Kako mislis da koristis 5G tamo gde ga nema???🤣
Moze da se koristi A1 KucniNet bilo gde u Srbiji, a od dostunosti signala (4G ili 5G mreza) na odredjenoj oblasti, kao i od opreme koju poseduje korisnik (4G ili 5G ruter) ce zavisiti povezanost sa Internetom - preko 4G ili preko 5G mreze.Da li na kraju može da se koristi 5G paket od 2200 tamo gde je samo 4G signal posto mi preko web podrške kažu da ne može, i koliko sada nude popusta? Potreban mi je internet imam dostupnu optiku ali samo kod Telekoma je dostupna, jedno 4-5 meseci a po komentarima sa druge teme izgleda da neće ustupiti A1 skoro...
Koristio bih 4G , 4G paket je ograničen na 100/10 a mogu preko toga da izvučem na lokacijiKako mislis da koristis 5G tamo gde ga nema???🤣
Tako je.Čovek možda izvlači 100+ Mbps i na 4G, i hoće 5G ruter (koji je 4G+, a možda čak i 4CA) i televiziju. Ništa čudno.
I ovi iz A1 su 4G+.Čovek možda izvlači 100+ Mbps i na 4G, i hoće 5G ruter (koji je 4G+, a možda čak i 4CA) i televiziju. Ništa čudno.
Ali su 2CA, a pretpostaviću da pomenuti 5G ruter NX520 može biti i 4CA.I ovi iz A1 su 4G+.
Jel shvatate da je 5G počeo pre par dana i da će se tek raditi na proširenju mreže.A 5G me izgleda ne pokriva,
Doduse jedino A1 je sa kućnim netom i TV uslugom izasao sa pravom ponudom. Sestra isto ceka da stigne do nje A1 5G da se resi supernove. To je ono sto sam pričao da ce 5G da parira optici. Sa massive mimo kasnije mogu skalirati sektore. Trenutno je A1 5G sam protiv monopola Telekoma. Znao sam da ce u Mobilnoj omogućiti da svi korisnici mogu da pređu u A1 ali nisam očekivao da ce biti jedina alternativa telekomovom monopolu. Tu me je mts iznenadio. Posebno sa SBB.Jel shvatate da je 5G počeo pre par dana i da će se tek raditi na proširenju mreže.
Za godinu dana će oni nas da jure da pređemo na 5G
Ja ne očekujem da će ijedan od operatera da radi na proširenju mreže. To nam je što nam je. A zašto bi i radili? Ogromna ulaganja, a i ovako mogu da nas šišaju isto kao i da ulažuJel shvatate da je 5G počeo pre par dana i da će se tek raditi na proširenju mreže.
Za godinu dana će oni nas da jure da pređemo na 5G
preko A1 agenta paket 50/10 ispadne 1112 din, dok paket 100/10 ispadne 1487 dinroditelji od supruge gase supernovu jer ne zele da placaju 5500din za net + tv, plan im je da uzmu a1 net 50/10 i da im ja dam jedan viska yettel stb.
taj stb im je uredno radio na supernova internetu, da li ce protok koji nudi a1 internet biti dovoljan da pogura tv od yettela?
Sta se nudi?preko A1 agenta paket 50/10 ispadne 1112 din, dok paket 100/10 ispadne 1487 din
Javi i ovde na forumu kada agenti izadji sa ponudom 😊Za 5G pakete još čekam agenta da javi info dal će i za njih krenuti 25%
Da klasičan 4CC setup za A1 koji je bio i pre dodele novih frekvencija. A1 fura samo opušteno 🤣Da li ovo znači da ima 4CA?
Da, B1+2xB3+B20…Da li ovo znači da ima 4CA?
Meni radi na Yunet.Pozdrav.
Pitanje za korisnike mobilnog interneta (4G).
Da li Iris smart apk za TV radi preko A1 kucnog neta, ili isključivo preko mts (kucnog) mobilni internet-a?
Kako je moguće da piše vip Srbija xDDa li ovo znači da ima 4CA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari