Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ne znam da li je neko video, ali je ovo džabe.

bcd2155a64649d30b325953e63d36df3.jpg

Sve bi to bilo lepo da ne mora da se placa narednih nekoliko meseci.

Koliko sam skapirao taj paket je u stvari:

- 6 GB koje mozes da iskoristis u narednih 12 meseci u inostranstvu
- 30 dana putnog osiguranja u inostranstvu u narednih 12 meseci
- Sve to po ceni od 6000 dinara na 12 rata

Ponuda sama po sebi nije losa za ljude koji u inostranstvu provedu ukupno oko mesec dana godisnje.

Putno osiguranje te svakako kosta oko 4000-4500 dinara za 30 dana, sto znaci da dobijes 6 GB interneta u roamingu za oko 15 evra, a ne moras da se maltretiras sa drugim sim karticama i slicno. Za neke ljude ovo ce biti ok opcija.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Procitaj do kraja moj post. U trecoj stavci sam napisao da je cena 12 x 500 dinara.

Poslednja izmena:
Nisam siguran da razumem sta hoces da kazes. Ja sam napisao da se ovih 6 GB moze koristiti narednih 12 meseci. Dakle, svaki mesec placas po 500 dinara, ali ne dobijas svaki mesec novih 6 GB interneta, nego jednom u startu dobijes 6GB koje moras da razvuces na tih 12 meseci.

Nigde na ovoj slici gore ne pise da se 6GB obnavlja svakih mesec dana.

Nisam siguran da razumem sta hoces da kazes. Ja sam napisao da se ovih 6 GB moze koristiti narednih 12 meseci. Dakle, svaki mesec placas po 500 dinara, ali ne dobijas svaki mesec novih 6 GB interneta, nego jednom u startu dobijes 6GB koje moras da razvuces na tih 12 meseci.

Nigde na ovoj slici gore ne pise da se 6GB obnavlja svakih mesec dana.

Nema veze,ne razumemo se. :)

Opusteno...

Obojica govorite istu stvar.

Osiguranje se dobija uz skoro sve kreditne, osim u TB, vazi preko 30 dana, uglavnom 182 godisnje.
6GB moze da se plati i kroz pakete za roming kada ti treba, ili lepo Bonbon.
Sve dok mora korisnik da brine da ne izabere mrezu druge drzave i napravi racun skuplji od auta, VIP roming je bezobrazan.

Eno sta se desilo skoro na Kipru nightshadowu.

Sta su oni prvi pogurali, osiguranje uz kredutnu?

Ahaha, da li ste znali da je moguće pričati istovremeno sa više ljudi na mobilnoj mreži, bez obzira na to koji telefon imate?
Ima opcija add call kad se priča telefonom, samo se doda treća osoba i eto više ljudi istovremeno na conference call-u :D

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Da bre. Ja sam to otkrio prošle godine kada je devojka slučajno pozvala drugaricu :d

Conference call je radio još na Mobtelu (2006. i ranije) i na Telekom Srbija u isto vreme, samo što se tada plaćao svaki minut, pa nije bilo baš jeftino.

Ahaha, da li ste znali da je moguće pričati istovremeno sa više ljudi na mobilnoj mreži, bez obzira na to koji telefon imate?
Ima opcija add call kad se priča telefonom, samo se doda treća osoba i eto više ljudi istovremeno na conference call-u :D
Na VIPu radi kao conf. call, a ne call waiting? Nisam probao, znam da je moguce, koristim odavno na MTSu :), na VIPu sam samo call waiting koristio.

Conference call je radio još na Mobtelu (2006. i ranije) i na Telekom Srbija u isto vreme, samo što se tada plaćao svaki minut, pa nije bilo baš jeftino.
Kod MTSa je valjda onaj "3G harac" dao mogucnost da se placa kao jedan poziv?

Ja već godinama koristim conference call, pogotovo na poslu. Kako vam nikad do sad nije palo na pamet da vidite čemu služi +call? :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ma ja sam mislio da će samo da baci prvi broj na call waiting kad uradiš to. :)

@alfaunits, kad pozoveš drugi broj prvi i bude kao na čekanju, i onda imaš opciju merge koja spoji pozive. :)

Ja sam o tome pricao u MTS temi odavno :) Mislim da kod VIPa to ne radi dugo, znam da sam probao pre nekoliko godina, i nije radilo (a valjda sam se setio da podesim telefon :))

Vrh stvar, ne mogu da verujem da sam tek sad saznao ;)

Koja je fora sa proverom stanja na 1260? Žena mi na tarifi Nova, permutovala da je na Neo, nabila račun 10.000 dinara i to na razgovore i poruke. Kaže mi da njoj ta provera stanja, inače ne radi na telefonu, ali eto za ubuduće dok ne stekne uslov da pređe na neograničene minute, bilo bi poželjno da može da proverava. Znali neko šta može biti problem?

Koja je fora sa proverom stanja na 1260? Žena mi na tarifi Nova, permutovala da je na Neo, nabila račun 10.000 dinara i to na razgovore i poruke. Kaže mi da njoj ta provera stanja, inače ne radi na telefonu, ali eto za ubuduće dok ne stekne uslov da pređe na neograničene minute, bilo bi poželjno da može da proverava. Znali neko šta može biti problem?

Zar nije bolje da taj problem prijavi Vip-u?
Ovde joj niko ne moze pomoci oko toga.

Ma zvala ih, nije mogla da dobije slobodnog operatera. Otišla je do filijale da vidi, kaže rešiće joj to...

Ako ima Android, nek instalira Moj Vip aplikaciju i izvuče vidžet na radnu površinu. Onda može jednim dodirom da proveri stanje.

Da bi napravila toliki racun ona je trebala oko 1000 minuta preko paketa da razgovara... kako ljudi to nemaju osecaj ako koliko pricaju? (OK i SMS pa je manje minuta :))
EDIT: I naravno uspostava, pa moze i 500 po minut razgovora, ali kako i to ne primete ;)

Poslednja izmena:
Sve sam ja to proračunao i ne mogu da verujem da neko može da nabifla toliki račun bez prekoračenog data neta ili rominga. Žensko...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno