Šta je novo?

ADSL novi sad?

e sorry, nisam video tvoje pitanje :) Elem, uplatio sam u prosli petak u jevrejskoj 2. Fora je da ako si se ranije prijavio kod njih za proveru teh. mogucnosti onda dobijes dva meseca free, ako si i rezervisao (850din) pre 4 meseca onda dobije 3 meseca dz, ako si banuo bez ikakve prijave onda dobijes "samo" mesec dana dzabe (sto je svakako vise nego sto drugi provajderi daju)

ADSL mi jos nisu ukljucili, vec postajem nestrpljiv

Izem' ti ja taj njihov jedan mesec za DZ, kad uplacena 2 meseca (3 ukupno sa besplatnim) kostaju isto koliko i 3 meseca na NeoBEE-ju...

Delija je napisao(la):
Izem' ti ja taj njihov jedan mesec za DZ, kad uplacena 2 meseca (3 ukupno sa besplatnim) kostaju isto koliko i 3 meseca na NeoBEE-ju...
...ali o kvalitetu neobee-a i svih usluga koje pruzaju ne vredi raspravljati...

Dajem vam najvise 2 meseca, i onda cete pobeci na nekog drugog.

Malo infoa sa Beocity-ja:

Novosadske centrale na kojima Telekom Srbija ima instaliranu opremu i na kojima postoje tehnicke mogucnosti instalacije ADSL prikljucaka:

Avijaticarsko naselje
Bakic
Betanija
Centar
Detelinara
Industrijska Jug
Industrijska Sever
Klisa
Liman
Novi Sad Alkatel
Podbara
Santic
Satelit
Slovacka

Telekom Srbija listu centrala koje podrzavaju ADSL tehnologije stalno povecava instalacijom potrebne opreme.

U skorije vreme ocekuje se aktiviraje ADSL prikljucaka u Nisu a onda i drugim gradovima u unutrasnjosti.
Kad ce kod mene :(

Mene su naravno preskocili, a cak imam i isdnl liniju |[

danijel00 je napisao(la):
nIce je sigurno puno iskusniji od tebe u svakom pogledu i ako kaze da je ruter djubre, onda je djubre...

:zgran: A odakle ti ova pretpostavka?
Jel me znas licno tako dobro da bih ovako nesto tvrdio?
Naravno ne, tako da molim za malo odmerenije komentare.

Inace kako sam cuo Satelit2 trenutno nije podrzan. Navodno za 2-3 meseca ce i korisnici na toj centrali moci koristiti ADSL.

hi ppl
Ja sam slao zahtev u 2 ISP-a i odgovor je bio da nemam uslove ..tad mi je telefon bio 33xxxx (zivim na bluevaru kod Z stanice blizu). Od pre par dana je centrala prebaacena na digitalnu i sad mi je fon 633**** i ponovo sam poslao zahtev i opet sam dobio odgovor da nemam uslova ?!?!?! Mislim da sam ja najveci baksuz na svetu.. crna rupa neka .. wireles signal ocajan cable kds nece da radi moj kraj i sad dsl............

nIce Cream je napisao(la):
...ali o kvalitetu neobee-a i svih usluga koje pruzaju ne vredi raspravljati...

Dajem vam najvise 2 meseca, i onda cete pobeci na nekog drugog.
Ako cesh vec da pljujesh onda daj choveche neke argumente...
Ovako tvoji postovi ne vrede nishta vishe od njih.

delacroix je napisao(la):
Ako cesh vec da pljujesh onda daj choveche neke argumente...
Ovako tvoji postovi ne vrede nishta vishe od njih.
Argumentovao sam do sada na vise foruma i topica. Ponavljati necu.

Jos mi nista nije stiglo... :(

Jel ima neko moj slucaj.. da je prebacen na digit i da je ta centrala itd? Kako da znam zbog cega nemam uslove ? sta uraditi ?

Da li si sa istog mail-a ponovo aplicirao?

Kod mene je postojao isti problem, jednostavno zato sto su u bazi, vezano za moj mail imali stari broj telefona i novi podaci nisu uopste bili prihvaceni. Tek kad sam sa drugog mail-a poslao podatke u razmatranje je uzet novi broj.

To je 99.99% problem i kod tebe, zato sto sam i ja bio na 3xx-xxx, a sad sam 6-3xx-xxx i na ovoj centrali je ADSL moguc...

moguce.. slao sam beotelu zahtev jos davno a nisu mi nikad odgovorili i sad sam poslao opet i stigao mi odgovor... probacu tnx .

Na koliko vam ide download na neobee?
meni oko 26 kb/s

Delija je napisao(la):
mozda se jednostavno taj ruter i ta masina ne vole... Nista neobicno u komp. svetu...

Evo posle dan i po koriscenja USR rutera sam progledo...
Ovaj neispravan primerak conexanta ide nazad u sezam...

evo ja sam se nakacio na sezam (analogno digitalna sezam... :d :d ) i progledao sam takodje ! Sve sljaka ok, samo jos da provalim kako da namestim da mi se sam povezuje na net kad startujem komp.

Namestis u propsu od pppoe konekcije da te nista ne pita (user i pass) vec da se sam kaci, i onda samo stavis shortcut u startup...

Danas sam dobio adsl 256/64 kod neobee-a , e sad , posto mi je download srednje zalostan 4-14kbs , zanima me da li ima tu nekih "finih" podesavanja ili neki programcic koji ce nekako da optimizuje ili sta vec ... imam isdn liniju ruter Allied Telesyn.

i da napomenem da kada download-ujem nesto surfovanje se obavlja ne promenjenom brzinom , kao i da ne downloadujem ... HELP PLS :)

Edit: ne downloadujem preko p2p programa nego obicno , zato me i cudi ta pojava

Poslednja izmena:
voodoo_ns je napisao(la):
Danas sam dobio adsl 256/64 kod neobee-a , e sad , posto mi je download srednje zalostan 4-14kbs , zanima me da li ima tu nekih "finih" podesavanja ili neki programcic koji ce nekako da optimizuje ili sta vec ... imam isdn liniju ruter Allied Telesyn.

i da napomenem da kada download-ujem nesto surfovanje se obavlja ne promenjenom brzinom , kao i da ne downloadujem ... HELP PLS :)

Edit: ne downloadujem preko p2p programa nego obicno , zato me i cudi ta pojava

probaj sa rusenjem sistema pa onda sve nanovo da instaliras (meni tako proradilo) mada sam ja imao preko 50 virusa trijanaca ... a sada imam nod32 i webrooth spy sweeper .

i meni je radio kao dial-up ali posle rusenja sistema 25-26 KB sljaka

off-topic

ima li neko skenirano opravdanje za NS (sa onim dom zdravlja novi sad i pecatom doktora) ja sam odavno zavrsio srednju skolu (pre 3 godine) ali
mi treba za jednu slatku malu plavu da joj istampam...
POMAGAJTE DRUGOVI :)

edit
ako neko ima neka posalje na [email protected]

Poslednja izmena:
Stig`o djed mraz i u našu malu firmu...

Stigli paketići...
Neobee 256/64
Kod mene perfektno funkcioniše,instalacija relativno laka i jednostavna...
Do sada dloadovao samo sitne tar.gz fajliće ...(čisto ako neko kontroliše da pomisle jao što je ovaj fini neki...)...sve 26-27kbs...
I kod mene surf uz dload normalno radi...
...čak ni ZA ne pravi probleme...
Prijatelj koji je takođe danas priključen(Klisa) kaže da mu eMule 0.46c jako lepo radi...proverićemo
Pozdrav
:bottle:

P.S. Što ne uze bar 512? :wall:

Poslednja izmena:
Izgleda da samo meni nije stigao glupi Deda Mraz... :wall: :d

Kad je vama stiglo ono da se ceka na Telekom?

??? ja sam se prijavio za ADSL jos prosle godine u septembru. Potvrdu da imam tehnickih mogucnosti sam dobio nezvanicno u decembru prosle godine, a zvanicno pre 3 meseca kad su mi trazili 850din da rezervisem prikljucak (to nisam uradio). U petak prosli sam bio u sezamu i podneo zahtev za uvodjenje prikljucka i paketa. Medjutim Dusan i Stojev su to uradili u ovaj ponedeljak (Stojev se nije ni prijavljivao na netu, samo je otisao sa ovim zajedno tamo i popunio zahtev) i net su dobili JUCE, dakle pre mene. Sto ce reci da su cekali 3 dana.

E sad moguce je da ovi iz sezama imaju "vezu" u posti pa to malo brze ide (ja i dalje verujem u teoriju zavere) nego u neobee-u.

PS. nije mi nista stiglo da se "ceka na telekom"

nIce Cream je napisao(la):
Namestis u propsu od pppoe konekcije da te nista ne pita (user i pass) vec da se sam kaci, i onda samo stavis shortcut u startup...

iskljucio sam "ask for phone number" i "ask for user pass certifacate itd." valjda je to dovoljno. Hvala !

Delija je napisao(la):
Izgleda da samo meni nije stigao glupi Deda Mraz... :wall: :d

Kad je vama stiglo ono da se ceka na Telekom?

ma i ja izgleda nisam bio dobar, pa me ne ferma Djed..

ja sam u pon , nakon popunjenog web formulara, dobio odgovor da se ceka telekom, a gazda neobee-a mi rece da ce to brzo (hm)...inace i meni je br.
63XX XXX...
nista, cekamo, valjda smo navikli...

Pa ja sam dobio 23.12.... :(

Ja sam se prijavio na Sezam web-u u prošli petak popodne. U ponedeljak u 9 ujutro mi je stigao mail da Telekom bla bla bla...a u 12:30 su mi čestitali jer imam tehničkih mogućnosti )posle toga sam dobio sms i 2-3 telefonska poziva da mogu, da dođem na potpisivanje... Odoh, uplatih, ali do dana današnjeg nikakvo obaveštenje nije stiglo...
Inače, danas mi je stigao pozitivan odgovor i od PTT NET-a, na koji sam ozbiljno mislio da se prikačim (kod njih je prva tri meseca 1.040,00 flat 256/64), no zakasnili su (oni jednom u nedelji šalju Telekomu zahteve za proveru).

Iskuliraj malo. Sad su praznici pa ne mogu odma da ti urade.
Ja sam podneo zahtev za kod mojih matoraca, rekli su mi da ce malo sporije realizovati zbog praznika...

Moracu... :)

Nazad
Vrh Dno