Šta je novo?

ADSL cekanje

Stigao ADSL posle 14 dana, nemam pojma u čemu je bio problem :)

E bedak, taman sm mislio da dobijes neku titulu u klubu, tipa... blagajnik. Po stepenu popizdelosti u gornjem postu bio si nadomak toga, ali sad dzaba ti :D

Inace, ima vesti od SBB-a, mada zanima jedino komsije iz filmskog grada. Napokon sam dobio odgovor, hoce da dodju, cvoriste u mojoj zgradi (Arcibalda Rajsa), ali traze da makar 50 ljudi iz kraja potpise. So, ako ima neko raspolozen, (Arcibalda Rajsa, Gerasima Zeljica, Miloja Zakica, mozda jos par ulica) neka pise na PM, da napokon skinemo iKom s grbace. Da, na kraju, ne nude nikakve pogodnosti, znaci 1500din prikljucak + 3000 modem...

E bedak, taman sm mislio da dobijes neku titulu u klubu, tipa... blagajnik. Po stepenu popizdelosti u gornjem postu bio si nadomak toga, ali sad dzaba ti :D

hahahah :D Polako, ovo "za sada" radi, nikad nije kasno da se vratim za blagajnu :d

sreta-steta je napisao(la):
Inace, ima vesti od SBB-a, mada zanima jedino komsije iz filmskog grada. Napokon sam dobio odgovor, hoce da dodju, cvoriste u mojoj zgradi (Arcibalda Rajsa), ali traze da makar 50 ljudi iz kraja potpise. So, ako ima neko raspolozen, (Arcibalda Rajsa, Gerasima Zeljica, Miloja Zakica, mozda jos par ulica) neka pise na PM, da napokon skinemo iKom s grbace. Da, na kraju, ne nude nikakve pogodnosti, znaci 1500din prikljucak + 3000 modem...
Pa ja jurim SBB vec 2 god kao manijak nemaju nameru da ista urade u kraju! (D. Avramovica) Sutra cu da ih zovem opet da pitam. Ipak bih radije kabl od ADSL-a koji cekam trenutno. Ako i meni budu trazili 50 ljudi ima da podelim svoju licnost na 50 gnevnih gradjana :D BTW, zar nije 1500 + 1500 din?

Pa ja jurim SBB vec 2 god kao manijak nemaju nameru da ista urade u kraju! (D. Avramovica) Sutra cu da ih zovem opet da pitam. Ipak bih radije kabl od ADSL-a koji cekam trenutno. Ako i meni budu trazili 50 ljudi ima da podelim svoju licnost na 50 gnevnih gradjana :D BTW, zar nije 1500 + 1500 din?

Izgleda da smo ih mi iz Rajsa vise vukli za rukav :D; mi nemamo ni tv... Mislim, ako cvoriste bude dole u Rajsa, ceo taj kraj bez problema ce moci da se siftuje na SBB. Do kraja nedelje bi trebalo sve da bude gotovo sto se tice dogovora sa njima.

PRIKLJUCILI SU MEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

POSLE CETIRI MESECA :d :d :d

ziveo tosin bunar, telekome nabijem te... :D

Izgleda da smo ih mi iz Rajsa vise vukli za rukav :D; mi nemamo ni tv... Mislim, ako cvoriste bude dole u Rajsa, ceo taj kraj bez problema ce moci da se siftuje na SBB. Do kraja nedelje bi trebalo sve da bude gotovo sto se tice dogovora sa njima.

Cekaj, pricas o net-u a sta je sa tv-om ima li u A. Rajsa sbb tv-a?
Ja sam u M. Zakica(kod Legije ,) ) i zainteresovan sam za tv sbb-a, posto sam vec na adsl-u mada ni cable net ne bi skodio.

Poz.

Cekaj, pricas o net-u a sta je sa tv-om ima li u A. Rajsa sbb tv-a?
Ja sam u M. Zakica(kod Legije ,) ) i zainteresovan sam za tv sbb-a, posto sam vec na adsl-u mada ni cable net ne bi skodio.

Poz.

Niko tamo nema sbb, ni tv, ni net. U Rajsa (ja pricam o onom novom bloku sto je ispod miloja zakica, odmah pored parka sto prave) ima u par zgrada iKom, ja nemam nista, nema telefona, nesto se preganjaju telekom i stankom, i ovo mi je jedina prava sansa za net. Mislim da mi potpisi nece trebati, skupljeno je oko 50, bice povoljnosti za zgrade koje hoce da se prebacuju sa iKoma...

Niko tamo nema sbb, ni tv, ni net. U Rajsa (ja pricam o onom novom bloku sto je ispod miloja zakica, odmah pored parka sto prave) ima u par zgrada iKom, ja nemam nista, nema telefona, nesto se preganjaju telekom i stankom, i ovo mi je jedina prava sansa za net. Mislim da mi potpisi nece trebati, skupljeno je oko 50, bice povoljnosti za zgrade koje hoce da se prebacuju sa iKoma...

Ok, kad stigne ti javi.

poz.

PRIKLJUCILI SU MEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

POSLE CETIRI MESECA :d :d :d

ziveo tosin bunar, telekome nabijem te... :D

Alal ti vera...:d
U istom smo kraju, ali ja nemam signal. Kad dodjem kuci odma' cu da proverim da li je sve dobro privezano. Doduse ja cekam od 20.juna...ali nesto racunam da bi ipak trebalo sve djuture da nas prikljucuju. U svakom slucaju cestitam:)

Alal ti vera...:d
U istom smo kraju, ali ja nemam signal. Kad dodjem kuci odma' cu da proverim da li je sve dobro privezano. Doduse ja cekam od 20.juna...ali nesto racunam da bi ipak trebalo sve djuture da nas prikljucuju. U svakom slucaju cestitam:)

Pa komsije Paviljonci, kod mene nista novo :(, ja cekam od 28.06. i kad god zovnem Sezam oni samo produzuju rok :d , od onog "za par nedelja" sam dosao do "pa bice valjda za 2-3 meseca" :wall:

pa dobro, ja sam cekao od 13. maja :D

hahaha, koje cestitke, ko da sam sina dobio :D

gledam postove i vidim da sam dobro prosao
posle navodnog prikljucenja (sezampro) cekao sam jos 22 dana
da se pojavi adsl signal
manjao sam prvo modem pa ruter i niko kao ne zna sta je
sve su proverili itd.
zvali me iz telekoma i oni proverili i tako u krug 22 dana
stekao sam utisak da telekom minira provajdere namerno

Poslednja izmena:
Ista situacija kao i kod mene - svi su sve proverili, a ne radi :-/ Pazi, ne bi me čudilo da je Telekom umešao prste u ovo :-/

Cisto da podelim "ushicenje", cekam kod ptt i neobee, novi sad, centar, 4.mesec and counting...:wall:

ehhh ja cekam jos od 16.05. i jos nista

ja od 01.06.i jos uvek nista inace u pitnju je zarkovo centrala repiste, kod sezampo sam uplatio

telekom namerno odugovlaci.
mene su posavetovali (telekom) kad sam se zalio da promenim provajdera
kao nije do njih sve su proverili a ja uopste nisam imao adsl signal u tel liniji
bezobrazluk samo lazu i prebacuju loptu provajderima koji nemogu tu nista da urade

od 1. oktobra krece TELEKOM ADSL, CT kompjuteri i Findomestic banka - el grande akcija, gde se po povoljnim cenama nudi ADSL + CT komp na rate od 12 do 18 meseci (do 30E rata) i celo placanje preko telefonskog racuna.
Izvor: g. Jecl iz Telekom Srbija (vise u Kuriru od 21. semptembra)

mozda se to cekalo?

Wow, a CT kompjuter je smejurija ziva (citaj: integrisana graficka)... koga su bre oni nasli da za*ebavaju sa njihovim "akcijama"... oni su za mene najobicnije lopine, inace su im komponente do 50% skuplje nego kod drugih, barem je bilo tako do pre par meseci kada sam ja gledao, valjda zato sto su im kompjuteri "brend" ...

nisam bash siguran... imash sada u CT ponudi zvanichnu mashinu sa WCG!

Matična ploča: Gigabyte MB GA-8I945P-G-RH
Procesor: Intel CPU P4 805 2.667GHz, FSB533,2X1MB, LGA775, Dual core
Memorija: Corsair 2x512 MB DDR2 PC2-4200 533 MHz CL4 (VS512MB533D2)
Grafička karta: Gigabyte VGA ATI RX1600 PRO 256MB PCI-e 128b DVI TV-OUT
Hard disk: WD HDD 160GB 7200 8MB SATAII
Optički uredjaj: DVD-RW 16XDL Black
Modem: 56K Intel Ambient HW
Operativni sistem: Microsoft Windows XP pro
Kućište: Cooler Master Centurion 534 Black

Cena: 715e

nije ovo reklama... samo sam hteo da napomenem da nisu sve njihove mashine smejurija ziva, ali o ceni necu prichati...

da li je ili nije nema nikakve veze sa ovim topicom...
moj post o Telekomovom ADSLu nije trebao da krene u smer oko graficke karte...

ovo je velika strategija 2 velika sistema za prosirivanje svoje baze korisnika/zavisnika...
i tu ispashtaju ADSLovci drugih provajdera... moj savet: ne placajte 2 provizije, prijavite se kod Telekoma i imajte vece shanse...

Ti mora da radis za dotichne :d
Salim se naravno.

Jel sigurno to za 1 okt. jer ja mislio da odem vec sutra do ptt-a?
Kod njih se, razbrah ne placa "setovanje"....???

Kada sam pricao sa podrskom jednog od provajdera rekose da za moj kraj ima slobodnih prikljucaka..... pa da ako ima prikljucaka nije problem da bude i za 10 dana....... to je stvarno tako ili je u pitanju navlacenje??

Poslednja izmena:
Podnela sam zahtev kod Eunet-a pre dve nedelje, i juče su me uključili.
U pitanju je ISDN priključak.
Imaju tehničku podršku 24/7.
Modem koji se dobija je sagem, a za običnu liniju asus.
Set up se ne plaća...toliko !

Nazad
Vrh Dno