babac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.07.2005
- Poena
- 619
naravno da ces cekati 7-10 dana u najboljem slucaju.gx-x je napisao(la):ahae vidis - ja nisam iz principa jer nisam znao kad to pocinje zasigurno. Ako mi i ovo razvuku na 10 dana, otkazacu. Mrzim ucene
![]()
...mi smo u Beogradu čekali po dve-tri nedelje na početku, odkuliraj ( ne kažem da je lako :wall: ) i sačekaj da vidiš kako ti radi, kasnije uvek možeš da promeniš provajdera... inače svaka veza u Jupaku dobro dođe u cilju ubrzanja postupka ( ako si baš nestrpljiv )gx-x je napisao(la):ahae vidis - ja nisam iz principa jer nisam znao kad to pocinje zasigurno. Ako mi i ovo razvuku na 10 dana, otkazacu. Mrzim ucene
![]()
gx-x je napisao(la):PS. Sto se sekratirice tice, umalo zaborravih, slatka je :d nije nista ekstra ali sam je svakako pitao jel ima tu nekog posla za mene u sezamu pa da radimo zajednoVidecemo se nas dvoje jos koji put :d
nIce Cream je napisao(la):Ja dobio 768 biznis kod Sezama.
LazaNS je napisao(la):da dodjem po modem, i evo sada koristim ADSL, kako juri!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari