Može sa novim brojem 50 % na tarifu a možda Vam odobre da se uz ugovor može dodati i uređaj .Dakle, za istek ugovora ne nude više 50% ako sam imao 50%? Može li se izboksovati ili teško?
Da .Pa razumem Vas . Nisam ni ja da menjam broj ali uvek mogu dodati novi .Kako to sa novim brojem? Drugi broj da tražim? Ne bih da menjam broj.
Savršeno pitanje .Уколико поднесем захтев за прелазак у А1 мрежу и добијем понуду од А1 за рецимо 50% попуста на изабрани пакет, да ли добијем неки доказ пре самог преласка да су ми то понудили? Да не буде кад пређем и треба да потпишем уговор...ко ти је то обећао? 😁
Mislim da se u radnji dobija vaučer.Уколико поднесем захтев за прелазак у А1 мрежу и добијем понуду од А1 за рецимо 50% попуста на изабрани пакет, да ли добијем неки доказ пре самог преласка да су ми то понудили? Да не буде кад пређем и треба да потпишем уговор...ко ти је то обећао? 😁
Baš tako .Za novi broj ide 50% popusta na cenu paketa i telefon po ceni koja je izlistana na sajtu.
Danas supruga podnijela zahtijev za prenos preko virtuelne prodavnice i asistentica joj je napomenula da će na prvom papiru koji joj poštom bude dostavljen biti ispisana puna cijena paketa ali da će na ugovoru pisati cijena sa popustom. To je baš naglasila, da ženi ne bude čudno kada dođe papir na potpis.Уколико поднесем захтев за прелазак у А1 мрежу и добијем понуду од А1 за рецимо 50% попуста на изабрани пакет, да ли добијем неки доказ пре самог преласка да су ми то понудили? Да не буде кад пређем и треба да потпишем уговор...ко ти је то обећао? 😁
Ne sekiraj te se .Danas supruga podnijela zahtijev za prenos preko virtuelne prodavnice i asistentica joj je napomenula da će na prvom papiru koji joj poštom bude dostavljen biti ispisana puna cijena paketa ali da će na ugovoru pisati cijena sa popustom. To je baš naglasila, da ženi ne bude čudno kada dođe papir na potpis.
Mogu iz poslovnice poručiti jel oni dele on Line od stanje uređaja u poslovnicama .Zna li neko, ako je odredjeni telefon "nedostupan online", a pise na sajtu da ga ima navodno u nekim poslovnicama u drugom geadu, da li se moze doci do njega, i koji je postupak, a da ne putujem u drugo mesto?
Ako uzimate bez uređaja najbolje je kontaktirati BNT firmu ili pak Call Centar da oni napišu njima e-mail .Ćerki uskoro ističe ugovor ,ona ima Neo 23 ,pa me interesuje dali ima neki promoter na ovom forumu da produzimo ugovor ako moze neka promocija.
probaj da iskljucis automatsko biranje i odi na a1 srb 2g pa se vrati na a1 srb 4gb mozda pomogne, meni pomaze kad je net uzasan pa tako restartamImam problem, obnovio sam ugovor online pre 3 dana i od sinoć mi ne radi ništa. Ni internet, ni pozivi niti bilo šta. Zvao sam njih, kažu uključi avio režim, restartuj uređaj i opet isto ništa,
Najčudnije od svega mi je što kada uđem u aplikaciju A1 izgubila su mi se polja gde piše kolika mi je potrošnja Interneta, minuta itd.
Uopšte mi nije jasno šta se dešava, a ništa na telefonu nisam čačkao, menjao i bilo šta.
Ako možeš otići do poslovnice tako je najlakše i najsigurnije da rešiš problem.Imam problem, obnovio sam ugovor online pre 3 dana i od sinoć mi ne radi ništa. Ni internet, ni pozivi niti bilo šta. Zvao sam njih, kažu uključi avio režim, restartuj uređaj i opet isto ništa,
Najčudnije od svega mi je što kada uđem u aplikaciju A1 izgubila su mi se polja gde piše kolika mi je potrošnja Interneta, minuta itd.
Uopšte mi nije jasno šta se dešava, a ništa na telefonu nisam čačkao, menjao i bilo šta.
Može pojašnjenje ovoga? Ideja je da se pozove firma koja zapošljanja (njihove?) operatere kol-centra?Ako uzimate bez uređaja najbolje je kontaktirati BNT firmu
BNT je firma koja radi poslove prodaje usluga za A1.Može pojašnjenje ovoga? Ideja je da se pozove firma koja zapošljanja (njihove?) operatere kol-centra?
Zašto ?Pa ne možeš njih direktno kontaktirati.
sta su ponudili?Zašto ?
Zvao sam ih nebrojano puta .
Moj telefon , moj poziv , moj trošak i moj predlog da od njih kupim uslugu .
50 % na tarifu ali bez uređaja 2024 god .sta su ponudili?
Kad istekne ugovorna obaveza,da li oni prebacuju na pripejd ili ja moram traziti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari