- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Ne mozes da poredis aoc i wow nikako ... drugaciji je sistem.
Dakle igrao sam wow 3 godine i sada igram aoc prestao sam wow pre 4 meseca da igram.
Imam sada lvl 55 conquerora.
Igra jeste bugovita. I wow je bio priizlasku medjutim aoc je malo vise. Izbacuju patcheve svakodnevno ( hvala bogu ne prevelike ) i sredjuju stvari veoma brzo. Igra je igriva ... mozda 5 od 150 questova ne radi sto je ok za 5 dana koliko igra zvanicno traje.
WoW je ta arkadna takozvana decija grafika ... ovo je grafika koja vise hoce da simulira realnost ... kao krajzis itd. Dakle realne senke pokreti nema skakanja do u nebesa slonova koji skacu itd. Grafika je jedan od glavnih aduta ove igre i ako nemas zver mashinu zaista je greota igrati ovo ... mozes da poredis kao krajzis da igras sve na low = gubi se feeling
Muzika i zvuk = izvanredni ... muzika je na nivou muzike u wowu sto znachi da je vrhunaska , orkestralne teme sa nekim folk i ambiental elementima itd ... muzika prati borbu tako da ces dobiti napetu epsku muziku u borbama itd. Zvuchni efekti su u odnosu na wow nebo i zemlja ... u pustinji cujes muve , zrikavce nocu , vrane kako grakchu nad telima mrtvim kako mlackaju dok jednu mrtvo telo ... dok gazis po travi , led kako krcka , kada prelazis preko drvenog mosta ispod brzaka ili kada prolazis kroz zbunje ... sve sve sve se cuje i to na visokom bitrate nivou
Combat sistem ... jedan drugar koji je isto igrao wow igra samnom i samo mi je rekao ko proba ovaj sistem borbe sa komboima vise se ne vraca na wow
itd.
Videcemo koliko ce zaziveti za sada igra mi se jako svidja.
Dve mane najvece su nenormalna zahtevnost dakle recomanded settings tamo sto pise da mozes da igras na medium a to je opet kao sto sam rekao greota za ovakvu grafiku i dosta bugova. No polako ih sredjuju
aj uzdravlje
Hvala na ovom opisu igre. Verujem ti, jer si dugo igrao wow tako da mi je tvoje misljenje merodavno. Iz tvog posta zakljucujem takodje da je mnogo igrivije i zanamljivije od wow-a sto je za svaku pohvalu. Oni koji su ozbiljno igrali wow znaju o cemu pricam
Ma meni ova grafika izgleda jadno al dobro... mozda je problem neki s moji oci...
Meni deluje super, a u svakom slucaju vrhunska je, jer je ipak u pitanju MMORPG