Šta je novo?

ADSL cekanje

Ja sam onda extra prosao, potpisao sam ugovor sa ptt-om u utorak, u cetvrtak stize mail da odem do trigona po modem, odem izmem namontiram sve i sve sljaka.......Znaci dva dana, da covek ne poveruje...........Ova Srbija je cudo.................

ja jos cekam od 16. maja 2006.!!! provajder beocity! al nema veze cim me prikljuce razbicu im kancelariju! ;)

Hmm, kod Neobee-ja se cheka od 2-7 dana. Bar smo drushtvo i ja imali takva iskustva.

Nema veze cekanje sa provajderom vec sa centralom ( da li postoje slobodni portovi ) .
Ortak na Konjarniku se prijavio kod Beotela u ponedeljak i dobio signal u subotu .
Kad je potpisivao ugovor, rekli mu da ce cekati oko 2 nedelje .

pa ja sam na centrali Zvezdara!

pa ja sam na centrali Zvezdara!

Au komso, ja sam na istoj centrali . ADSL koristim od oktobra 2005 i tada
sam cekao tacno 2 nedelje na signal, i znam koliko sam se nervirao za to vreme .
A ti cekas vec pola godine :S: :wall: . Nadam se da ces uskoro dobiti ljudski net .

Au komso, ja sam na istoj centrali . ADSL koristim od oktobra 2005 i tada
sam cekao tacno 2 nedelje na signal, i znam koliko sam se nervirao za to vreme .
A ti cekas vec pola godine :S: :wall: . Nadam se da ces uskoro dobiti ljudski net .
eh kad bi vi samo videli koje su cene u okruzenju za internet, pali bi ste na glavu koliko smo mi zaostali! naprimer u rumunij kablovski net 512kbs je 10evra mesecno flat! a kod nas je 256kbs 20evra. al ajde nije ni para toliko bitna, nego daj povezite me vise ljudi!:wall:

Nazad
Vrh Dno