Meni je na netgear isla par puta sesija i preko 24h islo bi i vise da nisam resetovao ruter.Raskinuo sam uo i ugasio pa ne mogu sad da proverim.Napomena:
mts nema net dodatke kao vip A1 kucni net i pored toga brzina nakon brzih 500 GB je 64 kb/s.
Kod vipa A1 ti je brzina 2 Mb/s nakon brzih 400 GB, ali u ovoj soluciji imaš i restart internet konekcije/sesije na svakih 12 sati koji traje po par sekundi.
Nemaju ni za pravne odgovorio sam ti u pm to je 3ca ruter kupljen privatno zbog 800+1800+2100 agregacije da bi imao punu brzinu.Moj rekord sa njim je bio 280/12 na starom xl sto je kao sadasnji xxl.za netgear ne znam, vip A1 takve uređaje ne prodaje za privatna lica.
Uz svaki uređaj koji vip A1 daje, max vreme trajanja jedne sesije je 12 sati za kućni net.
Na svakom njihovom uređaju sam testirao detaljno.
Za voice postpaid i prepaid pakete je max 2 sata ( uključujući i vikend net ).
On hoće da pređe sa manjeg paketa pod UO na veći paket pod UO (da nastavi UO), ali po promo ceni. Da li je to izvodljivo na bilo koji način?može preći na nov paket bez ugovorne obaveze po regularnoj ceni.
ako hoće promo nižu cenu, mora ugovorna obaveza na 2 godine.
Adresu koju im daješ prilikom uzimanja KN paketa je samo iz razloga da bi ti oni ( donekle ) garantovali brzinu - čitaj skroz nebitno.Nisam baš siguran smeju li oni da mi sastave ugovor ako sam im ja rekao da neću tu koristiti, ako smeju, najmanji problem.
Ako raskidaš postojeći ugovor, on će ti biti aktivan do sledećeg preseka/ciklusa.Važi, i sad jedno pitanje, pošto ovaj lik je malo kritičan, neće da mi produži ugovor na ovoj adresi, ispada kao da ga zaje*avam, ali ok. Da li je bolje otići u poslovnicu, ili cimati podršku, gde ću dobiti više pogodnosti? I drugo pitanje, je li bolje raskinuti ovaj ugovor (jer svakako ističe), pa potpisati novi, ili tražiti pogodnosti za ovaj broj? Pritom ako raskinem, pa napravim novi, valjda dobijam još jedan ruter.
Hvala! Planiram da probam njihov kućni net. Ne znam da li postoji neki način da se dobije neki dodatni popust ili promocija neke vrste u odnosu na ponudu sa sajta, pa ako neko zna nešto više o tome, neka javi. Vidim da se pominje 10 meseci za 1 dinar, mada to deluje previše bajkovito...A1/Vip ruteri nisu zaključani, čak i da hoće verovatno ne bi ni mogli.
Jesu li te zvali iz call centra, pa ti nudili ili kako? Pretpostavljam da se to može dobiti samo ako oni tebe zovu pa ti nude tako nešto...bilo je 12m za 1din pre 4-5meseca... Ja buzdovan nisam uzeo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari