Šta je novo?

[A1] Kucni net

OK AI mi je izbacio da je to marketinški trik i da imam 500GB mesečno interneta po punoj brzini za taj paket na 4G mreži (koja je u mom mestu) a da nakon toga pada na 5Mpbs zbog nekog pravila o fer korišćenju koji kao piše sitnim slovima u ugovoru pa reko da proverim ovde

A1 zadržava pravo da ograniči brzinu, a do sada se niko nije žalio na to.

Radi obezbeđivanja optimalnog kvaliteta usluge za sve korisnike, a u cilju sprovođenja redovnih mera za upravljanje saobraćajem, A1 zadržava pravo da korisnicima KućniNet Basic, KućniNet, KućniNet Plus tarifa privremeno ograniči brzinu prenosa podataka na maksimalno 5 Mbps za download. Ograničenje brzine se automatski uklanja po prestanku sprovođenja neophodnih redovnih mera za upravljanjem saobraćajem.

Meni treba slicno za Nis. Pitao jednog tu i on mi rece 6 meseci gratis posle 1800 za kucni net 4g.

OK AI mi je izbacio da je to marketinški trik i da imam 500GB mesečno interneta po punoj brzini za taj paket na 4G mreži (koja je u mom mestu) a da nakon toga pada na 5Mpbs zbog nekog pravila o fer korišćenju koji kao piše sitnim slovima u ugovoru pa reko da proverim ovde
Samo ti veruj sta kaze AI.

Da li je Xiaomi 4G CPE AX3000 bolje resenje od Huawei B535 gde postoji samo B1,B3 i B20?
Мешаш фрекфенцијске опсеге (бендове) и агрегацију истих. Оба рутера подржавају све бендове које се користе код нас, разлика је у томе што Xiaomi може да комбинује 3 бенда истовремено док наведени Huawei 2 бенда.

Nazad
Vrh Dno