Ovo i mene zanimaDa li se zna koje su akcije za prenos broja u a1 za 2024-tu ?
Ovo i mene zanimaDa li se zna koje su akcije za prenos broja u a1 za 2024-tu ?
Ja sam tražio da mi to deaktiviraju pri potpisivanju ugovora (NEO23 Travel). Valjda kad si u romingu, automatski se aktivira. Tako su mi objasnili.Neo24 Travel - usluga putnog osiguranja, 24 dana.
U aplikaciji piše da je usluga aktivna (ima dole opcija deaktiviraj), a u poslovnici su rekli da je potrebno popuniti podatke i poslali su SMS.
Klikom na SMS se otvara stranica kao i za svakog drugog korisnika, gde se bira pojedinačno/porodično i region.
Šta se zapravo dobija uz Neo24 Travel i kako se aktivira?
Da ali cemu svrha onda te tarife? Što nisi uzeo nešto drugo?Zato što su mi objasnili da čim se detektuje roming, usluga se uključuje. Prvih 23 dana je besplatno, posle se naplaćuje. Ja živim u pograničnom području i stigne nekad poruka dobrodošlice iako sam u Srbiji, tako da postoji mogućnost da napravim bespotrebne troškove, a idem preko samo leti porodično i tada uzimam porodično osiguranje.
Zbog 23GB u roming. Za dva letovanja i više nego dovoljno.Da ali cemu svrha onda te tarife? Što nisi uzeo nešto drugo?
A da to vec ima smisla. A sto ne vidis da li možeš mozda pred put da iskoristis da ti se uključi pa isključi kad dodjes nazad.Zbog 23GB u roming. Za dva letovanja i više nego dovoljno.
Nema potrebe da uključujem jer ionako uzimam porodično osiguranje. A što se tiče izbora mreže, to svakako. Nego, zvao sam call centar da mi objasne šta znači jedna, a šta dve zvezdice na spisku zemalja u kojima važi ovih 23GB u roming. Žena se tužna trudila da skonta, sramota je valjda bilo što ne zna, svaka joj čast na trudu. 🤣Na kraju smo se ipak dogovorili da pred put pozovem i raspitam se za državu u koju putujem. 🤣A da to vec ima smisla. A sto ne vidis da li možeš mozda pred put da iskoristis da ti se uključi pa isključi kad dodjes nazad.
A moja preporuka ti je svakako da ukljucis manuelni izbor mreže. Od kad A1 nema domaći roaming apsolutno je ne potrebno da bude u bilo kom automatskom modu...
25 minuta ili smssta je danas poklon na dobroj nedelji? meni istekao aktiviran paket pa me automatski salje na obnovu
Jeste da mogu sve mrezeI jedna i dve zvezdice bi trebalo da znače istu stvar, a to je da mogu da se koriste sve mreže, ali me nemoj uzimati sa 100% sigurnosti bolje pozvati pred put na kraju krajeva![]()
Da odgovorim i sebi.Kontaktriao me je agent prodaje.Ponuda je na sve pakete 6 meseci 1 dinar+ostalih 18 po punoj ceniDa li se zna koje su akcije za prenos broja u a1 za 2024-tu ?
Zar ima bolja ponuda 😊i dalje samo NeoNeo za 1225 din mesečno![]()
Da li se zna koje su akcije za prenos broja u a1 za 2024-tu ?
Ne postoji to vise od nove godine.Samo ovo sto reklamiraju za Neo 24. Danas sam bio i iako sam podneo zahtev za prenos verovatno necu preci, cekam da me kontaktiraju iz mts u vezi raskida broja. Sitnim slovima je ispisano, da whats app i viber npr. su besplatni samo za prenos poruka. Pozivi, slanje slika i glasovnih poruka, u okviru vibera i whats app vam se tarifiraju iz paketa konkretno iz onih 24gb.Da li ima kakva promocija za korisnike kojima istice ugovor za 10ak dana?
Vidim na zadnjih par strana da se uglavnom pominje neoneo za 1225rsd ali uz prenos broj sa druge mreze?
Pa reče čovek 8 postova iznad da ima...Ne postoji to vise od nove godine.Samo ovo sto reklamiraju za Neo 24. Danas sam bio i iako sam podneo zahtev za prenos verovatno necu preci, cekam da me kontaktiraju iz mts u vezi raskida broja. Sitnim slovima je ispisano, da whats app i viber npr. su besplatni samo za prenos poruka. Pozivi, slanje slika i glasovnih poruka, u okviru vibera i whats app vam se tarifiraju iz paketa konkretno iz onih 24gb.
Da li moze stvarno neoneo za 1225 din. mesecno i na koji nacin, promoteri nude bilo koji paket 6 meseci po dinar a za neoneo upola cene kazu da nemaju u ponudi.i dalje samo NeoNeo za 1225 din mesečno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari