Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

IMG-0875.jpg

Je l ovo može da se deaktivira nakon 3 meseca?
Ne isplati se aktivirati, sve filmovi koji su bili na tv i koji se još puštaju na tv

Ne mogu da pronadjem nigde na forumu do kada je rok za placanje postpejd racuna u A1. U yettelu sam za april mesec placao do 20og maja, a ovde u A1 se placa po njima istog meseca.
Znaci U maju placam racun za maj, jel tako svima?

Zna li neko kako funkcioniše A1 Neo Surf paket? Da li nakon potrošenih 50gb brzina ostaje na 2mbita/s kako tvrde, ili pada ispod? I da li je i upload i download iste brzine?

do 2 mbita ne 2 mbita, moze pasti i na manje ako je signal bas uzas ali bi trebalo da budu vecinski na 2mbit ako potrosis svih 50gb a uplod valjda isto to vec ne znam

Samo da potvrdim : Neo Super tarifa - u Zapadnom Balkanu nakon potrošene dodeljene količine interneta, onda se troši "Internet u romingu" koji se odnosi i na ostale države van ZB?

Istekao mi je ugovor za mobilni. Mogu li u poslovnici dobiti neki popust na ove trenutne pakete, konkretno Neo Super?

Prošli put su zvali i nudili telefonom sa sve popustom i tako smo rešili...

podnesi zahtev za prenos u drugu mrezu

Supruzi istice ugovor krajem juna. Receno mi je da do 10og u mesecu mogu da podnesem zahtev da se broj pebaci na prepaid, to bi znacilo da to moram da uradim u naredna dva dana. Kako se podnosi zahtev za prebacivanje broja na prepaid, u poslovnici ili postoji i neki drugi nacin ?

Ok, hvala, da idemo sutra da rešavamo.

za a1 ne znam sta nude kad se prebaci broj sa postpaida na prepaid, ako zelis prenos u drugu mrezu mora da dodje do isteka UO, resi to vec sutra ili preksutra jer ako je posle preseka lupam 11. saobracaj iz paketa koji si ugovorio postace aktivan tek od sledeceg preseka ako je sa postpaid na postpaid, ako predjes na prepaid pa se vratis na postpaid ne znam kako izgleda procedura po tom pitanju

A koja je opcija ako se zatrazi prenos broja u drugu mrezu, sta nude da se ostane ?

Koliko dana nadkon zahteva za prenos broja su te pozvali ? Generalno, uzeo bih neki telefon u kombinaciji sa 50% popusta na racun, kao za novi broj ili prelazak iz druge mreze u A1.

Ako uzimas telefon nemas popust. Mogu da te pozovu i ponude nesto a isto tako mogu da te iskuliraju i puste u drugu mrezu. Sve zavisi na koju nogu ustanu.

Ako uzimas telefon nemas popust. Mogu da te pozovu i ponude nesto a isto tako mogu da te iskuliraju i puste u drugu mrezu. Sve zavisi na koju nogu ustanu.
i ne bas, drugarica mi je objasnila koja je radila skoro 5 godina u vip/a1 gledaju pozive, vecinski pozivi u mrezi su veliki plus, posto oni placaju mtsu i yettelu kada pozivas njihove korsnike, koliko je to danas faktor ne znam ali mi je objasnila da ima uticaja

Samo da potvrdim : Neo Super tarifa - u Zapadnom Balkanu nakon potrošene dodeljene količine interneta, onda se troši "Internet u romingu" koji se odnosi i na ostale države van ZB?
To jedino ne važi za Kosovu i Metohiju jer nisu deo NEO roaming zone.
Posetih sajt A1 i pronašao https://a1.rs/upload/documents/kodeks_ponasanja_na_internetu.pdf ovo. Da li je ovo neki vid zabrane kritike i cenzura u pogledu njihovih usluga za postpaid pakete?

Poslednja izmena:
Koliko dana nadkon zahteva za prenos broja su te pozvali ? Generalno, uzeo bih neki telefon u kombinaciji sa 50% popusta na racun, kao za novi broj ili prelazak iz druge mreze u A1.
3ci dan od podnosenja zahteva , sa tel je druga cena, 500 din popust na tarifu, 15k za reciklazu i jos 15k popust, Ali mi nije trebao tel.

i ne bas, drugarica mi je objasnila koja je radila skoro 5 godina u vip/a1 gledaju pozive, vecinski pozivi u mrezi su veliki plus, posto oni placaju mtsu i yettelu kada pozivas njihove korsnike, koliko je to danas faktor ne znam ali mi je objasnila da ima uticaja
Da je tako ne bi me pustili u Globaltel pre 2 god. i to bez ikakve ponude. Videcemo hoce li sada ponuditi nesto ili ce me pustiti u Yettel.

• Like
Reagovanja: fiy
ljudi da li imate problem sa gubitkom mreze i dometa kada udjete u maxi ? :)
imao sam pre par godina problem sa jednim na vracaru i posle kada sam menjao karticu sve je bilo kako treba i evo sada ponovo ali u drugom maxiju :)
da li je do maxija ili do kartice,mreze

Mislim da je do objekta, verovatno ima neki deo gde je slab signal. Meni se to recimo desava u objektu Rode.

Takodje jysk, garaže biga, ušća, galerije, liftovi, podrumi, niži delovi Mirijeva, deo ispod Zvezdarske šume, delovi Bežanje itd... Samo pljušte sms o propuštenim pozivima.. :)

Vrh Dno