Sta da prebacis u postpaid?
Ako sam te dobro razumeo to bi izaslo oko 750+600+110, pod uslovom da prodje. Ovako bi to isto moglo za +250 (standardna NEO cena). A dobijas +9GB za 710, svejedno je koliko placas taj postpaid.
Ako mislis da li ima VIP bloata, nisam vidjao ni na kom telefonu iz VIPa vec duze.
Kako ste se cenkali,a sta krece od sledeceg meseca hoce li ostati i ovo 6 meseci po dinar
Jeste da sam pre 2 god uzeo fon, ali ispred mene je presekao onu nalepnicu i otvorio telefon. Ako ma to mislis.
Ja sam imao i tri ugovora, sada mi ponudili 25% na pretplatu prvih 6 meseci. Ugovor mi ističe u januaru.Pa ne znam da li sam poseban, ali imam dva ugovora na sebi, 6000 mesečno, pa ako neće, ima Telenor, ima Mts oni će da cene.
Ja sam imao i tri ugovora, sada mi ponudili 25% na pretplatu prvih 6 meseci. Ugovor mi ističe u januaru.
Tanka ponuda.
Sent from my G8141 using Tapatalk
Budi jednom "bezborazna", u stalozenom stanju, prestace.Telenor mi je na postpejdu a vip na pripejdu. Zovu me na vip jednom nedeljno. Planirala sam da isključim Telenor kad mi istekne paket ali ne mogu da se smatram sa ludacima a ne daju mi se pare na nešto što ne trošim. Totalno bez veze situacija. Kod topšopa nagrabusiš ako im ostaviš broj a vip sam daje brojeve promoterima koji nude nešto što ne želiš.
Ne bi ni nudili da ja nisam pitao. A vodim se kao "Premium" korisnik, šta god to značilo, bla bla.....Barem su poceli da nude nesto.. Pa sad pregovarjte ljudi, kako ko ume.
Pre mesec dana meni sa dva ugovora nisu nudili nista osim zvanicnih ponuda.
Da sam tad obnovio UO dobio bih.. MJAU![]()
Ne bi ni nudili da ja nisam pitao. A vodim se kao "Premium" korisnik, šta god to značilo, bla bla.....
Sent from my G8141 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari