Jel probao neko da telefonira ili primi poziv preko rutera, kada priključi fixni na njega? Kod mene ne uspeva ni jedno od ta dva. Čuje se neprekidan zvuk u slušalici, ali nema telefoniranja. Možda Vip nije omogućio tu opciju sa ovim karticama.
Mozda ti seeds nemaju bas velik UL?Evo još testova koje sam uradio pre neki dan dok je ZTE bio kod mene, test na PC i telefonu. Torrent je to ta brzina konstantna, više od toga nema šanse:
To si se odlucio da ne uzimas, ili si uzeo od nekoga za probu, pa nije vise kod tebe?
Mozda ti seeds nemaju bas velik UL?
Uvek je tesko torrent testirati, najbolje bi bilo ako ima gomilu seeds, da je dosta njih online, i da je jako malo peers![]()
"A gde je pecat!?" Hahaha https://www.youtube.com/watch?v=WMQLZkXe21I
Koliko znam, ti vauceri vise ne vaze, jer je VIP vec smanjio cene. Nisam racunao, ali mislim upravo za tih 40%. Kontaktirao sam jednog od forumasa zaposlenog u VIP-u i to mi je odgovorio.
Ne moraju sa novim cenama da se kombinuju, fora je da su stare cene sa 40% popusta nize od ovih - Kucni Net 3 ispada oko 1000 sa vaucerom.
Vaze ti vauceri do kraja godine, samo ih treba naci.
Da, tako sam i racunao. Jedino sto neko rece da i onih 15% (VIP SIM) ne ide ako se koristi vaucer, ali to bi bilo prvi put da VIP SIM ne ide sa necim, a da nije explicitno naglaseno.Meni rekoše da tih 40% ide na onu staru cenu,ne na ovu novu što važi do kraja marta,ili koliko već.
tih 100 gb se moze potrositi tom brzinom za manje od 100 minuta
kad skidas 2 mb u sek za minut ode 120 mbKako dođe do ove računice care
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Potrošnja od 01.02 - 13.02
Četiri kompa, telefone ne računam, "uz bahato drpanje neta" bez većeg downloada ili torentisanja. 100Gb će da istekne samo tako. Bilo bi lepo videti povećani limit 100+ ili štrojenje brzine 5/5. Puste želje, pusti snovi...![]()
Te priče šta je nekad bilo su beskorisne, sad postoji Youtube klipovi u 8k i to je činjenica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari