Ceo mesec imas neograniceni internet po punoj brzini.Da li neko koristi A1 KućniNet 50/10 Mbps i da li u okviru tog paketa postoji količina brzog interneta u GB ili je ceo mesec internet neograničen po maksimalnoj dostupnoj brzini ?
Ceo mesec imas neograniceni internet po punoj brzini.Da li neko koristi A1 KućniNet 50/10 Mbps i da li u okviru tog paketa postoji količina brzog interneta u GB ili je ceo mesec internet neograničen po maksimalnoj dostupnoj brzini ?
Ja koristim baš taj, ne postoje ograničenja.Da li neko koristi A1 KućniNet 50/10 Mbps i da li u okviru tog paketa postoji količina brzog interneta u GB ili je ceo mesec internet neograničen po maksimalnoj dostupnoj brzini ?
Radi obezbeđivanja optimalnog kvaliteta usluge za sve korisnike, a u cilju sprovođenja redovnih mera za upravljanje saobraćajem, A1 zadržava pravo da korisnicima KućniNet Basic, KućniNet, KućniNet Plus tarifa privremeno ograniči brzinu prenosa podataka na maksimalno 5 Mbps za download. Ograničenje brzine se automatski uklanja po prestanku sprovođenja neophodnih redovnih mera za upravljanjem saobraćajem.
Ta informacija piše i za normalne brojeve i za ultra tarifu, isto piše ako utvrde da se prekomerno koristi korisnički broj mogu da ograniče.uslugu ali niko ne čita.A1 zadržava pravo da ograniči brzinu, a do sada se niko nije žalio na to.
Mislim LoznicuIma li neko broj terenskog agenta za Ložnicu i okolinu? bio bih veoma zahvalan
Samo ti veruj sta kaze AI.OK AI mi je izbacio da je to marketinški trik i da imam 500GB mesečno interneta po punoj brzini za taj paket na 4G mreži (koja je u mom mestu) a da nakon toga pada na 5Mpbs zbog nekog pravila o fer korišćenju koji kao piše sitnim slovima u ugovoru pa reko da proverim ovde
Мешаш фрекфенцијске опсеге (бендове) и агрегацију истих. Оба рутера подржавају све бендове које се користе код нас, разлика је у томе што Xiaomi може да комбинује 3 бенда истовремено док наведени Huawei 2 бенда.Da li je Xiaomi 4G CPE AX3000 bolje resenje od Huawei B535 gde postoji samo B1,B3 i B20?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari