Šta je novo?

[A1] Kucni net

Jel se desava jos nekom da net nestane na 30sekundi, minut, dva...kako kad i posle opet dodje?

Da li kada se dese nemili prekidi veze i rekomektovanje rutera da li se mobilni telefoni koji su bili nakaceni u tom trenutku moraju iskljucivati wifi na sebi pa ponovo ukljucivati da bi veza bila nastavljena.Hvala unapred.

Ne mora da se iskljucuje wifi na mobilnom da bi se nastavila veza.
Nije mi bas pun siglal 4g, jedna crta manje.

Hvala Vipu na ovome, internet je savrsen, prevazisao je moja ocekivanja. Brzina je veca nego sto treba da bude, uglavnom 2x veca, ali se desava u zavisnosti od toga gde stavim ruter da bude i do 4x vise.( umesto 10mb/s bude mi 40mb/s). Savrseno radi, brz je, bez gubitka konekcije. Za 999din i vise nego odlicno. Mozete ga poneti na drugu lokaciju, uslovi su samo da na tom drugom mestu ima struje i da je pokriveno 4G signalom. Za 5 dana sam potrosila 14GB, bez stednje, koristili smo net nas troje koliko nam je potrebno, bez stednje. Videcu kakva ce brzina biti nakon 100Gb, jer iskreno mislim da nece biti bas 2mb/s nego vise, jer i sada mi je ogranicenje na 10mb, a bude 40mb. Uzela sam kucni net 1. Ne moram sa imam kablovsku i da bacam pare na nesto sto mi ne treba, jer sbb ne daje internet bez kablovske, a mts ne daje net bez fiksnog telefona, koji mi ne treba, imam mobilni za sve sto mi treba, tako da je ova vipova ponuda dobra. Mislim da ce mi i ovih 100gb biti dosta jer imam zivot i van interneta,a i ako predjem nece biti strasno, opet cu imati internet. na zte ruteru postoji mogucnost da se ubace dve antene za bolji signal. Po mom misljenju je sbb najgori i najskuplji. Ukoliko cas nesto zanima slobodno pitajte.

VIP 4G Kucni net paketi

Sve već znamo, lepo si ga nahvalila. Jedna ispravka, na kućnu net 1 brzina je oko 12 Mbit, ne računajući Vip server :D

ac4305cd3e092b67a4a2f4184e240500.jpg

Mojoj devojci taman za mesec dana, društvene mreže, filmovi i youtube, ja ne bih izdržao, nekih 400 GB mesečno mi ode samo na torente. :)

22fc149ed37d567e579c96d47a101337.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Samo mi nije jasno, da li je u pitanju neka greska jer dobijam par puta vecu brzinu od one koju placam ili? :)
Prvi put koristim njihove usluge, a nahvalila sam ga jer je ovo za moje potrebe super.

Prošlog meseca izgurao 60gb nisam uspeo sve da potrošim... 3 telefona.... 1 komp i po 2-3 sata dnevno crtani preko yt na 480 ili nekad i na većoj rezoluciji.... ne treba mi više jer imam 17" kockasti monitor.... na tel gledam klipove ne štedim skinem svaki dan šta god mi treba nemam ni torent nit gledam iptv u nekim besnim rezolucijama.
Moglo je da bude i bolje ponuda ali posle raznih nazovi operatera do sad imam najbolji net, tj najviše mi odgovara jer mi je upload mnogo brži i od kopernikus kabla i od telekom adsla.... kad šaljem slike po 10 odjednom skoro trenutno odu....
itd.... ne razvlačim kablove da umuvam opet sve posebno kroz zid, prozor iza ormana itd.... samo uštekaš u struju ostalo sve bežično. Smatram sebe prosečnim korisnikom i mislim da je ovo ok ponuda.
Ostali koji dobijaju hemoroide od sedenja pored kompa neka uzmu sebi neke profi brzine da ne kukaju kako im je ovo malo.

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Nije greška nego speedtest uglavnom odabere vipov server kad testira, izvlačio sam ja i 70 Mbit/s. Pusti neki torent p ćeš videti pravu brzinu. Nego jel uspeo neko da otvori port na ovom čudu ili nema vajde zbog CG NATa?

Nema vajde, iza NAT-a je..
Šteta, i meni bi koristilo da može, ali takva je tehnologija.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja nikad ruter nisam morao da gasim/palim iz struje :D

Kvalitetnim, ne prodajem se ja za salamu :)

Lepo napisah, ne znam da l' sam jednom restartovao ruter od kad sam uzeo ovaj net, radi non stop.

Pazi, ja sam ceo život na ADSL-u kod kuće(i dalje sam), na paketu 10/1( a u stvari 8/0.6), koji puca i baguje večito, tako da mi je VIP legao kao budali šamar, velika razlika.

Jedino što bi meni možda nedostajalo je eventualno da mogu da otvorim portove, ali to je do same tehnologije, i neće da može nikad. A i nije mi neki deal breaker, čisto da se igram sa kompom i spolja..

Nema šta u suštini da im se zameri, ako se uklapa čovek u 100GB, a ja se uklapam bez ikakvih problema.
Kome treba više - ima kabl opcije na sve strane..

Bogom dano za one koji nemaju šanse za kablovsku ili čak ADSL kao kod mene na Avali. Jedine opcije su užasan kabl koji čak nisu hteli ni da mi priključe, bedna telefonska centrala (16 godina stara u kontejneru) sa ograničenim brojem modula za internet i samo dva provajdera sa WiFi i oba su skuplji.
Stabilni telefon sam isključio pre 10 godina tako da su mi ostali sam CdfNet i KBC WiFi i ni jedan nema preko 10/2.
Sramota jedna, 15KM od Slavije a internet mogućnosti skoro nikakve.

@nightshadow naravno shala mala. Odlicno si srocio utiske e to se trazi. Pozdrav.

Ima li ko da je narucivao paket preko interneta (Handy ili vip-ov sajt), jer mi rekose danas u poslovnici da ruter mogu da mi daju tek 10. marta :wall:

E svaka im čast. Meni u poslovnici u Sd-u rekoše da stižu ove nedelje, videćemo hoće li biti nešto od toga.

Da, rekli su da nema rutera do tad, inace poslovnica u Cacku je u pitanju.
E svaka im čast. Meni u poslovnici u Sd-u rekoše da stižu ove nedelje, videćemo hoće li biti nešto od toga.
I meni su prodavali tu pricu, prvo su rekli da ce biti rutera ovog utorka, medjutim dodjem danas i oni mi kazu da ce biti tek 10. marta, kao prevelika potraznja.

Poslednja izmena:
Mislim da niko nije očekivao ovoliku pomamu za kućnim internetom, pa ni ljudi iz Vip-a

Ako nisu očekivali možda bi trebalo malo da batale reklame, a ne da se vrte po ceo dan na tvu a ne mogu ljude da priključe do ko zna kad

Svi padaju na NEOGRANICEN NET, a posle se zale da je ogranicen kad ne mogu da gledaju tv,igraju igrice,prekida se svako cas ....reklama je cudo. Sem ljudi koji polemisu ovde ostatak pojma nema sta zele,uzimaju,koje su zackoljice itd:)

Pa da, u reklami i da piše negde sitno da je prvih 100 GB po punoj brzini to se retko kada i vidi, jer to traje 3 sekunde napisano mikro slovima. Jeftinije jeste od bilo kod adsl-a sa tom brzinom itd. Ali ko je pokriven vip 4G signalom, sigurno ima i neku flat alternativu. Ja takođe nisam znao da je limit konekcije 5 sati, zatim se ruter stvarno nekada zaglupi, neće sam da se rekonektuje itd. Testirao sam i telenor i mts karticu, sesije su trajale i po 80 sati. Ali ja sam ovo uzeo kao backup net za vdsl, za vikendicu i kada mi zatreba mobilni net sa malo više GB.

Da da i na rec KUCNI net hehe al realno meni je pozitiva sto postoji ovako nesto .

Svi padaju na NEOGRANICEN NET, a posle se zale da je ogranicen kad ne mogu da gledaju tv,igraju igrice,prekida se svako cas ....reklama je cudo. Sem ljudi koji polemisu ovde ostatak pojma nema sta zele,uzimaju,koje su zackoljice itd:)
Pa ne verujem baš, onaj ko ne zna takve stvari, ko ne ispita pre nego što uzme i ne informiše se, obično nije neko ko je tehnički potkovan, niti ga zanimaju te stvari.
Stoga, on verovatno nikada neće doći ni blizu 100gb limita.

Znam po drugarima npr, 100x znaju da zovu da pitaju kako da skinu film, ili tako neko pitanje.
Znaš kad će oni doći do 100gb za mesec dana? Nikad.

S druge strane, neko ko zna šta želi, šta mu treba i koliko troši, je verovatno tehnički pismen, pa će i da razmotri dobro sve opcije za net, i sigurno da će biti svestan da postoji 100gb limit za full brzinu.

Bar ja kontam tako.

Nazad
Vrh Dno