Twix je napisao(la):Danas sam bio u beotelu.....
Septimus je napisao(la):Polako....Jel moze vishe rachunara u domacinstvu preko jednog uredjaja..?
3023283Mikizemun je napisao(la):jel ima neki broj telefona na kom se moze proveriti u telekomu dokle se stiglo sa realizacijom adsl prikljucka?
konkretno dali je stigao zahtev..i kad ce biti realizovan?
audiofreak je napisao(la):@Heinz:
Eee, na Sezamu lepo dobijes link i password pa pratis online kako tece uvodjenje + mogu da ti salju status i na SMS, a bogami zovu te i telefonom kad treba. Sve pohvale od mene za Sezam.
samsung je napisao(la):Pisao sam 2 minuta post u kome sam izrazavao svoje nezadovoljstvom, da bi me u tome prekinuo telefon i najava ljudi iz sezama da su na putu ka meni..
Idem da sipam rakiju, i stavim kafu pa se javljam kasnije![]()
Heinz je napisao(la):Bio sam ja dugo na Sezamu i verujem da je tako, ali to sad nije tema
Najgore od svega što se dešava da Beotel pošalje mail da nema tehničkih mogućnosti, a Sezam da ima, pa sad gledaj ko kako radi...
SezamPro je napisao(la):SezamPro ima trenutno vise nego dovoljan kapacitet linka koji je projektovan tako da u svakom trenutku moze da odgovori svim zahtevima korisnika.
Mogucnosti za prosirenje kapaciteta linka su prakticno neogranicene, a nadlezne sluzbe sistema vodice i ubuduce racuna da on i dalje odgovori potrebama, tako da realizacija ADSL pristupa ni na koji nacin nece uticati na kvalitet i brzinu pristupa. Sve sto stoji u opisu paketa koji izaberete je ono sto cete i dobiti nakon realizacije ADSL pristupa.
audiofreak je napisao(la):Ne znam kako radi Beotel, ali vec u startu mi se ne svidja sto ne garantuju protok.
Mikizemun je napisao(la):koliko sam cuo sezam koristi PPPoE
Evo odgovora od Telekoma koji mi je stigao na mail posle mog upita :
Postovani,
Prema sadasnjim planovima trebalo bi da se izvrsi znatno prosirenje na centralama u Beogradu tokom 2005.godine I da se omoguci ADSL usluga.
S postovanjem,
Telekom Srbija
Ostaje nam da cekamo.......................
deky je napisao(la):A to je??? :trust: Moze li neko da pojasni?
Mikizemun je napisao(la):Vidim ja nista jos od adsl-a u Zemunu...
sve je nesto za par dana...:wall: :crash:
gavra je napisao(la):konacno
proradio adsl
bio covek iz sezama i sredio.mozda je kabl bio u pitanju a ja bih pre rekao da je modem sobzirom da je proradilo tek sa novim modemom.to sad i nema veze bitno da radi.
utisci kasnije :banana:
nexy je napisao(la):jer zna neko telefon od telekoma gde ti odmah kazu da imas tehnickih mogucnosti za adsl? moslim da je neko spominjao ali sada nemogu da nadjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari