Mora prenos broja isključivo. Za neo neo da bude 50 posto.Moju suprugu su zvali iz A1, istice joj ugovor za mesec dana i ponudili NeoNeo za 2000 din.
Plus dobiješ Deezer na godinu dana besplatno 😄Onda ti izadje mesecno 1875 sto i nije bas mnogo.
Ja sam se zeznula i prihvatila paket sa 2,5gb neta. Imala sam za iste pare na pripejdu čini mi se 9gb plus društvene mreže. Već drugi put mi iscuri 2,5gb neta na početku obracinakog perioda. Nonstop na wifi i to njihovom kućnom netu. Jedino sa čime sam mogla da povežem je ios ažuriranje za koje moraš da prihvatis da koristi mobilne podatke za slučaj da nestane wifi. Isto mi tako samo stigne sms da sam iskoristila 80% neta. Proveravala sam, ikonica za wifi stoji normalno na ekranu. Još godinu dana, samo da ih se otarasim. A kad budem mogla nešto drugo osim njihovog kućnog neta da uvedem slaviću.U 19.45 dobijem poruku da sam iskoristio 80% interneta ostalo mi oko 800mb posle pola sata proverim ostalo 674mb iskljucujem mobilni internet posle pola sata stanje 370mb iako je mobilni internet iskljucen ,restartujem telefon posle 10 minuta stanje 350mb sta se to dogada iskljucen mobilni interet a dalje ga nesto trosi ,proveravam sta mi trosi na telefonu, najvise je potrosio Chrom i to 54mb. Ovo mi se nikad nije dogadalo godinama mi je ukljucen i Wifi I mobilni podaci. Sta raditi?
mislim da in tarifa ne postoji u komercijalnoj ponudi vise, svi benefiti vazi tokom UO, kada istekne gube se do potpisivanja nove UO. Cena bez UO je znatno veca od one kada je potpisana UO.Ćerki se završava ugovor krajem januara, koristi in tarifu. Kada je ugovor aktiviran tada je imala promocija da ako si mladji valjda beše od 25 godina možeš dobiti još 10 gb. interneta i da imaš ukupno 20 gb. interneta. Sada kada joj se završi ugovor šta biva sa tih dodatnih 10 gb. interneta, ostaju ili ih ukidaju?
Ako ostaju ugovor ne bi novi da potpisuje nego bi koristila i dalje in tarifu bez ugovorene obaveze. Ali znajući njih bilo bi pravo čudo ako bi i nadalje ostala aktuelna 10 gb.
Da ne kasni samo obracun? Proveri za ovaj mesec koliko si mobilnih podataka potrosio. I proveri da ti nije agresivan prelaz na telefonu ili i umeren zna da bude problem ali agresivan ko dva i dva pojede? ( to je iskljucivo usluga za premium Tarife)U 19.45 dobijem poruku da sam iskoristio 80% interneta ostalo mi oko 800mb posle pola sata proverim ostalo 674mb iskljucujem mobilni internet posle pola sata stanje 370mb iako je mobilni internet iskljucen ,restartujem telefon posle 10 minuta stanje 350mb sta se to dogada iskljucen mobilni interet a dalje ga nesto trosi ,proveravam sta mi trosi na telefonu, najvise je potrosio Chrom i to 54mb. Ovo mi se nikad nije dogadalo godinama mi je ukljucen i Wifi I mobilni podaci. Sta raditi?
Da in tarifa više ne postoji ali verujem da može da se koristi ako se ne potpiše druga po tada aktuelnoj ceni, tako je barem bilo ranije. A benefiti se gube to i ja mislim da je tako.mislim da in tarifa ne postoji u komercijalnoj ponudi vise, svi benefiti vazi tokom UO, kada istekne gube se do potpisivanja nove UO. Cena bez UO je znatno veca od one kada je potpisana UO.
Ako nisi ništa potpisao, ugovora nema!Jel moguće da raskinem ugovor pošto sam se preračunao tj zeznuo što sam uzeo novi broj, tj karticu? Nije prošlo 5 dana? Karticu sam poručio online a isporuka u radnji. Važi 14 dana?
Ako je promocija pod ugovorom kostala npr. 1500 din. ne znam sto bi sada placao 3000 mesecno za tu glupost od tarife.Da in tarifa više ne postoji ali verujem da može da se koristi ako se ne potpiše druga po tada aktuelnoj ceni, tako je barem bilo ranije. A benefiti se gube to i ja mislim da je tako.
Nece nikada zvati. Tako sam i ja cekao i na kraju otisao u poslovnicuPrijavio sam se na sajtu A1 da zelim da prenesem broj pre dva dana. Jos uvek me niko nije zvao.
Koliko vremena prodje dok ne pozovu?
Mene zvali posle 7 danaNece nikada zvati. Tako sam i ja cekao i na kraju otisao u poslovnicu
Definitvno, vidi da li ti se isplati. Ili Agent ili telefon. Mislim ako skontas da ti se isplati da ne uzimas telefon. Ja odavno već ne uzimam ni novi telefon. Ocuvane flagshipe ili slično uzimam. I menjam baterije (to mi je najbolja ponuda jer mi treba telefon) ali ne jurim gejmerske naslove...Kako vi nadjete te agente? (Mozete da prosledite za Beograd) Da li zaista ponude povoljnije pakete? Imam 3 meseca do isteka, ali svakako bih obnovio ugovor uz telefon, jer generalno svi su mi isti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari