- Učlanjen(a)
- 29.02.2024
- Poena
- 95
Ne isplati se aktivirati, sve filmovi koji su bili na tv i koji se još puštaju na tv![]()
Je l ovo može da se deaktivira nakon 3 meseca?
Ne isplati se aktivirati, sve filmovi koji su bili na tv i koji se još puštaju na tv![]()
Ne mogu da pronadjem nigde na forumu do kada je rok za placanje postpejd racuna u A1. U yettelu sam za april mesec placao do 20og maja, a ovde u A1 se placa po njima istog meseca.
Znaci U maju placam racun za maj, jel tako svima?
Može i pre isteka ovog Free Trial-a.![]()
Serije me zanimaju. Ima zanimljivih koje bih pogledao kroz mesec-dvaNe isplati se aktivirati, sve filmovi koji su bili na tv i koji se još puštaju na tv
Ja sam zbog Halo serijala (koji je Canceled na kraju) uzeo ovaj TrialSerije me zanimaju. Ima zanimljivih koje bih pogledao kroz mesec-dva![]()
i ne bas, drugarica mi je objasnila koja je radila skoro 5 godina u vip/a1 gledaju pozive, vecinski pozivi u mrezi su veliki plus, posto oni placaju mtsu i yettelu kada pozivas njihove korsnike, koliko je to danas faktor ne znam ali mi je objasnila da ima uticajaAko uzimas telefon nemas popust. Mogu da te pozovu i ponude nesto a isto tako mogu da te iskuliraju i puste u drugu mrezu. Sve zavisi na koju nogu ustanu.
To jedino ne važi za Kosovu i Metohiju jer nisu deo NEO roaming zone.Samo da potvrdim : Neo Super tarifa - u Zapadnom Balkanu nakon potrošene dodeljene količine interneta, onda se troši "Internet u romingu" koji se odnosi i na ostale države van ZB?
3ci dan od podnosenja zahteva , sa tel je druga cena, 500 din popust na tarifu, 15k za reciklazu i jos 15k popust, Ali mi nije trebao tel.Koliko dana nadkon zahteva za prenos broja su te pozvali ? Generalno, uzeo bih neki telefon u kombinaciji sa 50% popusta na racun, kao za novi broj ili prelazak iz druge mreze u A1.
Imaju pravo nadzora koriscenja interneta???To jedino ne važi za Kosovu i Metohiju jer nisu deo NEO roaming zone.
Posetih sajt A1 i pronašao https://a1.rs/upload/documents/kodeks_ponasanja_na_internetu.pdf ovo. Da li je ovo neki vid zabrane kritike i cenzura u pogledu njihovih usluga za postpaid pakete?
Da.Imaju pravo nadzora koriscenja interneta???
Da je tako ne bi me pustili u Globaltel pre 2 god. i to bez ikakve ponude. Videcemo hoce li sada ponuditi nesto ili ce me pustiti u Yettel.i ne bas, drugarica mi je objasnila koja je radila skoro 5 godina u vip/a1 gledaju pozive, vecinski pozivi u mrezi su veliki plus, posto oni placaju mtsu i yettelu kada pozivas njihove korsnike, koliko je to danas faktor ne znam ali mi je objasnila da ima uticaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari