Šta je novo?

ADSL novi sad?

Auuuu Zile, "... pa i van njega..." nemoj da mi dajes lazne nade :(

e sad reci mi da ih jos ima u Sr.kamenici pa da pocnem da slavim?????

Koji provider uopste?

ako me sbb odstrani, onda cu da navijam vezu....

danijel00 je napisao(la):
i dalje mi je sumnjivo, ali me mrzi da se upustam...
oprema koja se instalira na centrali itd, nije bas toliko jeftina da bi se isplatilo instalirati je za 5 pretplatnika npr...

Nemas sta da se upustas i sta da se uzbudjujes. Dali smo ti cinjenice i istinu a ti sad izigravaj najpametnijeg Moldera koliko god hoces... :wall:

Poslednja izmena:
Mene su danas zvali iz Sezama NS da podnesem zahtev za dva lokala u NS za uvodjenje ADSL-a, kazu da bi trebalo da budu uvedeni sledece nedelje.

drugaru su danas u panline-u rekli da prikljucivanje pocinje oko 15-og!
mnogi nisu verovali ali eto sasvim slucajno doziveli smo i taj dan :D

Kako je tuzhno gledati sve ove postove,pitate se vi,a zashto?Danas mi je bio drugar koji zhivi u USA ( Las Vegas) nekig 5 godina.I samo da znate a verujem da ste upoznati da su tamo negde ( i svuda oko nas ) cene :)
Pazi sada: download 5Mbps i upload 512kbps full flat - mesec dana 40 $ !!!
Lopovi jedni i ovi u poshti i natprovideri ! Verujte mi da znam jer radim u jednom provideru ( Subotica) i znam kako i nas deru.Istina radim u delu koji se bavi prodajom hardware-a,ali ipak imam uvid i u ulaznu cenu za net:) koji dolazi od jednog poznatog natprovidera u Beogradu!!!
Kao da se taj "njihov" net "proizvodi" na drugoj planeti i mora da koshta bash toliko. (Nisam znao da je Deutche Telekom tako daleko :) )

Poslednja izmena:
Nije ovde nista tuzno, nada umire poslednja! Glupo je sto je nesposobnom Serekomu trebalo "samo" godinu dana posle BG-a da pusti ADSL u NS! Sto znaci da NIKAD nece biti u manjim gradovima.

Neverovatna stvar se dogodila!
Upravo kad sam zavrsio sa citanjem ovog thread-a, zvoni mobilni...kad ono zovu iz Sezampro-a!
Tip nesto u stilu: stvorili su se uslovi za ADSL kod vas molimo dodjite da uradimo ugovor..bla,bla,bla i kao sto sam tako dugo cekao dace mi 3 meseca free! Da ne poverujes. Meni se cini da i dalje sanjam. :)

Ne bih da ti kvarim utisak, samo pazi da između potpisivanja ugovora i dobijanja signala postoji interval koji može da potraje. U Beogradu je umeo da se otegne na 5-6 meseci. Nadam se da će kod vas ići brže.

poceli provajderi da se grabe za klijente!
spamuju i na mail i na telefon :)

Reklama bato! Nema, Sezam gleda odmah da prikupi sto vise korisnika, sto je i logicno. Ajde ko dobije to cudo prvi neka se javi ovde.

izgleda da im petrovaradin nije zanimljiv ili su ostvarili pretnju da korisnici sa isdn nece imati sanse za adsl skoro...

Ako ne dodje do maja uzimam bombe pa na telekom !

Ma moze ISDN, kao sto je i u BG-u.
@babac
Sto da cekas Maj :) ?

Nemam pojma, nekad davno su mi to rekli... ja sam se kod tone provajdera prijavio na onu proveru za adsl i truba mi da se niko ne javlja... verovatno ne vole petrovaradin...

Zvali me iz sezama da dodjem da potpisem nalog za realizaciju. Platio sam rezervaciju krajem avgusta, i isplatilo se cekanje.
U firmi imam adsl vec par meseci.

08.12.2005.
Postovani,

Prema informacijama koje smo dobili od Telekoma Srbija, sledece nedelje ce biti pusteno nekoliko test prikljuèaka,
a puno funkcionisanje, odnosno prodaja ovog servisa ce uslediti u nekoliko narednih dana. Strpljivi korisnici koji su prijavili
svoje telefonske brojeve, bice obavesteni u najkracem mogucem roku o tehnièkim mogucnostima za uvodjenje ADSL prikljuèka.
Provera tehnièkih mogucnosti ce biti obavljena hronoloskim redom po datumu prijave. Zbog velikog interesovanja za ovaj
servis broadband pristupa, provera moze potrajati vise od 24h, na zalost.
Jos jednom se zahvaljujemo na bezgraniènom strpljenju i poverenju koje ste nam ukazali.

Vas
Neobee.net

jeste li dobili mail od neobee-a? sta kazete?

I ja sam dobio isti mail.
Valjda sad to znači da je ostalo još manje od godinu dana...

Iz mejla:

Centrale u Novom Sadu koje imaju tehnicke mogucnosti:

Avijaticarsko naselje, Bakic, Betanija, Centar, Detelinara, Industrijska zona jug i server, Klisa, Liman, Novi Sad Alkatel, Podbara, Santic, Satelit i Slovacka.

znaci nemam srece :wall:

Comet Hunter je napisao(la):
Iz mejla:

Centrale u Novom Sadu koje imaju tehnicke mogucnosti:

Avijaticarsko naselje, Bakic, Betanija, Centar, Detelinara, Industrijska zona jug i server, Klisa, Liman, Novi Sad Alkatel, Podbara, Santic, Satelit i Slovacka.

U koju centralu spada futoska pijaca ? Centar ?

Ok i šta sad? Kog provajdera izabrati? EUnet se nešto reklamira za 990 dinara, načuo sam da će i telekom prodavati ADSL korisnicima...šta činiti?

Meni Neobee odgovori da :

"Nakon sto smo proverili mogucnost instalacije ADSL prikljucka na Vasem
telefonskom broju 021 499***, obavestavamo Vas da, na zalost, trenutno
ne postoji
tehnicka mogucnost realizacije ADSL servisa."

Uaa

Nazad
Vrh Dno