Ja ne mogu da saljem sms
Sent from my Mi Max using Tapatalk
Odneo sam ruter na servis, dobio zamenski. Ista situacija i sa njim, ne vise od 2.5 mbps. Stavio sam na 3g only, radi na oko 8 mbps. Ako ne poprave uskoro, raskidam ugovor.
Možeš i preko wifi ali moraš prvo da prekineš vezu, kada ruter nema izlaz na net otvaraju se ostale opcije.
Prethodno na prvoj strani ides na diskonektujkako se bese to radi? Mislim da promenim rucno mrezu, tj. da prebacim na 3G? Nije mi uputstvo pri ruci. Radio sam to, ali sam zaboravio. Valjda ovako: Podesavanja>Podesavanja mreze> Izbor mreze. Zatim, obelezim polje "Rucno" i sa automatskog mogu da promenim na 4G, 3G ili 2G. Kada hocu da promenim ove postavke, kurzor se pretvori u u onaj simbol za zabranu (precrtani krug). Mozda mora da bude povezan LAN-om, jer sam probao sa wifi, pa nece?
Inace, to bih probao da uradim, jer mi bas dosta opada brzina: ne moze da izvuce ni 1/1! Tako radi od pre tri dana, a ne mogu da im se zalim, jer mesec dana unazad koristim internet na lokaciji, za koju nije potpisan ugovor. Cak sam u drugom gradu. I na ovoj lokaciji postoji 4G pokrivenost (provereno), ali nesto se desava. Nikada do sada nisam imao ovakav problem, ni na jednoj lokaciji. Zato bih probao na 3G podesavanju. Hvala.
Nego, ona 2 antenska koektora za antene pozadi, jesu li namenjeni za kucni wifi, ili mozda LTE boost?
Ukoliko su za LTE, da li bih dobio ista ako bih u jednu od njih navrnuo jednu antenicu sa nekog TPLINK wifi rutera? :trust:
Hvala,
iscackao sam u medjuvremenu i outdoor LTE antenu 35dbi, videcu da je porucim ovih dana.
Nadam se da ce da sljaka kako treba..
Nego, ona 2 antenska koektora za antene pozadi, jesu li namenjeni za kucni wifi, ili mozda LTE boost?
Ukoliko su za LTE, da li bih dobio ista ako bih u jednu od njih navrnuo jednu antenicu sa nekog TPLINK wifi rutera? :trust:
Hvala,
iscackao sam u medjuvremenu i outdoor LTE antenu 35dbi, videcu da je porucim ovih dana.
Nadam se da ce da sljaka kako treba..
Tacno, ja sam pomerio ruter na drugi prozor. Razlika možda 2 m u odnosu na prethodnu poziciju. Brzina sa 3mpbs skocila na 25 mbps
Meni desetak puta dnevno se diskonektuje, zaista počinje da mi smeta.... kako je kod vas ostalih?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari