Nemoj samo da Informer slucajnio stucne. 😀@scylla
Jedino što je bitno ovde je da televizija ne sme da štuca jer to pravim za svoju majku i ako se to desi ona će biti vrlo nezadovoljna i sešće mi za glavu. 😁
Zar ovo nije 4G? Onda jeste tvoj.Citam ugovor i nije mi jasno,jel su ruteri nasi ili ne???
Napisano ti je dva komentara iznad...Citam ugovor i nije mi jasno,jel su ruteri nasi ili ne???
Jeste ovo je 4g imam i ja jedan u kutiji sim mi je u 5g mifi ruteruZar ovo nije 4G? Onda jeste tvoj.
To mislim da niko još nije dobio ovde na forumu. Još to tražiti uz lažnu adresu, teškoJos ako uspe da dobije zte poe ruter antenu,samo on vredi 300 evra
Dobio sam ja. Zte G5 Max spoljna poe antena i ruter za nju. Preko sajta mi je max paket nudilo 5G KućniNet Duo 300mbps+TV. Uzet 5G KućniNet Duo preko agenta sa 25 posto popusta pre desetak dana. Veoma sam zadovoljan dl brzina je uvek oko 300mbps a ul je uvek preko 50mbps.To mislim da niko još nije dobio ovde na forumu. Još to tražiti uz lažnu adresu, teško
Brzina preko telefona na A1 je oko 110 mbps download, 10-15 upload u proseku sve. 4g sve vreme.Mora da se proveri dostupnost i jačina signala na licu mesta ako nije na mapi. Ako je signal bedan ili ga nema džaba ti je da se prijavljuješ na drugom mestu, neće volšebno da se pojavi.
Daj drugu adresu gde ima 5G da dobijes 5G ruter, NX520 je cat 19 na LTE i izvuce brzine kao telefon.Brzina preko telefona na A1 je oko 110 mbps download, 10-15 upload u proseku sve. 4g sve vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari