- Učlanjen(a)
- 24.08.2000
- Poena
- 649
dakle igra se singleplayer do 20 levela e sad koliko je to vremenski ..jel se do 20 levela
nabudzi za par sati ili se igra i igra nedeljama ?
Par sati - 20tak ako igras sve questove i prvi put...
dakle igra se singleplayer do 20 levela e sad koliko je to vremenski ..jel se do 20 levela
nabudzi za par sati ili se igra i igra nedeljama ?
jel se ovo placa samo jednom ili na mesecnom nivou ? (znam da je neko vec pitao ali zatrpali ste temu raznim geek stvarima koje ne rauzmem,, a ocu da pocnem da razumem![]()
kupio bih samo key, jel ima nekih ponuda ?
Koliko bi igra trebala da kosta u Srbiji ali ona "hardware" verzija..
u *** ako je slicno wow-u onda bezim dalje...ipak je GW za mene (ukus) pojam za wow iako je siramsniji.
E sad ko oce da se kolje sa drugima i tako leci svoje frustracije
Kakve frustracije ?Po meni, PvP i jeste poenta MMO igara. Ako hocu obican RPG, igracu neki offline. Ne kazem da je PvE losa stvar, si slucajno, ali reci za PvP da je lecenje frustracija je pomalo nepromisljeno
. Mislim, postoje likovi koji zbog toga upravo i igraju :wall:, ali daleko od toga da sad ostali ne treba da igraju PvP zbog njih.
Po meni ce ovo biti promasaj. Kao Tabula Rasa. Nema sanse da se priblizi jednostavnosti i igrivosti WOW-a. Mozda ovaj Warhammer moze nesto da uradi. Preslikali interfejs od WOW-a samo tako.
A sta to u jednom MMO-u moze da bude komplikovano ?Nije bre to nuklearna fizika.
Jedino sto moze da bude komplikovano je interfejs, posebno npr. u WoW-u posebno za hard-core igrace, customizovani interfejs, gomila add-on-ova, makroi... idi begaj.
![]()
A sta to u jednom MMO-u moze da bude komplikovano ?Nije bre to nuklearna fizika.
Jedino sto moze da bude komplikovano je interfejs, posebno npr. u WoW-u posebno za hard-core igrace, customizovani interfejs, gomila add-on-ova, makroi... idi begaj.
![]()
Opet kazem, to je sve manje-vise jednostavno, svodi se na "try and error" pristup i koliko se ima vremena za to.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari