije mi problem da sacekam koji dan. Ako ne, da uradicu kako si rekao. Hvala na savetu..
@damke80Bilo je reči o notifikacijama, za sada je najbolje da ništa ne diraš, u nekom trenutku će prestati da stižu SMS poruke, bitno je da ne naplaćuju ništa.
Ovo je njihov zvanični mejl: Počevši od 22.06.2026. godine, informacije o uplatama i isplatama po svom računu ćete dobijati isključivo putem Push notifikacija iz Aik mBanking aplikacije, bez dodatnih naknada. Ukoliko želite da i dalje dobijate SMS poruke o promenama po računu, uslugu možete aktivirati u najbližoj AikBank filijali, i ona će se naplaćivati 35 RSD mesečno.
Što se Ananas vaučera tiče, ja sam mejl poslao sinoć u 23.00 i danas u 10.49 sam dobio odgovor.
Takođe, ne zaboravi da se prijaviš i za Shoppster vaučer, daju isto 5k (https://www.shoppster.rs/aikbank).
Kada se promeni telefon, kako instalirati aplikaciju bez lib broja?
Svakako su ti brojevi od prošle godine jednokratni, pa se i moraju reizdati (različiti), a stižu SMS porukom, kao i uvek. Može ih izdati digitalna filijiala, to nije problem.Pozovi 0800/101-005 ako mogu da ti ga reizdaju.
Nije direktno u tome problem, pasoš je potpuno ravnopravan lični dokument. Greška nastaje kada im sistem za otvaranje ne propagira lepo podatke sa dokumenta glavnom sistemu, nezavisno od toga koji je. Jesi li gledao možda svoje lične podatke? Ako ti tu stoje (ili su ti stajali, za slučaj da si već odneo ličnu kartu i izvršio zamenu podataka) podaci sa pasoša (tip, broj, datum važenja), treba da bez problema prođe ugovaranje štednje i ostalog. Ukoliko ne stoje (prazno je ili aplikacija puca prilikom pokušaja pristupa), neće proći, i to je striktno njihova greška. Pisao sam da sam imao isti problem sa ličnom kartom (koji sam rešio odlaskom u ekspozituru gde su kao ažurirali dokument na tu istu ličnu kartu), a imala ga je i ona druga klijentkinja koju sam pominjao (njoj je umesto ničega stajala stara istekla lična karta iz Eurobanke, ali njoj su sami rešili neki dan nakon što sam ja išao u ekspozituru).ali pošto sam video identifikaciju obavio sa pasošem, to je i razlog greške koja se pojavljuje.
To jest, može da se priloži očitani PDF, nema potrebe za fizičkom štampom. Ukoliko se odabere lična karta prilikom otvaranja, ima mogućnosti da se priloži i to je to, nikome se dalje ne pokazuje. Povezano pitanje, ako si već menjao dokument, da li su i tebi rekli da mora uživo ili je moglo na daljinu? Pošto su meni rekli da digitalna filijala to nikako ne može. A i inače znam da za klasično ažuriranje dokumenta (promena podataka, istek i slično) traže odlazak uživo, što je bez veze i ne ide uz banku koja nudi onlajn otvaranje, ali tako je kako je...odštampajte očitanu ličnu kartu
Možda mu je mejl završio u spam folder. Neka proba da ponovi obraćanje sa druge adrese.Neko koga znam prijavio se za Ananas vaučer i ostao je bez odgovora.
Sve je uredno u ličnim podacima i opet neće.Nije direktno u tome problem, pasoš je potpuno ravnopravan lični dokument. Greška nastaje kada im sistem za otvaranje ne propagira lepo podatke sa dokumenta glavnom sistemu, nezavisno od toga koji je. Ako ti stoje podaci sa pasoša, treblo bi da bez problema prođe ugovaranje štednje i ostalog.
Dobro je znati. Ne, nije mi ni predloženo na daljinu, već da odem do filijale i izvršim izmenu dokumenta. Rekla mi je decidirano da je problem u upotrebi pasoša i da moram da ga izmenim na ličnu kartu.Može da se priloži očitani PDF, nema potrebe za fizičkom štampom. Da li su i tebi rekli da mora uživo ili je moglo na daljinu?
Možda im nekim čudom dolazi do preklapanja sa starom ličnom kartom dok sam ranije bio korisnik pa iako vidim da su izlistani podaci sa pasoša, sistem verovatno povlači podatke sa nje i stvara konflikt. Nisam još išao, ali tok prilikom otvoriću i devizni račun.Inače znam da za klasično ažuriranje dokumenta (promena podataka, istek i slično) traže odlazak uživo, što je bez veze i ne ide uz banku koja nudi onlajn otvaranje, ali tako je kako je...
Gmail je, tu je sve transparentno, i nema ga nigde. Ali to je to, pisaće im opet, nema druge.Možda mu je mejl završio u spam folder.
Ovo mi ima najviše smisla, mada je stvarno sve moguće. Svakako, nije im sistem baš na nivou, ali opet, mnogi su prošli i bez ikakvih problema, tako da je kocka.Možda im nekim čudom dolazi do preklapanja sa starom ličnom kartom dok sam ranije bio korisnik pa iako vidim da su izlistani podaci sa pasoša, sistem verovatno povlači podatke sa nje i stvara konflikt.
Ja i supruga smo otvorili račun i istog dana poslali mejlove za vaučere. Što se tiče Shopstera, vaučere smo dobili u roku od 24 sata. Kod Ananasa je supruzi vaučer takođe stigao u roku od 24 sata, dok meni nije stigao ni posle dva dana. Poslao sam ponovo mejl i nakon toga sam vaučer dobio u roku od 24 sata.Gmail je, tu je sve transparentno, i nema ga nigde. Ali to je to, pisaće im opet, nema druge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari