Ja sam ga imao mesec dana, bolji je od onih rutera koje daju provajderi, ali sam ga se rešio jer mi je pucala veza na A1 i MTS, a na Yetelu nije. Ali šta vredi kad na Yetelu sam imao male brzine kao i na njihovom ruteru cat4, Xiaomi nema cell lock ni band lock, tako da sam kupio ruter koji to ima i preko scripte sam rešio problem.Treba mi vaše mišljenje.
Da li bi Xiaomi 4G CPE AX3000 Cat12 Wi-Fi 6 rešio moj problem sa ovim skokovima brzina u mreži?
![]()
Pogledajte prilog 498448
Bilo je i nize posto je bila samo B3@20 i B1@15 agregacija.
PS: Restart rutera resio problem. Da li se samo poklopilo tako, ne znam.
Menjanje agregacija nije pomoglo.
PS2: Ali agregaciju ni 2 minuta ne moze da zadrzi.
dns njihov ima neki konflikt izgleda.Probaj da zamenis dnsImam A1 net u firmi i njihov Teltonika ruter 951 Ne mogu da pristupim njihovom portalu...vrti beskonacno i na kraju je poruka "asmp.a1.rs took too long to respond" . Takodje mi ne otvara ni A1 aplikaciju na telefonu.... zakoci na pocetnoj strani. Ono sto je zanimljivo je da nemam nikakvih problema kada kod kuce, gde imam SBB to isto pokusavam. Pristup portalu i aplikaciji na telefon je bez problema.. Sada sam bio i u Hrvatskoj na odmoru, i odande sam bez problema pristupao ... Sta moze da bude problem u podesavanjima rutera? Pitam ovde jer od A1 podrske nema apsolutno nikakve vajde.... To je neverovatno koliko su oni beskorisni....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari