baron-samedi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2004
- Poena
- 605
je l' zna neko da li mora da potpise ugovor o adsl-u sa providerom samo onaj na koga se telefon vodi? da li on uopste ima neke obaveze ili ne?
cyberdude je napisao(la):sezamov paket, SezamPro ADL HOME 256, je povoljniji od beotelovog jer se ne plaća modem. tek 15. meseca korišćenja ovi paketi se izjednačavaju po ceni (tj. sezamov paket je i dalje jeftiniji za 15 dinara), a za tih 15 meseci cena će bar jednom pasti. lepo je što ne piše da nema garancije protoka ili oni misle da se to podrazumeva :d, videćemo. na redu je PTT.
sasadjak je napisao(la):svako koga zanima jel ima tehnickih mogucnosti nema potrebe da ceka mailove od provajdera. Pozove onaj broj 3023283 javi se ljubazni momak i odmah znate sve....
operic je napisao(la):pa ni na beotelu se ne placa modem, vec samo jednokratni setup od 3000 din (koji je besplatan do 31.januara), a na sezamu ce to takodje biti besplatno do 15.februara. posle toga - nisu napisali koliko ce da naplacuju.
i kako onda moze sezam za 2200 biti povoljniji od beotela koji je 2000 ?
cisto sumnjam da ce sezam da garantuje protok od 256 i da ce tu garanciju da naplacuje gornjih 200 din...
LUC1FER je napisao(la):Ma gde bre download da dosadi. Ja sam oooodavnoooo na cable=u i dan danas downloadujem po ceo dan. Nikad kraja![]()
I cene (mnogo) vece. Primera radi uporedi cene za wireless u bg-u i u mom selu, Vrscu. Naveo sam u ovom threadu cene kod mene, mrzi me da ih ponavljam, u svakom sluchaju mnogo su vece od bg-a.sa3ani je napisao(la):da, i mene zanima kad ce Verat da se oglasi jer ne zivimo svi u BG-u ,)
mada mislim da nece ADSL puno kasniti u odnosu na Beograd i u ostalim gradovima, ali ce konkurencija biti slabija :cigar:
Stefan1 je napisao(la):Broj 342X-XXX centrala u Mirijevu,direktna linija bez PCM i FM nema tehnickih uslova
Prosto ne mogu da verujem,dodje mi da pop**dim.Sta sada da radim...moracu da se pomolim ili da sto pre postave uredjaje u moju centralu ili da se PTT KDS smiluje i uvede nam cable net
Stefan1 je napisao(la):Broj 342X-XXX centrala u Mirijevu,direktna linija bez PCM i FM nema tehnickih uslova
Prosto ne mogu da verujem,dodje mi da pop**dim.Sta sada da radim...moracu da se pomolim ili da sto pre postave uredjaje u moju centralu ili da se PTT KDS smiluje i uvede nam cable net
Immortal_SurvivoR je napisao(la):I cene (mnogo) vece. Primera radi uporedi cene za wireless u bg-u i u mom selu, Vrscu. Naveo sam u ovom threadu cene kod mene, mrzi me da ih ponavljam, u svakom sluchaju mnogo su vece od bg-a.
Ne nadam se nekim niskim cenam van BG-a, NS-a i josh nekog drugog velikog grada, gde ima vece konkurencije.
ja dobio ponudu od Sezama za ADSLMaul je napisao(la):Zasto im je to Mirijevo zadnja rupa na svirali?? Ni cable, ni wireless, evo ni ADSL...
ZoNi je napisao(la):ja dobio ponudu od Sezama za ADSL![]()
kako???Calibra 4WD je napisao(la):Dobio sam i ja ,ali ocekujem vrlo brzo da ce mi javiti da nema tehnickih mogucnosti za uvodjenje ADSL-a
Poštovana/Poštovani
Prošlo je više vremena nego što smo očekivali ali napokon smo spremni da Vam se obratimo povodom Vaše prijave i iskazanog interesovanja za SezamPro ADL uslugu. Svi neophodni pripremni koraci za realizaciju ovog novog i izuzetno komfornog načina pristupa Internetu su završeni i možemo da vam ponudimo konkretne pogodnosti i način realizacije vašeg ADL priključka na telefonskom broju 011/3****** na adresi ImeUlice 00, Beograd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari