jason13
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.03.2017
- Poena
- 235
odično, koji si KN paket ?Imali su samo ZTE MF293N tako da sam njega uzeo. Evo sesija traje skoro 25h bez prekida.
odično, koji si KN paket ?Imali su samo ZTE MF293N tako da sam njega uzeo. Evo sesija traje skoro 25h bez prekida.
bitno je da su ukinuli taj glupi bespotrebni restart sesije.Kucni net L - 150GB. Da sam znao da sam mog'o i da se cenkam al nisamUzeh ga po regularnoj ceni od 1.250 din na dve god. Nema veze, za sada sam zadovoljan.
kad se ulogujes u podesavanja preko IP adrese, koliko ti je sad session time ?Ne mogu da potvrdim, ali nisam primetio u poslednje vreme, obično bi me za vreme posla bar jedna kratka pauza uhvatila. Naravno, moguće da propustima, a da ima
Da,da vidim…pa dobro mozda nekome znaci, ja koji igram kanter i listam insta, i pre mi prekid od 30s nista nije pravio problem…to ti je to 150-200h je vreme trajanja sesije. Obelezio sam na mom screenshotu u prilogu.Isto B525.
Tacno tako.Inace ono sto sam ja osencio na huawei jeste vreme koliko traje konekcija jer cim uradim rekonekciju i ponovnu konekciju na ruteru ka mrezi tu bude 00:00:00Zar nije WLAN time vreme provedeno u online režimu u lokalnoj mreži?
Veza između bazne stanice i samog rutera može se prekinuti, ali će ruter održati online status sa svojim lokalnim klijentima.
Ako grešim, ispravite me, mislim da WLAN time ne govori ništa o resetovanju sesije.
vikend net imas flat za oko 3500 u a1 samo moras da privatno uzmes ruter jer uz paket ide mifi. I aktiviras po potrebi imas da biras od 1 do 30 dana pogledaj na a1 sajtu detaljnije.Ima li trenutno od ovog (A1) nesta povoljnije za kucni net koji nije vezan sa fixnim telefonom?
Ovo mi izgleda kao primamljiva ponuda, samo ko zna dal ce mi biti dovoljna kolicina jer TV svakodnevno gledam preko IPTV liste sa android boxa.![]()
Sad ne znam da li ti nešto znači (koji iptv) koristiš. Ali Yettel ima Android smart TV. Koji izgleda da rade bez trošenja saobraćaja za strimovanje TV. Ako nešto znači. Daleko je od rešenja. Ali zadovoljavajuće radi za sada preko Yettel 4G kućnog interneta.Zvao sam orion, ali nema optiku u Pirotu
Nudi mi wifi net, kao i beotelnet. Medjutim cene su im astronomske naspram wifi beotelneta.
Pitaj supernovu za Super ExeNet pakete - samo internet preko optike. Imaju 100/40Mbps.Zvao sam orion, ali nema optiku u Pirotu
Nudi mi wifi net, kao i beotelnet. Medjutim cene su im astronomske naspram wifi beotelneta.
mozes normalno hotspotovati kucni net i sa 4G telefonaima li svrhe kupovati mifi ruter za kucni net ili i 4g telefon sa hotspotom moze da radi isti posao bez problema?
bolje uzmi netgear ac810s za 80e i resen problem 3ca ruter ako imas struju samo ga bocnes na 220v sa 20w adapterom i skinutom baterijom.Kad nemas radis na bateriju koja drzi od 10-12hima li svrhe kupovati mifi ruter za kucni net ili i 4g telefon sa hotspotom moze da radi isti posao bez problema?
bez baterije stavis ga na 20w adapter i tako bateriju cuvas od degradacije kako bi ti duze trajala ja posto imam 2 baterije imam 24h rada na bateriju samo a kad sam gde ima 220v na struji je ili na powerbank kacio sam ga i tako sa kablom direktno posto imam 2 kabla jer crkao drugaru koji je imao takodje ac810s sim slot pa sam dobio bateriju i usb kabl od njega pa imam 2 baterije i 2 kabla pa jedan drzim na fiksnoj lokaciji kabl a drugi nosim sa sobom.ja sam dao 50 evra za njega i radi na 5w napajanje
a sto da mu skinem bateriju?
Fali im jedna bandera do mene, ne mogu da sprovode kabal duzi od 40m, itd itd..Pitaj supernovu za Super ExeNet pakete - samo internet preko optike. Imaju 100/40Mbps.
KP oglasi -> "bandera" Po sistemu - Uradi SamFali im jedna bandera do mene, ne mogu da sprovode kabal duzi od 40m, itd itd..
Njihovi monteri su neradnici teski, ostatak ekipe im je ok
Agenti jure sto vise korisnika, i kazu da ih monteri koce u tome
Kontam da agenti jure jer rade na procenat, a monteri koce jer im je fixna plata, pa ih zabole da se trude ako ima visak posla (sve sto je preko 30min)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari