Jel probao neko da telefonira ili primi poziv preko rutera, kada priključi fixni na njega? Kod mene ne uspeva ni jedno od ta dva. Čuje se neprekidan zvuk u slušalici, ali nema telefoniranja. Možda Vip nije omogućio tu opciju sa ovim karticama.
Mozda ti seeds nemaju bas velik UL? 🙂Evo još testova koje sam uradio pre neki dan dok je ZTE bio kod mene, test na PC i telefonu. Torrent je to ta brzina konstantna, više od toga nema šanse:
To si se odlucio da ne uzimas, ili si uzeo od nekoga za probu, pa nije vise kod tebe?
Mozda ti seeds nemaju bas velik UL? 🙂
Uvek je tesko torrent testirati, najbolje bi bilo ako ima gomilu seeds, da je dosta njih online, i da je jako malo peers 🙂
"A gde je pecat!?" Hahaha https://www.youtube.com/watch?v=WMQLZkXe21I
Koliko znam, ti vauceri vise ne vaze, jer je VIP vec smanjio cene. Nisam racunao, ali mislim upravo za tih 40%. Kontaktirao sam jednog od forumasa zaposlenog u VIP-u i to mi je odgovorio.
Ne moraju sa novim cenama da se kombinuju, fora je da su stare cene sa 40% popusta nize od ovih - Kucni Net 3 ispada oko 1000 sa vaucerom.
Vaze ti vauceri do kraja godine, samo ih treba naci.
Da, tako sam i racunao. Jedino sto neko rece da i onih 15% (VIP SIM) ne ide ako se koristi vaucer, ali to bi bilo prvi put da VIP SIM ne ide sa necim, a da nije explicitno naglaseno.Meni rekoše da tih 40% ide na onu staru cenu,ne na ovu novu što važi do kraja marta,ili koliko već.
tih 100 gb se moze potrositi tom brzinom za manje od 100 minuta
kad skidas 2 mb u sek za minut ode 120 mbKako dođe do ove računice care 🙂
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Potrošnja od 01.02 - 13.02
Četiri kompa, telefone ne računam, "uz bahato drpanje neta" bez većeg downloada ili torentisanja. 100Gb će da istekne samo tako. Bilo bi lepo videti povećani limit 100+ ili štrojenje brzine 5/5. Puste želje, pusti snovi... 😀
Te priče šta je nekad bilo su beskorisne, sad postoji Youtube klipovi u 8k i to je činjenica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari