- Učlanjen(a)
- 08.03.2015
- Poena
- 30
Odneo sam ruter na servis, dobio zamenski. Ista situacija i sa njim, ne vise od 2.5 mbps. Stavio sam na 3g only, radi na oko 8 mbps. Ako ne poprave uskoro, raskidam ugovor.
Sent from my Mi Max using Tapatalk
Signal je dobar, protok je strasno opaoKako bese, dobar signal, nije 4g+?
Evo ga sad KN1, ranije koliko se secam bilo je efektivno 12/8, stvarno povecavaju
![]()
Izaberi strani server pa testiraj KN1
ne mogu otvoriti sms poruke...samo ovako stoji...neverovatno da problemi iskacu kao pecurke. brate...
Pogledajte prilog 244802
Budi srećan što su omogućili da se uz doplatu od 600 rsd može dodati 100 GB po punoj brzini do kraja meseca bez ograničenja u broju takvih doplata, doduše i to je nezvanično omogućeno mada provereno može i neki su ovde na forumu to koristili, a toga recimo nema u ugovoru, a na sajtu toga nema... Znam da je i to bilo upitno dali će da omoguće (na početku nije bilo moguće dokupiti protok po punoj brzini), pa su zbog želje korisnika na kraju to ipak omogućili... Recimo Telenor Home kućni internet toga nema bar za sada (ispravite me ako grešim), sve i da hoćeš nemaš mogućnost da dokupiš dodatni protok po punoj brzini do isteka meseca (sem naravno da potpišeš novi ugovor i uzmeš novi LTE modem, al to je nešto drugo)... Iskreno i ja bih voleo da nam povećaju limit (za iste pare iz ugovora), ali to je zada samo pusta želja...Ima li neke najave da će se povećavati limit na potrošnju podataka sa 100 GB na recimo 200 GB ili više kao što je u Hrvatskoj u TELE 2 Mreži?!!.
https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/internet/mobilni-internet-uz-pretplatu/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari