Pa ili da nađeš tu baznu stanicu u ratelovoj bazi, ili da vidiš na telefonu, na nekim telefonima treba i root za to.
@milanpavke, aj proveri ti lokaciju, ti to pratiš
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Koliko bese moze jedna bazna stanica da opsluzi bandwidth-a u isto vreme? Ne mogu da izgooglam gde sam ranije nasao koliko po MHz moze![]()
Znaci li to da ce nekom kad dodje da uzme kucni net da kazu da ne moze jer je popunjen broj korisnika?Meni su u Vip-u rekli : " Maks. 10 korisnika istovremeno." Ne znam na sta se to odnosi, b.stanica ili sektor, niti se razumem, ali ljudi koji se razumeju i prate, a vidim da ih ima na forumu, dace svoje misljenje o tome. I naravno, hvala im na tome, sto pokusavaju da nam priblize i objasne kako ova tehnologija funkcionise!
Ajde jos malo kakve su performanse u online gejmingu sa Vipom nesto kao Dota ,WoT itd sta god !? Ima li laga cak iako je dobar ping ? Neko rece da ima laga dok je pikao Agario il kako vec !
Mogu da zamislim kvalitet tog videa [emoji23][emoji23][emoji23]
Jesam davno probao i neka hvala. Upoznat sam veoma dobro kako funkcionise kompresija i koliko snimak moze biti kvalitetan pri odredjenoj kombinaciji bitrate, rezolucije i fps. Ne svidjaju mi se ti snimci gde cim se nesto na sceni pomeri sve se pixelizuje... [emoji23]
Pa nema to veze sa temom svi znamo da 100gb nije dovoljno da se svaki dan gledaju serije i filmovi u 8K,16K ili 24K rezoluciji. Ali nekima je ok i 720p.
Pa nema to veze sa temom svi znamo da 100gb nije dovoljno da se svaki dan gledaju serije i filmovi u 8K,16K ili 24K rezoluciji. Ali nekima je ok i 720p.
Pokazao sam ti primerom da nije dovoljno ni za jednu osobu koja cesto konzumira FHD sadrzaj prosecnog bitrate...
Koristio sam kucni net i znam koliko sta trosi, a i bez kucnog neta sam znao jer:Šta si ti to pokazao leba ti, ko koristi "kućni" net - zna, ko ne koristi i ne zna, može samo da zamišlja... A da, zaboravih - don't feed the trolls
O&O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari