Šta je novo?

[A1] Kucni net

OK AI mi je izbacio da je to marketinški trik i da imam 500GB mesečno interneta po punoj brzini za taj paket na 4G mreži (koja je u mom mestu) a da nakon toga pada na 5Mpbs zbog nekog pravila o fer korišćenju koji kao piše sitnim slovima u ugovoru pa reko da proverim ovde

A1 zadržava pravo da ograniči brzinu, a do sada se niko nije žalio na to.

Radi obezbeđivanja optimalnog kvaliteta usluge za sve korisnike, a u cilju sprovođenja redovnih mera za upravljanje saobraćajem, A1 zadržava pravo da korisnicima KućniNet Basic, KućniNet, KućniNet Plus tarifa privremeno ograniči brzinu prenosa podataka na maksimalno 5 Mbps za download. Ograničenje brzine se automatski uklanja po prestanku sprovođenja neophodnih redovnih mera za upravljanjem saobraćajem.

Meni treba slicno za Nis. Pitao jednog tu i on mi rece 6 meseci gratis posle 1800 za kucni net 4g.

OK AI mi je izbacio da je to marketinški trik i da imam 500GB mesečno interneta po punoj brzini za taj paket na 4G mreži (koja je u mom mestu) a da nakon toga pada na 5Mpbs zbog nekog pravila o fer korišćenju koji kao piše sitnim slovima u ugovoru pa reko da proverim ovde
Samo ti veruj sta kaze AI.

Da li je Xiaomi 4G CPE AX3000 bolje resenje od Huawei B535 gde postoji samo B1,B3 i B20?
Мешаш фрекфенцијске опсеге (бендове) и агрегацију истих. Оба рутера подржавају све бендове које се користе код нас, разлика је у томе што Xiaomi може да комбинује 3 бенда истовремено док наведени Huawei 2 бенда.

Kod mene su samo tri benda.
Jos ako je prijem bolji nego kod zte,ekstra.

Прави разлику на то колико бендова емитује одређена базна станица у односу на то колико бендова рутер може искористи за агрегацију и брзину протока (dl/upl).

Ne mogu da pretražim kako treba, praštajte: Da li neko koristi A1 Kućni net sa EON aplikacijom koja je deo nekog/nečijeg SBB paketa (dakle, ne onaj EON van mreže), i kako šljaka? To bi umnogome odredilo da li da net migriram u A1 ili ne.

Stigao danas Xiaomi cat12 umesto Huawei cat7 od kog sam odustao.
SINR mi je skocio sa 5 na 15,brzina sa 30mb na 60mb.
Da li napraviti novi profil trenutno radi sa profilom vipmobile?

U poslednje vreme, primećujem da dobijam CAPTCHA test kada pretražim nešto preko Google-a.

Ne dogadja se na svaku pretragu, ali se skoro uvek pojavi kada pretražim nešto prvi put od kada otvorim Chrome.

Da li se još nekome ovo dešava?

Prilozi

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    113.2 KB · Pregleda: 10
CA Info:
15MHz(B1)+20MHz(B3)+10MHz(B3)
RSRP:
-75.0dBm
RSSI:
-48.0dBm
RSRQ: