Jel se desava jos nekom da net nestane na 30sekundi, minut, dva...kako kad i posle opet dodje?
Jel se desava jos nekom da net nestane na 30sekundi, minut, dva...kako kad i posle opet dodje?
Pogledajte prilog 222157
5 minuta malopre stoji ovako
Ja nikad ruter nisam morao da gasim/palim iz struje
Takodje nikad nisi nista lose rekao o ovom kucnom 4G internetu. Kakvim te sendvicima hrane.
I meni su prodavali tu pricu, prvo su rekli da ce biti rutera ovog utorka, medjutim dodjem danas i oni mi kazu da ce biti tek 10. marta, kao prevelika potraznja.E svaka im čast. Meni u poslovnici u Sd-u rekoše da stižu ove nedelje, videćemo hoće li biti nešto od toga.
Pa ne verujem baš, onaj ko ne zna takve stvari, ko ne ispita pre nego što uzme i ne informiše se, obično nije neko ko je tehnički potkovan, niti ga zanimaju te stvari.Svi padaju na NEOGRANICEN NET, a posle se zale da je ogranicen kad ne mogu da gledaju tv,igraju igrice,prekida se svako cas ....reklama je cudo. Sem ljudi koji polemisu ovde ostatak pojma nema sta zele,uzimaju,koje su zackoljice itd![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari