Šta je novo?

Age of Conan: Hyborian Adventures

Ono sto ne znam je sta ce meni sve to u trideset godina,
e baš zbog toga ja nikad nisam smeo ni da omirišem WoW. prošle godine sam sasvim slučajno probao Voyage century online (besplatni korejski MMO) i sledeća 4 meseca nisam video ni sunce ni mesec. zbog WoW bih sigurno dao otkaz na poslu.
a sad me baš zagolicao AoC, a Warhammer AoR još više... ne znam, plašim se za sebe...

ljudi jer mi moze neko molim vas reci gde ima da se kupi AoC i kolko kosta (prvestveno me interesuje collectors edition ali moze i obican) i kolko kosta, na pp molim vas.

jel si siguran da ima u onom kod vuka, jer na sajtu nepise nista

Hvala.
A kad kupim igru imam svega mesec dana fore i onda odma mora dopuna ?

Pa ne moras odmah, ali neces moci da igras bez nje mozes da napravis pauzu i uzmes je kad budes hteo iili kada ti se igra. Ja trenutno igram jel nema niceg drugog ali na jesen kad bude bilo vise igara pravicu pauzu. I jos jednom svima, ne morate da izgubite zivot zbog AoC, to je njegova najaca strana. Gameplay igre je u potpunosti kao single player, sto znaci igras resavas kvestove i batalis kad ti dosadi. Ako je neko izgubio zivot zbog witchera ili obliviona onda mozda ne bi trebao da igra ni zumu recimo. Govorim da je single player sbog obilja kvestova i zbog nacina na koji su predstavljeni sto najvise odgovara KoToR-u, a multiplayer je yu kad je neki malo tezi kvest pa moras da imas party da bi ga zavrsio i to je poprilicno zabavno

I za sada u igri nema grindovanja i nema farmovanja. Juce sam naisao na jedan quest gde mi neki npc daje da idem da proverim njegovog malog farmera. Ja mislio neki lik koji obradjuje zemlju kad ono..., elem taj farmer kaze kako mu se vise smucilo da se muva okolo ubija zivotinje uzima njihove delive i prodaje ih i tako unedogled, kaze radi to godinama i skupio gomilu novca koja je poslao gazdi i ne moze vise to da radi, hoce malo da uziva, za ono para sto mu ostalo ide na jug da sve potrosi na alkohol i qrve. Eto cak se i npc-ovima dosadilo farmovanje

Poslednja izmena:
Moram da ti kazem da me je malo pokolebao tekst onog debila Kuzmanovica u SK-u... sinoc ga procitah i znam da je subjektivan ali onda se mislim, jedno je kada ti se ne svidja igra a drugo kada ima objektivnih tehnickih nedostataka a on je o njima pisao dosta... na primer, to sto kaze da moras da se ubijes da ne bi pesacio sto godina itd.

Ama ja ne razumem zashto je on uopshte igrao igru kada je igra 18+.

Moram da ti kazem da me je malo pokolebao tekst onog debila Kuzmanovica u SK-u... sinoc ga procitah i znam da je subjektivan ali onda se mislim, jedno je kada ti se ne svidja igra a drugo kada ima objektivnih tehnickih nedostataka a on je o njima pisao dosta... na primer, to sto kaze da moras da se ubijes da ne bi pesacio sto godina itd.

Ama ko to jos cita? :) I ako cita ko u to baljezganje jos veruje?

Bravo za ovo :) Zbog tih gluposti sam prestao da kupujem SK :mad:

Odbio sam zbog budale da prestanem kupovati SK posle 10 godina ali ozbiljno pocinjem da razmisljam o tome...

Inace - da je igra nedovrsena - nedovrsena je. Da sam je prestao igrati - prestao sam (mislim da se razumemo - lepo je sve to - ali da im dajem pare da bi oni stigli jos par meseci da razvijaju igru ne pada mi na pamet. U woW-u sam sve uradi na najtezi moguci nacin pa su onda izbacili patcheve ili expanziju i sve olaksali do maksimuma i sad sam ja budala sto sam igrao 15 sati a ovi novi sto su tek poceli da peglaju i za 5 sati odrade sve isto su kao pametni ...). Mada licno mislim da je kod mene vise zamor materijala nego bilo sta drugo. Igra je kul - ima svojih par kul momenata ali me smorilo par bugova koji su bas mene afektovali ( a ne afektuju sve) tako da sam se nasao u poziciji gxde radje radim jos 30 minuta extra na poslu nego da igram igru ...

Na kraju sam sta ... instalirao Diablo II i evo ne mogu da prestanem da igram vec 3 dana ...

Pa ne treba da pesacis toliko, ima pesacenje dok se ne kupi konj,ali nije toliko zamorno koliko on kaze. Uzmes brdo kvestova i pocnes da ih radis uz put. Ako si igrao Gothic ili Morrowind, ovo ti je isto. Koliko si sipcio u tim igrama sipcices i ovde. A sto se zamora tice, to je normalno. Zadnju igru koju sam igrao ovoliko dugo bio je Baldur's gate. Ja licno ne mogu da igram istu igru vise od mesec dana, a veoma cesto i to je mnogo. Ovo me jos uvek drzi, i zanimljivo mi je. Ali verovatno cu praviti pauzu da se ne bih prezasitio i da mi se ne smuci za sva vremena, sto znaci do 80lvl i pauza. Verovatno zato i imam brdo instaliranih igara.

Trebao bi valjda ovih dana da izadje neki veliki patch koji ce ubaciti neke nove velike oblasti.

Koliko bih ja imao da skidam ako bih sada kupio igru? A kupicu je sigurno...

Pozdrav svima,
Posle dosta duge pauze u igranju WoW i GW, AoC mi je bas privukao paznju, delom sto nisam odavno igrao nista slicno a delom sto sam jos kao mali palio na Konan stripove. Naravno da i sve sto ova igra jeste i nije (ali treba da postane) predstavlja dodatni faktor da odresim kesu. Posto zivim u Kragujevcu interesuje me koji je najlaksi nacin da dodjem do igre. Vidim da postoji sansa da GameS/ExtremeCC/Compland imaju AoC ali da se uglavnom brzo rasproda, a ne bi da dzabe putujem. Takodje sam razmisljao da skinem AoC torrent sa neta a da onda kupim key online npr. na gamersloot-u - na taj nacin bi cak ustedeo 20-ak evra. Sto se torrenta tice nisam siguran da li to sto se skine predstavlja odgovarajucu varijantu klienta, da li je EU verzija itd., a sama velicina od 13.5 GB kada je u pitanju torrent sa malo seed-ova moze da bude problem bez obzira na to sto imam 4mbit-nu link na raspolaganju. Sta vi mislite koje je najbrze i najlakse resenje da dodjem do igre?
Hvala unapred

Poslednja izmena:
Zar ne mozes da narucis u nekom shop-u u KG, i sacekas par dana dok to stigne, tako su radili u Nisu?

Pa pokusavam da narucim vec nekoliko dana ali mi bas nesto ne ide...
U svakom slucaju evo pustio sam torrent pa ce da vidimo sta ce da bude pre - vuce se na 60-ak KB/s, valjda ce da krene brze kad skine malo veci deo.
Jedno pitanje ako kupim game key na gamersloot-u kako ga dobijam preko maila ili...?

Poslednja izmena:
Pa ja sam skinuo neki torrent od 13.4 gb koji kad se instalira zauzme oko 24gb. I svi patch-evi zajedno su bili jos oko 1.4 GB dok nije izaslo da je "up to date" - torrent sam skidao neka tri dana vuko se na max 80-90 kb/s ali sam zato patch-ove skinuo full brzinom za nekih 50-55min. Sad samo cekam da sutra preuzmem novu kreditnu pa da kupim game key i vidim jel to uopste radi...

P.S. e da vrhunac je bio kad sam sinoc gledao na kojim sajtovima nude na prodaju AoC EU key i direct download - kad sam video da pola sajtova linkuje na piratebay i na AoC torrent...:trust:

npr:
http://www.offgamers.com/age-of-conan/eu/cd-key/aoc-key-cp-52072.ogm?tpl=2

Poslednja izmena:
Prodajem lika lvl 80 Ranger-Soulstorm
za 5000 dinara account istice 16.8.2008.

Mozete doci do mene i sve videti mozemo se naci u nekom internet cafe-u imam kutiju original i sve sa kodom .Zivim u Novom Sadu pa ko prvi devojci devojka njemu :)
(lik je stvarno devojka :)

poz

kontakt phone : 0621112659

Video sam da jos ljudi prodaje likove i za ovu igru i za WoW recimo i nikako da shvatim cemu to. Zar nije poenta da sam dovedes lika i predjes celu pricu i igru sam? Isto ko kad bi uzo save game iz recimo Obliviona posle zadnje bitke u igri.

Video sam da jos ljudi prodaje likove i za ovu igru i za WoW recimo i nikako da shvatim cemu to. Zar nije poenta da sam dovedes lika i predjes celu pricu i igru sam? Isto ko kad bi uzo save game iz recimo Obliviona posle zadnje bitke u igri.

Zavisi, za vecinu igraca WOW-a igra tek pocinje kad dostignes lvl70. Tek onda krecu prave instance, raidovi i PVP. Ja licno nikad ne bih dao pare za to, ali ima ljudi koje levelovanje smara i zele odmah da predju na end-game content.

Zavisi, za vecinu igraca WOW-a igra tek pocinje kad dostignes lvl70. Tek onda krecu prave instance, raidovi i PVP. Ja licno nikad ne bih dao pare za to, ali ima ljudi koje levelovanje smara i zele odmah da predju na end-game content.

Upravo, meni je sve do levela 60 (tad je 60 bio max) bio tutorial. Na 60 (70) pocinje prava igra i uzivanje. I kao sto ti rece, ima ljudi koji ne zele da se smaraju levelovanjem.

Ok, nisam igrao WoW pa nisam znao za to, a sto se tice AoC meni se on zavrsava na 80 lvl nemam nameru da igram posle zadnjeg questa.

Ok, nisam igrao WoW pa nisam znao za to, a sto se tice AoC meni se on zavrsava na 80 lvl nemam nameru da igram posle zadnjeg questa.

Meni je to levelovanje zesce smaranje. Ne znam kako je u AOC ali u Wow-u igrac sazrijeva tek na max levelu. Naime, tada krece ono najzanimljivije, raidovi, battlegrounds-i, arena mecevi, usavrsavanje skilla, itd... Levelovanje do 70 dodje nesto kao tutorial. Ne znaci da ce se svi sloziti sa mnom ali ja govorim o hard core igracima. I upravo takvi se i bave kupo - prodajom, jer nemaju vremena za levelovanje.

Nazad
Vrh Dno