D
driverGT
Guest
Inace na poslu imam eunet adsl a kuci beotel i mogu reci da mi beotel bolje radi.Nema nikakvog seckanja i prekida veze a kod euneta ima...
Evo sedam dana kasnije su mi pustili signal, ADSL radi :wave:astan je napisao(la):Evo i ja sam danas uplatio i potpisao ugovor za ADSL kod Beocity-a, rekli su mi da se ceka maksimalno 15 radnih dana i da ce verovatno biti i ranije i dali mi dial up dok ne proradi ADSL.
furov je napisao(la):ima li neko informaciju kad ce adsl u Subotici?
J Lo je napisao(la):Aj da ne otvaram jos neku temu o ADSL-u: ima li iko neke informacije kada ce ADSL na Vracaru, tacnije kod Kalenic pijace u Milesevskoj, broj je 45*-*** i uz to dvojnik
Drugar mi dobio ADSL u KALUDJERICI eeeeej bre :wall: :wall: :wall:
Srkson je napisao(la):Kaludjerica je skoro 25% Beograda, a to nije mala stvar.
Kad telekom bude ugradio opremu za ADSL u centrale po Subotici! Isto vazi i za centrale u drugim gradovima ili delovima grada koji ga jos uvek nemaju! Nazalost, sa provajderima to nema nikakve veze.furov je napisao(la):ima li neko informaciju kad ce adsl u Subotici?
hejvule je napisao(la):Moras da imas cistu liniju - nikakav PCM . ADSL je moguc i na analognim
centralama, ali osnovni preduslov je da nisi dvojnik .
Probaj da uvedes novu liniju ili bar ISDN jer je preko njega moguc ADSl .
Drug ocigledno nema dvojnika pa je dobio ADSL . :S:
Nego, cudi me da nisi na SBB-u. U tom kraju ga ima :trust:
Srkson je napisao(la):Pa nije Kaludjerica na kraj sveta...
Kaludjerica je skoro 25% Beograda, a to nije mala stvar.
gresite nazalost obojica...ja radim u telekomu i tesno saradjujem sa Telefonijom...osim toga (saradnje) Telekom i Telefonija nemaju nikave veze...vlasnichke il sl.ivan_s je napisao(la):Ne lupa, Telefonija jeste privatna firma ali ima uske veze sa telekomom, to su telekomovi ljudi, tako da oni veoma dobro znaju kada su prosirenja. A ovo sto vama pricaju za neslobodne portove je klasicna prica![]()
austin je napisao(la):... yubc il SBB, nisam siguran , je zavrsio 10GB-itni prsten u BG-u ....
IzNoGooD je napisao(la):u pitanju je YUBC... kao sastavni deo triple-play
SQuID je napisao(la):[mirijevo info]
Ortak se prijavio za ADSL pre mesec dana kod ptt-net-a. Juce su ga zvali i rekli mu da ce ADSL konekcija biti realizovana za nekih 3 meseca zato sto trenutno nema portova
[/mirijevo info]
IzNoGooD je napisao(la):u pitanju je YUBC... kao sastavni deo triple-play
Niksa je napisao(la):Znaci pre ce Deda Mraz da donese ADSL nego Telekom :wall:
austin je napisao(la):aj i od mene malo produktivnih primedbi
ti onda *****i telekom, preseli se u neku drugu drzhavi il ,na kraju krajeva, budi dobar deckic da te i deda mraz ne *****e![]()
Znaci vise manje ista pricaWolfman je napisao(la):E Sajber, druze, da znas ti koje ja je***e dozivljavam od njih![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari