apolon je napisao(la):God save the SezamPro!![]()
Bio danas covek iz SezamPro-a. Uplatio sam pre deset dana, Novi Beograd. Sve funkcionise kako valja.
Pozdrav!
moguce ali nije jednostavno.moraju ponovo da salju zahtev telekomuStefan1 je napisao(la):Ovih dana cu potpisati ugovor u Sezamu...ali me interesuje jedna stvar posto sam trenutno prijavljen za 256 kbit flat,da li je moguce posle nekog vremena ukoliko bude bilo potrebe prebaciti se na 512 kbit (ili pak 768 kbit ako dosta pojeftini) ili sam ogranicen na 256 kbit
Stefan1 je napisao(la):Ovih dana cu potpisati ugovor u Sezamu...ali me interesuje jedna stvar posto sam trenutno prijavljen za 256 kbit flat,da li je moguce posle nekog vremena ukoliko bude bilo potrebe prebaciti se na 512 kbit (ili pak 768 kbit ako dosta pojeftini) ili sam ogranicen na 256 kbit
ja sam pitao u sezamu i rekose da je to malo problematincno i da se ceka ali naravno nije nemoguceCalibra 4WD je napisao(la):Moze i to vrlo jednostavno,prilikom sledec uplate samo kazes koji hoces paket i uplatis.
Podrazumeva se da to radis kod istog provajdera
gavra je napisao(la):ja sam pitao u sezamu i rekose da je to malo problematincno i da se ceka ali naravno nije nemoguce
Calibra 4WD je napisao(la):Meni u YUBC-u rekose da je u pitanju veoma jednostavna procedura i da se sve moze uraditi za 1 dan
audiofreak je napisao(la):@ByMax:
Za Ethernet router ti ne treba drajver. Za USB modem dobijes drajvere na CD-u. Cujem da ima i za Linux ali nisam proveravao. Sezamovi modemi su sa Conexant chipsetom. Pogledaj po thread-u, pitao me vec neko pa da se ne ponavljam.
Mozete ocekivati manje probleme sa pojedinim p2p klijentima kao npr. Shareaza koja ima problem sa XP SP2 i ogranicenim brojem konekcija sto dovodi do losih performansi (u SP1 nije bilo ograniceno, a u SP2 je ograniceno na 10). Cini mi se da i za to postoji patch koji menja TCPIP.SYS, ko namerava da koristi neka poseti njihov forum za vise informacija. eMule i WinMX rade. Torrent nisam probao. Sa routerom (pricam o tome jer ja imam router) skoro sve internet aplikacije rade iz prve i pored NAT-a. Jedino se treba "otvoriti" za p2p portove u konfiguraciji. Chat radi, MSN fajl transferi rade (preko MSN servera, dakle sporo), a ICQ transferi nece bez podesavanja (nisam se time jos bavio).
Sve u svemu za sada sam vrlo zadovoljan. Ziveo Sezam!
@face:
Prvo da bi neko probao Verat mora da kupi splitter i modem sto bas i nije jeftina stavka. Hajde ako neko zna koliko kostaju te sprave i gde sta ima da se kupi?
Ja sam potpisao sa sezamom ugovor za firmu koja se nalazi u Resavskoj i centrala je guberevac. Rekli su mi da ima uslova za aDSL, samo shto sad chekam kao i svi...cgmiki je napisao(la):Da li neko zna kakvo je stanje za centralu Guberevac (prostor oko Sarajevske i Kneza Milosa)?
Pa stvarno nije lepooperic je napisao(la):ja dobio![]()
31xxxxx.programmer je napisao(la):To mi je obaska drago da cujem, obzirom da smo na istoj teritoriji.
Koji ti je tel. broj?
Papss je napisao(la):U SK pise da se moze pojaviti problem kada u stanu postoji vise telefonskih linija i vise telefonskih aparata (???). Ja imam dve linije i tri aparata.
Moze li mi neko reci nesto vise o tome, odnosno kakve to veze ima!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari