Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kako ste se cenkali,a sta krece od sledeceg meseca hoce li ostati i ovo 6 meseci po dinar

Sta da prebacis u postpaid?;)
Ako sam te dobro razumeo to bi izaslo oko 750+600+110, pod uslovom da prodje. Ovako bi to isto moglo za +250 (standardna NEO cena). A dobijas +9GB za 710, svejedno je koliko placas taj postpaid.

Pretpostavljam da mu je drugar predlagao da prebaci broj svoj u pripejd po isteku UO, pa isti taj broj odmah vrati na postpejd, ali veze ga tada uz taj net 9 koji bi prethodno uzeo na drugom, novom broju i za njega tad imao UO.. jedino tako i dalje moze da se dobije tih 6meseci free NEO za stari postpejd broj.. Bas je MJAU postavljeno.

Prebacis stari broj na PRE, uzmes novi broj na UO (ne mora taj net 9, odaberes sta ti treba), pa dodjes sutra opet pa taj koji je juce postao PRE sad mozesh vrnes opet na POST al ces sad dobiti 6meseci free NEO..:d

*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ana

Jeste da sam pre 2 god uzeo fon, ali ispred mene je presekao onu nalepnicu i otvorio telefon. Ako ma to mislis.

Kako ste se cenkali,a sta krece od sledeceg meseca hoce li ostati i ovo 6 meseci po dinar

Imaju ljudi po dva ugovora na svoje ime u Vipu, pretpostavljam da im je jedan KNet a drugi NEO, ne secam se sad bas tacno, pisali su ovde ranije, ispravice me ako gresim.

Dobijas +1GB za onlajn narucivanje NEOa svakako, uz pakete KNeta ne znam tacno kako je ranije islo, to je menjano nedavno, pa su sabirali pretpostavljam i tada..

Sada pise "10GB, dodatni GB mesecno za tvoj NEO broj" ispod L Kneta, a 20GB ispod XL Kneta.

Oni ljudi pratili sve akcije, svakako vec ostavljali VIPu pristojnu sumu, sada mogu da pregovaraju.

Nema u Vipu koliko ja znam 6 meseci po dinar nista, barem na sajtu.
Imas dodatni NEO broj 6 meseci besplatno, ali vezan uz vec postojecu UO.

Tu ti se otvara ta mogucnost da ako imas vec dva ugovora, a bar jedan ti istice, svasta pregovaras.
Ili ako imas nekoga od porodice ili voljnih prijatelja mozda, sa postojecom UO vec u Vipu, da vezujes svoj broj uz njihovu ugovor i ostvaris popust za prelazak na NEO. Ali ne sa starog Vip postpejd broja, sve ostalo moze.

E sad, sigurno ti nece dati NEO neki 6 meseci besplatno, a plus recimo 10GB za njega da dobijes uz Knet L.. ;)

Dodatni NEO broj akcija istice na kraju meseca, produzili su je vec dva puta, da li ce opet to moze da ti kaze samo neko ko tamo radi..

Poslednja izmena:
Jeste da sam pre 2 god uzeo fon, ali ispred mene je presekao onu nalepnicu i otvorio telefon. Ako ma to mislis.

Da, ako hoces da prodajes vakum pakovanje, obavezno kazi da ne seku nalepnicu.
Bez razloga to rade, kao da zbog preprodaje nanerno seku.

Ima li neko da ima veze sa Vipom da nam napise hoce li biti produzetka Neo 6 meseci po dinar i posle 31.10

Pa ne znam da li sam poseban, ali imam dva ugovora na sebi, 6000 mesečno, pa ako neće, ima Telenor, ima Mts oni će da cene.
Ja sam imao i tri ugovora, sada mi ponudili 25% na pretplatu prvih 6 meseci. Ugovor mi ističe u januaru.

Tanka ponuda.

Sent from my G8141 using Tapatalk

Ja sam imao i tri ugovora, sada mi ponudili 25% na pretplatu prvih 6 meseci. Ugovor mi ističe u januaru.

Tanka ponuda.

Barem su poceli da nude nesto.. Pa sad pregovarjte ljudi, kako ko ume.
Pre mesec dana meni sa dva ugovora nisu nudili nista osim zvanicnih ponuda.
Da sam tad obnovio UO dobio bih.. MJAU ;)

Hm... Evo meni 3 meseca pre isteka ponudili... Ništa.
3 uo na moje ime, 2 nove 4 tarife, 2 telefona, 1 vip online 19, 2 memorijske na 24 rate...

Pa kod tebe je rano za pregovaranje verovatno.. ti si im "siguran" jos tri meseca.
Sacekaj poslednji mesec pred istek UO, tada su tek i ostalima poceli da nude nesto od povoljnosti, ako ja dobro razumem.
Meni su bile poodavno istekle UO, jos ja nisam ni pratio akcije pazljivo, niko meni nije "kriv" do mene.
Ja sam cekao da vidim kako se razvija situacija i cene paketa, nista mi nije bilo hitno, pa se nervirao sto nije sve "kako mali Perica zamislja da funkcionise kapitalizam".. ;)
Ali svakako sam moga da biram bas sve, sa druge strane.. Kad ti istekne UO mozes kako hoces.

Mene ubiše sa onom ponudom 3000din kredita za 400din. A odmah me pita šta najviše koristite, ja kažem net i počne da mi nudi 300mb uz to. Svake nedelje zovu po jednom. Jel može to da se spreči nekako?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ne znam ni koja im je sad to tarifa...? Klasik? Na pripejd broj ili postpejd broj te zovu?
Evo sad vidim da su i ovu novu InTarifu poceli jedinu u cirilicu da prebacuju na sajtu.. :d
Ne vidim sad sajt bas najjasnije.. Sto mi nekih cuda iskace trenutno.

Na pripejdu sam. Nude mi da potpišem ugovor na tih 400din a posle mogu da uplaćujem kredit. Ne mogu da objasnim ženi da meni treba samo net: poruke ovaj mesec potrošenih 15 i 8 minuta razgovora a net još 500mb (i to moram da štedim) i plaćam telenoru 1000din. I svake nedelje stiže po jedan poziv sa 060 broja. Gori su od topšopa.

Tako su smarali koleginicinu ćerku i ona ode i prebaci dete na neki hybridni paket, da je više ne bi smarali.
Ja bih im rekao da upišu u sistem da ću na sledeći poziv da pređem na Telenor prepaid.

Na kraju ću uzeti in tarifu samo zbog smaranja. Mada mi se najviše isplati žabalesku ukoliko produže tu promociju.

Ko tebe smara na kom broju? VIP na VIP broju, VIP na Tln broju? Posto ne verujem da bi te tln smarao ;)
To verovatno i nije VIP, nego neko od onih smaraca, koji dobijaju %.

Telenor mi je na postpejdu a vip na pripejdu. Zovu me na vip jednom nedeljno. Planirala sam da isključim Telenor kad mi istekne paket ali ne mogu da se smatram sa ludacima a ne daju mi se pare na nešto što ne trošim. Totalno bez veze situacija. Kod topšopa nagrabusiš ako im ostaviš broj a vip sam daje brojeve promoterima koji nude nešto što ne želiš.

Koliko ja sad vidim na sajtu, jedina promena intarife je sto je sad cirilicna.. a ponadah se da ce popraviti/ dodati nesto. :d
Ustvari ne znam da li su ranije bili ovi ROMING dodaci, to moguce da znaci ljudima za preko.

Mene nece smoriti sad nikako, jos par meseci pa mami i sestri isticu UO.. :type:
Ako ne ugase zabalesku mogu da zovu do mile volje, ili da nude ipak neke popuste ;)

Poslednja izmena:
Telenor mi je na postpejdu a vip na pripejdu. Zovu me na vip jednom nedeljno. Planirala sam da isključim Telenor kad mi istekne paket ali ne mogu da se smatram sa ludacima a ne daju mi se pare na nešto što ne trošim. Totalno bez veze situacija. Kod topšopa nagrabusiš ako im ostaviš broj a vip sam daje brojeve promoterima koji nude nešto što ne želiš.
Budi jednom "bezborazna", u stalozenom stanju, prestace.
Mene su smarali JEDNOM iz TopShopa, istresao sam se sve sto mi je palo na pamet za mesec dana, nijednom me nisu takli posle ;) A nisam gasio ili menjao broj :)

NE znam sta da radim sa onim reklamnim SMSovima koji ne poticu od konkretnog broja :( Ne mogu da ga blokiram u telefonu :(

Nije isto, cak i rec ODJAVA da stavim u listi, mozda propustim neku SMS :(

Barem su poceli da nude nesto.. Pa sad pregovarjte ljudi, kako ko ume.
Pre mesec dana meni sa dva ugovora nisu nudili nista osim zvanicnih ponuda.
Da sam tad obnovio UO dobio bih.. MJAU ;)
Ne bi ni nudili da ja nisam pitao. A vodim se kao "Premium" korisnik, šta god to značilo, bla bla.....

Ne bi ni nudili da ja nisam pitao. A vodim se kao "Premium" korisnik, šta god to značilo, bla bla.....

Pitao sam i ja.. mozda je pametnije da se pita nekim "pisanim" putem.
Ja nazvao KC, pitao jos lepo ko i da li neko ima uopste "ovlastenje" da pregovara, da ne bude da smaram devojku u KC, ko zna na sta oni sve moraju da odgovaraju dnevno..
Mozda je tu i bio kiks, posto je ona samouvereno rekla "Evo pitajte mene", pa mi samo izdeklamovala sve sto sam ja vec procitao na sajtu, samo me smorila..

Ne znam da li je neko video, ali je ovo džabe.

bcd2155a64649d30b325953e63d36df3.jpg

Ako sam razumeo to je mesecno 500 din. i kada aktiviras sledecih 12 meseci ti skida 500 din. ako deaktiviras 6tog meseca od datuma prve aktivacije moras da platis penale tj jos 6 meseci do 12tog meseca koriscenja. Kao da si potpisao ugovor na 12 meseci.
Naravno ovo se isplati ko cesto putuje preko.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Putno osiguranje + 6GB za 6000 dinara? Ako sam dobro razumeo, dobija se ukupno 6GB a ne mesečno po 6. Diskutabilno koliko se ovo isplati

Mi A2 using TT

Jel koristi neko InTarifu?

Prebacio sam se sa Neo 2, bez dodatnih troskova jer je ista cena paketa, od 1. novembra krece novi paket.

999 din 10gb neta, zaseban neogranicen net za fb, messenger, WA i Viber i 300 minuta, poruke mi ionako ne trebaju..

Dokle traje ta in promocija,ako je uopšte promocija?

Nazad
Vrh Dno