Možeš da koristiš Hotspot,ili da staviš SIM u ruter, mere se potrošeni GB kada je SIM u telefonu i/ili kada je u ruteru,ili ako telefon koristiš kao modem, svejedno. Oni u ugovoru nemaju precizno definisanu kvotu za Hotspot ili potrošnju kada je kartica u ruteru, već se upoređuje potrošnja ,na mesečnom nivou, kada je SIM u telefonu, naspram utrošenih GB u ostalim slučajevima. Ukoliko potrošnja bude,tipa.. 1:3 , blokiraće samo share mogućnost na SIMu i neće biti nikakvih penala ,niti će se sankcionisati paket,uz plaćanje penala do kraja UO (to sam pročitao da je neko ovde posao). Dakle, samo neće više moći da se koristi kartica van telefona, niti će moći share. A paket ostaje i dalje Neo Neo (Max) 🍌MashNema plašenja, samo realna situacija gde mnogi čitajući temu misle da mogu da stave karticu u ruter pa posle kada im blokiraju saobraćaj onda Ratel, nikada više Vip, forumi, tužba i 500 komplikacija.
To ću moći tek početkom marta. Menjam Neo30 u Neo Neo Max, uz sve penale i full cenu paketa, (ne važi trenutni popust jer sam Neo30 uzeo uz uređaj)..tako da..kupovina uređaja preko operatera..?..nikad više. 🍄Ne mogu da pronađem da li se i u slučaju "tehteringa" dodeljuje IP tom kompjuteru / laptopu koji bi bio priključen pa eto ako bi Syntaur to mogao da testira...
🍻
Nije loše, kod mene jedva 10-15 u to vreme,a pre sam imao ovih 70.
Proveri samo da ne zakasniš ako akcija za NEO NEO MAX traje do kraja februara.To ću moći tek početkom marta.
Za mene to ne važi, jer imam UO@dve godine za Neo30 (uz uređaj). Imam opciju da ili prekinem UO i potpišem novu za Neo Neo (Max) ,ili da odradim upgrade postojećeg Neo30.Proveri samo da ne zakasniš ako akcija za NEO NEO MAX traje do kraja februara.
Kako znaju da je kartica delila internet? Svejedno da li hotspot na mobu ili u 4G ruteru.Mere Hotspot share protok. Na osnovu.tiga slede penali ili sankcije iz ugovora (ono što je napisano sitnim slovima).
Što znači da je share data saobraćaja dozvoljeno, u granicama za koje Vip smatra dozvoljenim. Bilo koji pokušaj 'fake'-a, [bluetooth/USB kabl , 3th party apps/ će biti evidentiran ?TTL polje u IP paketu, uz eventualnu kombinaciju provere IMEI-a(ako stavis u ruter npr).
U Pančevu je tako danima. Vec počinju ozbiljano da me nerviraju.VIP se raspada celo jutro na Nbg, internet ne moze da se koristi uopste.
Pa ti si super, ja im dugujem preko 300k 🤑🤑Ovi u Vip-u nisu normalni. Ko im sedi u IT sektoru, koga plaćaju..ništa mi nije jasno. Ako ne umeju, zašto ne zaposle ljude koji to znaju. Zato što oni koji znaju koštaju više od ovih koji sve što naprave, istovremeno i razvale, pa to plaćamo mi..krajnji korisnici.
Nova aplikacija im je kriminalna, sada imaju posebnu stavku 'Dođeš Nam' .
Nije mi jasno, odakle im dugujem 679rsd, kada mi je račun za januar 6.796rsd.
Zanimljivo meni stalno 1 dinar kao racun da dugujem.Pa ti si super, ja im dugujem preko 300k 🤑🤑Pogledajte prilog 297441😥😰😭
Inače, konačno su smanjili onih 300 dinara za čuvanje MC prilikom plaćanja.
Izdrži još 5 dana. 😂Zanimljivo meni stalno 1 dinar kao racun da dugujem.
E ono najbitnije konacno odoh iz vipa i sad me interesuje koliko se bre ceka da se ugasi signal na ovoj vip kartici? Prodje 6 dana i nista, a ja sam raskinuo UO tj otkupio je kesnuo 4.5K dinara samo da ih ne gledam vise, a ko za baksuz primetih pre 2 dana da su sad kod mene poboljsali signal i tamo gde je padalo na 2G sad je 4G doduse slabiji signal izvuce oko 20Mbit u DL ali ja ih cekam od marta prosle godine da to srede njih ne interesuje, a i nije mi zao samo jedva cekam da mi puste Mts signal samo da ne gledam ovaj jadni vipov signal i da nisam nedostupan kad sam dostupan itd.
Dakle glavno pitanje je koliko se ceka da ugase signal meni kao rekose 5 dana, a evo vec 6 dan danas i ja jos na vip a mislio sam da ce mi u toku noci 5 na 6 dan iskljuciti.
Meni od vipa vec sutradan stigla kartica, čekao se Telenor 6 dana.Pa oni su bolesni onda, pa ja sam raskinuo UO da bih sto pre presao u drugu mrezu, i umesto tih 4-5 dana ja trebam da cekam 10 zbog njihove nesposobnosti da kliknu dva puta i prebace na drugu mrezu.
Oduvek sam se pitao sta sam ja toliko zgresio u proslom zivotu da sam u ovom zavrsio u SRB?!😂
Ma ja sam dobio odmah istog dana kad sam podneo za prenos u Vipu odmah sam otisao u Mts i devojce mi dalo karticu njihovu i rece za 4-5 kad iskljuce vip samo ubacim tu njihovu.Meni od vipa vec sutradan stigla kartica, čekao se Telenor 6 dana.
Relativno....u proseku jednom u 7 danaDa li vam se desava cesto,da imate signal a da ste nedostupni?
Za sada ne.Da li vam se desava cesto,da imate signal a da ste nedostupni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari