Bilo je skoro price ovde, trebalo bi do kraja godine. Svi su vec promenili brend...Da li neko zna kada VIP postaje A1?
Ja sam danas bio u VIP da prebacim kod njih broj iz Telenora i tek sad vidim da mi je lik pogrešio adresu za dostavu računa jer koriste šablone i umesto 999din intratarifa bez UO on meni stavio mesečnu pretplatu 1499.
Čoveče kakva neozbiljnost ljudi u VIPu, skroz mi deluju čudno i sad se samo nadam da će me zvati iz Telenora s nekom ponudom pa da blokiram prenos. Ako ne, nadam se da ću sutra moći da zaustavim prenos broja. Bolje platiti i 1000 dinara više, ali barem da znaš šta plaćaš. Prvo iskustvo sa VIP mi je prilično loše prošlo...
Neo 2 sa 10 GB net-a i popust od 35% (iako sam uzeo telefon). Plaćam 1105 din za praktično NEO 10 sa telefonom. Šteta što ne rade ni razgovori ni net, po celom BG mi se prekida, krči, loše čuje, stalno sam nedostupan, net katastrofa...
edit: na telefon sam dobio 5000 din popusta pri uzimanju (sabrano sa onim popustom od 5000 din koji je bio standardna akcija), pa je za dinar.
Ovaj post je vredelo pročitati [emoji23]Ne znam da li je neko koristio Vip fiksni, mogu da ih pohvalim, jako su jeftini, a pristojno radi. Moja baba koristi, 150 minuta free, besplatno neograničeno ka Vip mreži (fiksni i mobilni!), 399 din pretplata, dobija se telefonski uređaj (GSM FWT terminal). Bilo je par meseci problema kod telefoniranja ka Telekom brojevima, kao i primanje poziva, ali su to rešili nakon gomile poziva i žalbi. Sad evo godinu dana radi super. Baba će obnoviti ugovor početkom sledeće godine, taman da dobije drugi telefon, ovaj se ofucao![]()
Ja za ovih par meseci koliko sam u VIP nikad problem. Sve sljaka OK.Gubitak Vip mreže -- No Service, prekinut poziv u toku. Zemun.
pa to ti je oko 1000 dinara jeftinije od ponude "prvih 6 meseci bez pretplate".
Jer vamo imas 6 meseci za dz, a onda ostatak cena bez telefona (naravno ako ces bez telefona), a tvoja ponuda je 12 meseci za dz, a onda puna pretplata. Jedino sto ti moras i novi broj, ne znam koliko ti to igra ulogu. Svakako ti ne cine nikakvu uslugu, niti dobijas extra ponudu. Jos su te uslovili da moras novi broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari