Stefan1995
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 445
Adobe, vlc i hp program neki. Svi su sa oficijalnog sajta. Speed test pokazuje 4-4.5 / 3-3.5
svako ce ti reci drugacije jer zavisi sta imaju raspolozivo na njihovim lokacijama.moze neko ko ima najjaci paket kucnog neta sa neogranicenom brzinom da napise koje realne brzine ima prema a1 i drugim serverima?
Ok hvala videcemo kad bude presekNe naplacuje ti se nista. Cena kucnog neta je fiksna, sto znaci da kad potrosis svoje brze gigabajte, imas besplatan neogranicen pristup po brzini do 2 Mb/s sve do sledeceg preseka kada opet dobijas svojih 200 GB po max brzini za download.
1 ti je presek onda cim ti tad proradi puna brzina.Da li neko zna kog datuma je presek. Imam najslabiji paket 100 giga kupljen u martu ove godine. Trenutno sam u mestu Glogovac kod Bele Palanke blizu autoputa tj koridora. S obzirom da nema mnogo korisnika net radi odlicno brzo i stabilno. Imam instalirane aplikacije eon orion kodi youtube rts planeta hrti na android tv boxu. Sve radi odlicno. Oko 25. u mesecu malo mi uspori net jer potrosim gigabajte ali i dalje sve gura aplikacije uz mala kocenjai za dan dva opet radi brzo. 1. u mesecu se resetuju gigabajti pa mi stvara nedoumicu kad je tacno presek 25. ili 1. u mesecu. Nov sam na forumu pa molim neko ko zna da da tacnu informaciju. Pozdrav.
Onda ti presek 26.verovatno ako ti se svakog meseca tad resi usporenostZaboravio sam da napisem da imam Vip odnosno sada A1 kucni net 100 giga.
Ali i sada imam punu brzinu samo nekad uspori oko 25.dan dva
Ako ti je rok za placanje racuna svaki 20ti u mesecu, onda brze gigabajte dobijas svakog prvog u mesecu.Zaboravio sam da napisem da imam Vip odnosno sada A1 kucni net 100 giga.
Ali i sada imam punu brzinu samo nekad uspori oko 25.dan dva
Isti problem.. Stigao u stan oko 18h i seo za laptop, kad ono nema neta.. Uzmem telefon u ruke kad nema neta ni na telefonu (drugi broj i nema ogranicenje kao na kucnoj net tarifi).Imam velike probleme sa internetom celo popodne i većeras, stalno prekida ili pokazuje da je sve povezano ali ne mogu da povežem sa nekim sajtovima na inosttranim serverima.
Takodje; crko im DNS server izgleda, prebaci na guglove 8.8.8.8 i 8.8.4.4 i sljakace ok.Imam velike probleme sa internetom celo popodne i većeras, stalno prekida ili pokazuje da je sve povezano ali ne mogu da povežem sa nekim sajtovima na inosttranim serverima.
Nema ga, proverio. Upravu je Gileb.Vidi se i u ruteru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari