Mozes raskinuti ugowor tvojom woljom ili woljom prowajdera. A ovaj drugi deo, mislim da te oni obavezaju da nakon shto ti odluchish da raskinesh ugovor, moras da placash josh 3 meseca ( maksimalno ) dok oni ne nadju zamenu i iznajme nekom drugom liniju.operic je napisao(la):i jel moze neko da mi rastumaci onu tacku 6.3 ?
Immortal_SurvivoR je napisao(la):Mogu li nekako sam da vidim da li na mojoj liniji ima PCM ili FM ? I čemu služe PCM i FM ?
Odgovor na pitanje šta su dobio sam, ali ne znam čemu služe i zašto smetaju aDSl-u, i ima li mogućnost da se uklone? Da li je to neki aprat pa može da se otkači i šta se time gubi? Stvarno nemam pojma kako to izgleda i čemu služi.
ja sam hteo da se prijavim na beotel josh pre 2 meseca medjutim ja popunim prijavu, kliknem .... nishta ... evo sad sam shvatio da mora iz IE ...Onaj ko se danas prijavi kod Beotela, dobiće odgovor o tehničkim mogućnostima za oko 15 dana.
iNCUBUs je napisao(la):Onaj ko se danas prijavi kod Beotela, dobiće odgovor o tehničkim mogućnostima za oko 15 dana.
znachi da ti radi telefon...Immortal_SurvivoR je napisao(la):Znaci li nesto chinjenica da nakon otkucavanja broja, za 2-3 sekunde vec zvoni?
Da telefonskim kablom niste udaljeni više od 5,5 do 6 km od najbližeg DSLAMa (ili telefonske centrale).
iNCUBUs je napisao(la):Onaj ko se danas prijavi kod Beotela, dobiće odgovor o tehničkim mogućnostima za oko 15 dana.
A koga si to zvao: provajdera i ptt? nisam iz bg-a pa mi tako nishta ne znachi ovaj broj.PJ je napisao(la):...Pitao sam usput i za jednog drugara za broj 61xxxx i proverio je, ali je onda rekao, pa nema prvu dvojku ili trojku, nije bilo potrebe ni da proveravam. Ne moze.
Sve gore navedeno je dobijeno preko broja 3023-283.
Highl1 je napisao(la):prvo voyager, imaju pravo ljudi da se bune jer ako bude 1mbit na 16 korisnika, to vec nije ono shto si ti platio
prijavih se pa cemo videti :smoke:Misa063 je napisao(la):hm
Da vam bacim malo hejta
Kod batutove sam... na zvezdari
"Priznajemo! Prvi smo počeli
Obaveštavamo Vas da za prijavljenu noseću telefonsku liniju postoje tehničke
mogućnosti za uvođenje ADSL sistema za pristup Internetu.
BeotelNet omogućava pristup Internetu pod sledećim uslovima:
Setup (jednokratno) 3000 dinara
Za korisnike koji potpišu Ugovor do kraja januara 2005. godine setup se ne naplaćuje
MiniHome 256/64 kbps 2000 dinara
MidiHome 512/128 kbps 3800 dinara
MaxiHome 768/192 kbps 5500 dinara
Informacije o cenama i opštim uslovima 3404-193
Zakazivanje potpisivanja Ugovora 3080-063
S` poštovanjem
ISP BeotelNet"
dobro nisam se bash najbolje izrazio,platio si kako ti kazhesh max 256kbit/s a npr ako se njih 16 nakachi ti mozesh samo 64kbit/sSasa je napisao(la):Sta pricas ti ?
Kako nije ono sto si platio
Beotel nudi max 256kb downloada i max 64kb uploada, bez merenja protoka i bez garancije brzine protoka.
To kosta 2k dinara mesecno.
Ti mozes da kazes da ti se svidja ili ne, placas ili ne.
Tacka.
Dakle, to jeste ono sto bih ja platio.
Stio se mene licno tice, nevezano za ono gore, neka protok u proseku bude i samo 64kB, opet mi je isplativije mi je da dam 2k dinara mesecno za aDSL umesto sto sada dajem 850 dinara sezampu za flat pristup preko modema i jos toliko za telefon. To izadje 1500-2000 dinara mesecno i opet mi je cesto zauzeta linija, puca mi veza ponekad a protok mi je max 45kbps.
Dakle, meni je i najgora varijanta Beotelovog aDSL-a isplativija.
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari