Šta je novo?

ADSL novi sad?

upravo sam dobio pozitivan odgovor od sezama.
broj je ISDN 4721-*** centrala novi sad alkatel.

:wave:

Ja sam dobio mail sa naslovom "Odgovor od Eunet...... u vezi ADSL...". E kad sam video preznojao sam se u trenutku i cuka da mi iskoci, ali kad sam procitam odmah sam oladio :( "....nemate tehnicke mogucnosti .... javicemo Vam kad se budu stekli tehnicki uslovi....." :( :(

Izgleda da su u Sezamu upravo dobili informacije za vise ISDN brojeva. Ja sam takodje dobio pozitivan odgovor (479-xxxx, centrala satelit).

Poslednja izmena:
Ja dobijao od NeoBEE-ja redovno da nema tehnickih mogucnosti, posto likovi nisu skontali da mi se broj promenio (dodali 6-icu ispred + prelaz na novu centralu), sve dok nisam poslao podatke sa nekim drugim mail-om (na onaj prvi i kad sam promenio broj, stizalo mi je i dalje isto). Danas stiglo da moze... :banana:

@Nice Cream:

kad si se ti prijavio ? Mislim, kad si prvi put otisao u sezam da im popunis ono go*** od papira ? Cisto da znam kad da ocekujem poziv da odem po opremu :)

PS. Kakvi su prvi utisci ? :d

aha :) e vidis - ja nisam iz principa jer nisam znao kad to pocinje zasigurno. Ako mi i ovo razvuku na 10 dana, otkazacu. Mrzim ucene :(

Mnogo ste bre razmazeni. Toliko znate sta hocete da vas na kraju sekretarica "prelomi". :d

gx-x je napisao(la):
aha :) e vidis - ja nisam iz principa jer nisam znao kad to pocinje zasigurno. Ako mi i ovo razvuku na 10 dana, otkazacu. Mrzim ucene :(
naravno da ces cekati 7-10 dana u najboljem slucaju.

Meni je danas "stigla" digitalna centrala i odma' sam poslao mail neobiju koji su mi odgovorili prilicno negativno ali su mi na 9813 rekli da sacekam par dana jer se jos uvek radi na centralama zahvacenim digitalizacijom... Izgleda da ce za tih par dana ceo NS da dobije mogucnost prikljucivanja...

gx-x je napisao(la):
...mi smo u Beogradu čekali po dve-tri nedelje na početku, odkuliraj ( ne kažem da je lako :wall: ) i sačekaj da vidiš kako ti radi, kasnije uvek možeš da promeniš provajdera... inače svaka veza u Jupaku dobro dođe u cilju ubrzanja postupka ( ako si baš nestrpljiv )

ma necu nista cekati, juce su me zvali da potpisem ugovor i uplatim, receno mi je da sredinom sledece nedelje (zbog vikenda) ocekujem ukljucenje. To je skroz prihvatljivo i korektno vreme za cekanje.

PS. Sto se sekratirice tice, umalo zaborravih, slatka je :d nije nista ekstra ali sam je svakako pitao jel ima tu nekog posla za mene u sezamu pa da radimo zajedno :p Videcemo se nas dvoje jos koji put :d

Jeee, danas me zvali iz telekoma, kazu ADSL vam je ukljucen, mozete ga koristiti. Ali ipak ne mogu jos, prvo treba neobee da odradi svoj deo posla, da potpisem ugovor i dobijem modem, od nedelje. Konacno

gx-x je napisao(la):
PS. Sto se sekratirice tice, umalo zaborravih, slatka je :d nije nista ekstra ali sam je svakako pitao jel ima tu nekog posla za mene u sezamu pa da radimo zajedno :p Videcemo se nas dvoje jos koji put :d

...eto ti Srbina, j*beš kvalitet adsl-a, važno da ima gde da se umoči:) Vidim ja da ću mnogo više saznati o proporcijama sekretarice nego o adsl-u u Novom Sadu :banana:

Poslednja izmena:
Sta, bas te zvali iz telekoma na kucni broj? Kako su oni dobri i ljubazni :)
kad si dobio mejl od neobija da su prosledili prijavu telekomu. tj koliko je vremena trebalo telekomu?

kod sezmaa obrnuto, prvo provera teh. mogucnosti, pa onda uplatis i potpises ugovor, otvore ti nalog, i onda kad im telekom javi da su ukljucili ADSL, sezam te zove po modem.

@DJmihailo:

gledaj to ovako: lakse je promenuti provajdera ako ne valja, nego rupu :) manje se ceka : ))))))))

Podneo sam zahtev za uvodjenje u sredu uvece, u cetvrtak neobee mi salje mail da su prosledili telekomu, u subotu ujutru zove me telekom da su ukljucili, a evo danas ujutru to jest u ponedeljek dobijam poziv od neobee da dodjem po modem, i evo sada koristim ADSL, kako juri!!!!

Poslednja izmena:
Jedva cekam... :banana:

evo i ja cekam :( drzim stalno upaljen fon da ne bi propustio nesto slucajno :)

nIce Cream je napisao(la):
Ja dobio 768 biznis kod Sezama.

Blago tebi, ja sam nazalost kupio. ;)

Od Petka radi ADSL Home 256k, protok uvek izmedju 25-30kB/s.
Ma milina kako radi. :banana:
Inace centrala je Novo Naseljska (Alcatel) 4xx.

Postovani,

Na osnovu Vase prijave na web sajtu www.ptt.yu za proveru postojanja tehnickih mogucnosti za ADSL, PTT NET Vas obavestava da na prijavljenom telefonskom
prikljucku NE postoje neophodni preduslovi za uvodjenje ADSL-a.

Hvala na interesovanju za nasu uslugu.

Srdacan pozdrav,
PTT NET

Srdacan pozdrav LOL :wall:

Meni pustise danas, podneo zahtev u Cetvrtak, Neobee je u pitanju. :smoke:

Meni je u petak stiglo da se ceka odgovor Telekoma, al ' za sada jos nista...

Je li neko od vas uzeo preko Sezama sada a bez da je platio rezervaciju kao Nenad? Nešto sam čuo da daju poklon i takvim novim korisnicima, ne baš 3 meseca kao onima koji su rezervisali ali nešto ima...
Neka neko potvrdi ili demantuje.

I Beotel je krenuo sa ADSL Novi sad,evo vesti sa njihovog sajta
ADSL u Novom Sadu!
Od danas počinje sa radom ADSL u Novom Sadu.

Poštovani Novosađani, ukoliko se još niste prijavili, to možete da učinite na našoj stranici o ADSL-u, gde se nalaze i sve informacije o ADSL paketima i cenama. Poklonite sebi za Novu godinu 24 časovni Internet velikih brzina!

Korisnici iz Novog Sada koji su ranije popunili BeotelNetovu pristupnicu, uskoro mogu da očekuju odgovor od naše tehničke podrške sa informacijom da li imaju uslove za ADSL. Korisnicima će odgovor stići na prijavljeni mail. :banana:

Poslednja izmena:
Beotel je malo zakasnio ako mene pitate.... Kljucni su bili prvi dani :)

Vrh Dno