Zdravo, je li neko mozda imao problem da modem ZTE MF283 jednostavno izgubi konekciju, ne uspeva se konektovati na mrezu kada kliknes regularnim putem na dugme, reset uredjaja takodje ne pomoze vec samo potpuno iskljucenje/ukljucenje dovodi do ponovnog uspostavljanja konekcije?
Ja u poslednje vreme sve češće imam problem s tim.... primetim jer mi zakuca net na teledonu na par minuta al ajde to nego i ostanem bez slike na tv-u jer gledam preko "onog" i onda kad se to desi moram da restartujem risiver ili podešavanja servera.... baš postaje iritantno. Kod mene npr 10-tak puta dnevno možda i više toliko primetim ja i ukućani dok se gleda tv.....jel ima neko mozda problema sa ruterom. tipa da se prekida veza,to jest,u windowsu je kao aktivna,ali nema protoka. na svakih nekih sat vremena mozda i vise.
Ja vec mesec dana strpljivo cekam dok tehnicka sluzba Vip radi proveru zašto mi je protok 2mbps xD. Dobio sam odgovor da je signal dobar, nisam se ni zalio sa signal. Za to im je trebalo mesec dana da zakljuce, sjajno![]()
Sent from my Mi Max using Tapatalk
2 up/2 down je nakon isteka 100 GB. Barem je kod mene tako.Da li je neko merio brzinu protoka nakon isteka 100 GB? Meni konstantno je na 7-8 mbps... Inače imam kućni net 3...
Po grupama otkljucavaju slavine, jer KN2/3 nemaju bas smisla vise pored Miks XL-a i TH.Nego ljudi šta se dešava ovo sa brzinama?
Ja merim već 10ak dana na raznoraznim serverima, evo sad je 30/25..
KN2
Po grupama otkljucavaju slavine, jer KN2/3 nemaju bas smisla vise pored Miks XL-a i TH.
Pogledaj cene VIP Kucni Net paketa, pa uporedi sa MTX Miks XL (1200 bez telefona, +600minute) i Telenor Home (1250). A i MTS i Telenor ne ogranicavaju brzine, dok VIP oranicava.Hajde obrazloži ovo malo jasnije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari