Zadovoljan sam, do sada sam koristio supernovu kablovsku (nisam imao drugi izbor) i bili su česti prekidi, nestabilan internet i maksimalna brzina do 70Mbps. Kako sam prešao na A1 brzina se kreće danju oko 100-150Mbps za DL i oko 30-60 za UP. Primetio sam da naveče, posle 21.00 DL padne na 50-ak Mbps, i da npr sad kada je magla ide i oko 30 Mbps. U pitanju je porodična kuća sa 3 Tv i jedno 6-7 telefona/tableta koji se manje više koriste i u svim uslovima nema problema. Tv radi korektno iako su aplikacije "sporije" jedan Tv je Samsung, a drugi Philips, dok preko andorid box-a radi odlično. Planirao sam da uzmem još njihova dva box-a za po 300 rsd mesečno, ali ih trenutno nemaju. Box ima BT daljinski tako da je i to super. Sve u svemu ja sam zadovoljan i ispunjava moje potrebe, za upola manju cenu od supernove.
I da dodam da sam jedno 10-ak dana koristio onu A1 promociju za 5G e-sim da bih proverio brzinu i brzine su sada iste kao na telefonu, sa velikom razlikom da brzine mogu mnogo da variraju u zavisnosti od same pozicije rutera (bukvalno i 10-ak cm pravi veliku razliku).