Ljudi mucim se vec dve godine da sebi nekako nabavim internet za gaming streamovanje. To mi je hobi vec vise godina al zivim u mestu gde nemamo kablovski internet i strasno me iritira to sto moram bukvalno probiravati kroz igre da bi ista mogao strimovati. Pokusao sam da prelistam Thread al nikako ne mogu da nadjem par informacija pa samo ako neko moze da mi potvrdi.
Koja je brzina upload-a nakon potrosenih 100GB?
Dal ste ikad upalili stream i kako vam se ponasa ping u igrama?
Jos nesto,otisao sam do jednog vip prodajnog mesta al mi nisu mogli dati nikakve informacije jel nisu imali kucni internet. Negde sam procitao da valjda moze da se uzme test kartica,pa ako je to istina zanima me dal iko zna dal je i tu ograniceno sa odredjenim GB? Jer ako jeste onda bi mi to bilo idealno da testiram ponasanje stream-a nakon potrosenih podataka. Takodje mi je ova na tom prodajnom mestu rekla da za 60/6 (ako sam potrefio brzinu sve u svemu ona najjaca.) je potrebno da se da oko 18.000din u napred. Jel znate ista o ovome?
Hvala u napred!![]()
Nitro vise prijavio problema nego uspesnih aktivacija
Koji link, ExeNet?
Već danima mi je upload na Kućni Net 3 oko 30-40 Mbit/s (speedtest, A1 ili EXENet server). Ne znam da li nešto trokira u VIP-u ili su ukinuli limit na up.
testiraj ovde: https://www.nettest.ratel.rs/en/index
Već danima mi je upload na Kućni Net 3 oko 30-40 Mbit/s (speedtest, A1 ili EXENet server). Ne znam da li nešto trokira u VIP-u ili su ukinuli limit na up.
Hvala ti, sto delis svoje iskustvo. Vec duze vreme planiram da ti se zahvalim, pa evo, tek sad stigoh. Ovakve informacije su vazne, kako bi korisnici Kucnog Neta znali, u koje sve svrhe mogu da koriste svoju uslugu.Meni EON radi super i na 2 Mb/s, jer on automatski prebaci mode na SD 480p.
Da bi pristupio EON-u ukucas mail i pass sa portala MojSBB koji inace pravis pomocu broja ugovora i ID korisnika.
Hvala ti, sto delis svoje iskustvo. Vec duze vreme planiram da ti se zahvalim, pa evo, tek sad stigoh. Ovakve informacije su vazne, kako bi korisnici Kucnog Neta znali, u koje sve svrhe mogu da koriste svoju uslugu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari