- Učlanjen(a)
- 10.03.2005
- Poena
- 795
ja sam koristio ADSL kod Neobee-ja dva meseca. kad sam hteo da uplatim treci, zakasnio sam sa uplatom 5 dana (oni su u medjuvremenu smanjili rok sa 15 na 10 dana za uplatu novog meseca, a ja to nisam znao jer nisam proveravao njihov webmail) i Telekom me je iskopcao. posto sam im dao pare i za treci mesec od koga nisam video jedne sekunde interneta, rekao sam im da ponovo proslede zahtev Telekomu da me ponovo prikace. desila se sledeca stvar. kad je me Telekom iskopcao, sledeci lik na listi cekanja sa Zvezdare je uzeo moj port. i tako sam cekao dva meseca da se uprazni port, i danas mi je prekipelo i otisao sam tamo, raskinuo ugovor, vratio im opremu i uzeo svojih 1500din nazad. nije bilo nikakvih problema. inace, ko zna kad bi se oslobodio port, i ko zna kad i da li bi Telekom radio prosirenje cenatrale na Zvezdari.
tako da sam sad na starom dobrom dial-up-u
mozda podnesem zahtev Beotelu za ispitivanje tehnickih mogucnosti. on je ipak najjeftiniji. videcu sta cu da radim. u svakom slucaju nije mi hitno. na poslu imam ADSL, pa mogu da blejim po forumu
tako da sam sad na starom dobrom dial-up-u
mozda podnesem zahtev Beotelu za ispitivanje tehnickih mogucnosti. on je ipak najjeftiniji. videcu sta cu da radim. u svakom slucaju nije mi hitno. na poslu imam ADSL, pa mogu da blejim po forumu
Poslednja izmena: