dalibor997
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.10.2014
- Poena
- 152
Znaci, cak i na starijim modelima radi, a na S24 i dalje ne radi 🤣
Posle neko kaze da idu redom, po godini proizvodnje...
Ako je tvoj S24 uzet preko nekog operatera, a njegov A35 kupljen u slobodnoj prodaji moguce je da on dobije update pre tebe. Kod telefona preko operatera dobijaju azuriranja nesto kasnije od ovih u slobodnoj prodaji.Znaci, cak i na starijim modelima radi, a na S24 i dalje ne radi 🤣
Btw..S24 je izašao u januaru, a A35 u martu 2024.Ako je tvoj S24 uzet preko nekog operatera, a njegov A35 kupljen u slobodnoj prodaji moguce je da on dobije update pre tebe. Kod telefona preko operatera dobijaju azuriranja nesto kasnije od ovih u slobodnoj prodaji.
Ceo clanak i video koji je posebno zanimljiv jer mozete videti uzivo borbu da se sklopi smisleno sklopljena recenica...Dobili smo licencu za 5G mrežu i odmah pokrili nekoliko najvećih gradova, a 2026. pokrićemo sve urbane sredine u zemlji. Pritom, Telekom ima jednu od najmodernijih 5G mreža u celoj Evropi, takozvana “stand alone” mreža, koju skoro nijedan evropski operator nema. Pitanje voditeljke: To nam je vec dostupno ili ce biti? Znaci sada je dostupan 5G, u aprilu zavrsavamo implementaciju 5G SA... koja donosi još brži internet, još manje kašnjenje signala, što će biti posebno bitno za velike kompanije i sisteme, i za uopšte modernizaciju i digitalizaciju srpske privrede i društva u celini
Kakav update stigne? Sigurnosni ili neki poseban?Stigao update, MTS s24fe, prethodno sam instalirao CSC EGY firmware, a sad mi je XSG (UAE). Poslala braća iz Emirata ❤️
Jel si siguran? Ovo ima veze sa samsungovim firmware-om koliko sam razumeo, dok ta opcija azurira konfiguraciju mreze.nije to taj update, ne dolazi kao mesecna sigurnosna zakrpa..... u okvirnu opcije veze pa na jos podesavanja veza ima zadnja opcija ukljucena , automatski azuriraj konfiguraciju sistema....
Da radi, nema razlike, da je samo siguronosni update valjda se CSC nebi menjao?i?
da li ti sad radi 5g na mts?
pre update-a si imao CSC EGY, a nakon update-a se sam prebacio na XSG i sada ti radi 5g?
Samo NSAinace, sta bi na kraju, da li je neko uspeo negde da vidi 5G SA ili samo NSA?
Kada je MTS pustio 5g isti nije radio na Samsung telefonima. Nije radio ni kod mene na S24FE. Ja sam menjao CSC pomoću SAMFW ali nije pomagalo. Tek kad sam skinuo komplet EGY firmware i instalirao ga tad mi je proradio 5g. Juče sam išao na manual update, pronašao da postoji (a nije ga bilo ovih dana), skinuo i instalirao. Nakon toga CSC mi se promenio na XSG, 5g je ostao da radi.izvini, opet ne razumem.
dakle skinuo si CSC EGY firmware i nakon toga ti je proradio 5g, ili ima neke veze 5g sa tim kasnijim azuriranjem?
Lucić kaze od aprila SA na Mts-u.inace, sta bi na kraju, da li je neko uspeo negde da vidi 5G SA ili samo NSA?
Da li je definisao i godinu, ili samo mesec😉Lucić kaze od aprila SA na Mts-u.
Ostavio je covek link sa kompletnom izjavom pa pogledaj sam da li je definisao i godinu ili samo mesec.Da li je definisao i godinu, ili samo mesec😉
Meni radi običnim menjanjem iz SamFW, normalno sve.Kada je MTS pustio 5g isti nije radio na Samsung telefonima. Nije radio ni kod mene na S24FE. Ja sam menjao CSC pomoću SAMFW ali nije pomagalo. Tek kad sam skinuo komplet EGY firmware i instalirao ga tad mi je proradio 5g. Juče sam išao na manual update, pronašao da postoji (a nije ga bilo ovih dana), skinuo i instalirao. Nakon toga CSC mi se promenio na XSG, 5g je ostao da radi.
Neka prvo skinu sve Huawei stanice da ljudi i u tim gradovima mogu imati 5G, pa posle neka uvode SA.Lucić kaze od aprila SA na Mts-u.
ne znam, ovaj moj telefon je felerican. samo mi A1 5g radi. globaltel, yettel i mts mi ne rade na 5g. menjao sam csc iz samFw, flesovao drugi firmware iz odina uz kompletno resetovanje od nule (dakle ne home csc), i nista ne pomaze. neka ga, bar imam snimanje poziva, a 5g cu gledati na sledecem telefonu 🙂Meni radi običnim menjanjem iz SamFW, normalno sve.
Šta će nama sirotinji 5G na Huawei mts-u? Pa to je mreža broj 1, kako to mislite nije?Neka prvo skinu sve Huawei stanice da ljudi i u tim gradovima mogu imati 5G, pa posle neka uvode SA.
A1 Savski trg stajalište tramvaja kod bivše pošteA1 B7 band (Žarkovo-Banovo Brdo)
Pogledajte prilog 519400Pogledajte prilog 519401Pogledajte prilog 519402Pogledajte prilog 519403
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari