Znaci u telefonu kartica sljaka bez limita? Ako je tako onda je to stvarno extra ponuda.
Nije isto kućni net (karticu ne možeš da izvučeš iz ove kocke, kao ni iz ZTE, ne možeš doći do nje) i mobilna kartica, nije moguće da bude isto limitiranje. Prioritet je sigurno mobilna mreža. I ko zna koliko bi koštalo u kućnoj varijanti da puste 100Mbps protok. Oni reklamiraju najviše 40/6, to isporučuju + i više u kućnoj varijanti.
Jeste model MF283+ koji nije više kod mene.
Šta da proverim u svojim navodima?
Nemojte meriti ka VIP serverima!
Izgleda da su ograničili brzine na te test verzije, kao na kućni net 2(20/8)![]()
I kako misliš ne možeš da izvadiš karticu, kartica je u ruteru i možeš najnormalnije da je izvadiš..?
Pročitao sam, molim te objasni šta sam pogrešno napisao? Ili ti tvrdiš da se iste brzine mogu ostvariti sa mobilne kartice i kartice za kućni net?
Što se tiče sim kartice u ZTE, to me nije zanimalo i nisam probao da li se može vaditi ili ne. Iz one kocke koju daju na test ne možeš izvaditi.
Bonsekom se otvara uređaj. OK.
Realnu brzinu jesam i uradio tako što je telefon povezan na ZTE, ne moram vaditi karticu iz ZTE i ubacivati u telefon. Postavio sam već slike telefona i monitora jedan do drugog. Objasnio sam zašto tu brzinu nisam i dobijao preko PC, jer USB WiFi adapter ima limit. Sa boljim bih izvukao isto kao i na telefonu.
Što se tiče data kartice za kućni net i mobilne kartice, one neće raditi isto. Nije isto limitirano na baznoj stanici. Mobilna kartica mora imati prioritet. Što vidiš i kada pokreneš torrent da skida brzinom koju si izabrao/potpisao.
Modem se dobija u svakoj varijanti.
Cao svima opet
Imam jedan predlog za sve vas ovde, ko hoce naravno. Znate da radim u Vipu, nemam vise one popuste iz decembra vec mogu da sredim iste uslove kao u Vip centru. Obzirom da mi treba target od 3 komada u februaru, nudim 1000din svakom ko hoce da uzme Kucni net po bilo kojoj tarifi. Obaveza je na dve godine takodje, nasli biste se sa mnom bilo gde u Beogradu, donosim ruter i ugovore na licu mesta.
10/2 - 999din
20/4 - 1399din
40/6 - 1699din
Eto, mali podstrek, makar prva pretplata da vam bude free ili skoro freeKo hoce, ima moj mail, ali evo opet: [email protected]
:smoke:
@DeanWinchester
Molim te, ponovi sada jasno i glasno svima, koji su bili o nedoumici, da uz ove tvoje navedene cene i uz sva tri paketa, korisnik dobija Zte ruter za 1dinar. To što u ponudi na sajtu piše "bez uređaja", ne znači bez rutera, već bez lap topa/ tableta.
A gde su oni vauceri za 40% popusta?![]()
Prakticno mislim da je neko vec rekao da se dva razlicita popusta ne sabiraju, znam bilo bi lepo!
Ne moraju sa novim cenama da se kombinuju, fora je da su stare cene sa 40% popusta nize od ovih - Kucni Net 3 ispada oko 1000 sa vaucerom.
Vaze ti vauceri do kraja godine, samo ih treba naci.
Pa imao sam ih nekoliko... pise vaze do 31.12.2017.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari