Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Neverica je da i dalje toliko malo neta daju, da nisam prebacio vip kucni net karticu u mifi tacno bih potrosio net iz tarife za 3 dana

Koliko se maksimalno moze iscupati i kako za prelazak iz Mts u Vip Neo moze li 6 meseci po dinar

Zavisi koji paket koristiš. Možda počnu da te oslovljavaju sa My Lord :D

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Neo 2 sa 10 GB net-a i popust od 35% (iako sam uzeo telefon). Plaćam 1105 din za praktično NEO 10 sa telefonom. Šteta što ne rade ni razgovori ni net, po celom BG mi se prekida, krči, loše čuje, stalno sam nedostupan, net katastrofa...

edit: na telefon sam dobio 5000 din popusta pri uzimanju (sabrano sa onim popustom od 5000 din koji je bio standardna akcija), pa je za dinar.

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da ne može bolje nego što sam ja dobio letos neo2 10gb za crvenu, ali Milane ti svi sve zahebao [emoji16].

Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk

Ja sam danas bio u VIP da prebacim kod njih broj iz Telenora i tek sad vidim da mi je lik pogrešio adresu za dostavu računa jer koriste šablone i umesto 999din intratarifa bez UO on meni stavio mesečnu pretplatu 1499.
Čoveče kakva neozbiljnost ljudi u VIPu, skroz mi deluju čudno i sad se samo nadam da će me zvati iz Telenora s nekom ponudom pa da blokiram prenos. Ako ne, nadam se da ću sutra moći da zaustavim prenos broja. Bolje platiti i 1000 dinara više, ali barem da znaš šta plaćaš. Prvo iskustvo sa VIP mi je prilično loše prošlo...

Ja sam danas bio u VIP da prebacim kod njih broj iz Telenora i tek sad vidim da mi je lik pogrešio adresu za dostavu računa jer koriste šablone i umesto 999din intratarifa bez UO on meni stavio mesečnu pretplatu 1499.
Čoveče kakva neozbiljnost ljudi u VIPu, skroz mi deluju čudno i sad se samo nadam da će me zvati iz Telenora s nekom ponudom pa da blokiram prenos. Ako ne, nadam se da ću sutra moći da zaustavim prenos broja. Bolje platiti i 1000 dinara više, ali barem da znaš šta plaćaš. Prvo iskustvo sa VIP mi je prilično loše prošlo...

Idi pa reklamiraj.

Naravno, sutra ću da reklamiram ali neverovatno je da nov korisnik koji želi da pređe kod njih u mrežu mora da radi reklamaciju i pre samog početka korišćenja usluga. Razumem i to da rade šablonski svoj posao, ali nije mi bilo prijatno kada je lik obrusio gospođi koja je iza mene čekala u redu sa "sačekajte malo, vidite da kucam" zato što je čuo odmah da želi da raskine ugovor. Verovatno je ovo od poslovice do poslovice drugačije, to je ipak ljudski faktor, ali nije prijao.

Ja sam danas podneo online zahtev za prenos broja,i pisalo mi je da dok neprodje prenos broja u vip stoje pune cene paketa bez popusta i drugih promocija.
Tako mislim da nemas razloga za brigu.

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Kao sto rece kraljrtg, nije to greska i bar sto se toga tice nema razloga da ides. Kad ti prenesu broj, stici ce drugi ugovor gde ce pisati ta promocija za 999din intarifa. Pisalo se o tome na prethodnim stranama. To je ona glupost sto prvog meseca placas punu cenu, pa srazmerno broju dana koliko si koristio do sledeceg obracunskog perioda.

Neo 2 sa 10 GB net-a i popust od 35% (iako sam uzeo telefon). Plaćam 1105 din za praktično NEO 10 sa telefonom. Šteta što ne rade ni razgovori ni net, po celom BG mi se prekida, krči, loše čuje, stalno sam nedostupan, net katastrofa...

edit: na telefon sam dobio 5000 din popusta pri uzimanju (sabrano sa onim popustom od 5000 din koji je bio standardna akcija), pa je za dinar.

35% sa telefpnom je vrh a kamoli sve ostalo sto si nabrojao. Tih 35% uz telefon daju cesto ?

Ne, nikad. Samo onima koji im hakuju mrežu i onda ukažu na propust. Once in a lifetime promocija, plus činjenica da me nisu prijavili tužilaštvu za VTK.

Kakav je to A1? Nisam u toku, i šta onda sa starim ugovorima?

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

ВИП мења име у А1 на свим тржиштима где послује. На реду је Србија.
Шта са уговорима? Све остаје исто.

Послато са MI 6X помоћу Тапатока

Ne znam da li je neko koristio Vip fiksni, mogu da ih pohvalim, jako su jeftini, a pristojno radi. Moja baba koristi, 150 minuta free, besplatno neograničeno ka Vip mreži (fiksni i mobilni!), 399 din pretplata, dobija se telefonski uređaj (GSM FWT terminal). Bilo je par meseci problema kod telefoniranja ka Telekom brojevima, kao i primanje poziva, ali su to rešili nakon gomile poziva i žalbi. Sad evo godinu dana radi super. Baba će obnoviti ugovor početkom sledeće godine, taman da dobije drugi telefon, ovaj se ofucao :)

Da li ima nekih info hoće li uvoditi tv kao A1 Austrija, Hrvatska?

Pretpostavljam da hoće - konkurencija će ih naterati. Kada, ne znam, ali možda to i ne bude tako daleko kao što se sad čini.
Pozdrav

Sviđa mi se što oni imaju pakete sa tv kanalima tako da ne treba da plaćaš za ono što ne želiš da gledaš pa maštam da će Pink-happy postojati kao zaseban paket. Imaju paket samo sportskih kanala, paket gde su samo filmski kanali i paket kao premium gde su HBO kanali.

Ne znam da li je neko koristio Vip fiksni, mogu da ih pohvalim, jako su jeftini, a pristojno radi. Moja baba koristi, 150 minuta free, besplatno neograničeno ka Vip mreži (fiksni i mobilni!), 399 din pretplata, dobija se telefonski uređaj (GSM FWT terminal). Bilo je par meseci problema kod telefoniranja ka Telekom brojevima, kao i primanje poziva, ali su to rešili nakon gomile poziva i žalbi. Sad evo godinu dana radi super. Baba će obnoviti ugovor početkom sledeće godine, taman da dobije drugi telefon, ovaj se ofucao :)
Ovaj post je vredelo pročitati [emoji23]

Sent from my Mi 8, 6/128(white) using Tapatalk

Krajem avgusta sam isao za Grcku i kroz MK mrrza je bila VIP MK, kada sam se vracao pisalo A1 MK. Naravno primetio tek kada sam skoro dosao do nase grane, dok se nisam setio da je to ista mreza istripovao se da sam nakrcao racun u romingu :)

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Danas me zvali iz VIP-a i nude paket, da nije Neo.
Uslovi: Novi broj, ugovor na 24 meseca bez telefona, prvih 12 meseci za dz, a drugih 12 meseci se placa puna pretplata bez telefona.

pa to ti je oko 1000 dinara jeftinije od ponude "prvih 6 meseci bez pretplate".
Jer vamo imas 6 meseci za dz, a onda ostatak cena bez telefona (naravno ako ces bez telefona), a tvoja ponuda je 12 meseci za dz, a onda puna pretplata. Jedino sto ti moras i novi broj, ne znam koliko ti to igra ulogu. Svakako ti ne cine nikakvu uslugu, niti dobijas extra ponudu. Jos su te uslovili da moras novi broj

Gubitak Vip mreže -- No Service, prekinut poziv u toku. Zemun.
Ja za ovih par meseci koliko sam u VIP nikad problem. Sve sljaka OK.
Mozda ti stavili neki limit zbog onih silnih minuta [emoji1]

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

pa to ti je oko 1000 dinara jeftinije od ponude "prvih 6 meseci bez pretplate".
Jer vamo imas 6 meseci za dz, a onda ostatak cena bez telefona (naravno ako ces bez telefona), a tvoja ponuda je 12 meseci za dz, a onda puna pretplata. Jedino sto ti moras i novi broj, ne znam koliko ti to igra ulogu. Svakako ti ne cine nikakvu uslugu, niti dobijas extra ponudu. Jos su te uslovili da moras novi broj

Ispada da je to paket sa 50% popusta.

Raskinuo ugovor sa VIP-om nakon 2 godine, u poslovnici najnormalnije dali papir za potpis bez da pitaju zašto idem i da li bih ostao. Izuzetan odnos prema potrošačima.

Nazad
Vrh Dno